![]() |
Sensizim.
Sensizim işte Dahası yok. Ne cezbedici sözler, Ne uygun kafiyeler bekliyorsun, Biliyorum. Affetmeyeceksin, nefret ediyorsun Biliyorum. Biliyorum ve resmini eskitiyorum. Bir gün içinde çay bitmesine rağmen, Sen "Ver de doldurayım" dediğin halde İki elimle sıkı sıkı sardığım, Bırakmadığım bardak ise çoktan çatladı Neyin kıymetini bildim ki.. Ey yüreği aşktan güzel sevdiğim Bir zamanlar "Kardeşim" dediğin ben Boğuluyorum kendimde İçim bir kara çamu |
sen yazdım sahildeki kumlara.ismini fısıldadım içimdeki
duygulara,sordun dalgara, gelsin dedim yeter dedim,sen yalnızca bir tanem dinlediğim sarkılarda .sigaramın dumanında bir hayal olup bir özlem olup kaldın,seni sordum sevdalara, gökteki yıldızlara içimdeki korkulara, gönlümdeki arzulara, günler geçti sen gelmedin sevgilim |
Küçük bir kapı aralığında
Seyrediyorum seni Üzgünsün, Habersiz benden Bense mutluyum Kapı aralığınca Sen kapıdan uzak Kapıya ulaşmıyor gözlerin Bir köşesinde odanın Görmüyorsun kapı aralığındaki beni Ellerin ulaşmıyor bana |
Sen
Sen : Çamlı dağlarda ağaran şafak... Sen : Duru gönüllerin nilüferisin Sen : Engin ovada sararan başak... Sen : Umut kaynağı, alınterisin Sen : Gökte yıldızsın, uykularda düş... Sen : Yeşil ekinsin sen beyaz gümüş.. Sen : Mavi denizsin sise bürünmüş... Sen : Sevda sırrının düğümlerisin Sen : Her güzelliğin canlı sergisi Sen : Kalb yarasının emin sargısı... Sen : Benim dileğim, Hakk'ın vergisi.. Sen : Gönlümde saplı aşk hançerisin Sen : Koyu gölgesin yaz sıcağında |
Aşkı arıyorum...
O hep saklanan Bense hep ebe... Aşkı arıyorum Şarkılarda... Türkülerde... Araya araya bulduğum Kendisi değil Saklandığı yerler: Beyinler...gönüller... Yerini buldum ya Şimdilik bu da yeter... Pusudayım... Aşkı arıyorum Ayak seslerini duyuyorum Umutlanıyorum... Mutlaka bir gün O da elime geçer diyorum... |
Nasıl bir çiçek koparılıyorsa dalından
Beni de öyle kopardılar insanlığımdan Mahkum ettiler beni kendi dünyama Görüş günüm yok mecburum ben böyle yaşamaya.. Vurdular arkamdan kırdılar kalbimi Soldurdular ömrümün baharında ümitlerimi Bir hayal dünyasının ortasında ümitlerim Onlarda gerçekleşmez ki ne yaparım, ne ederim. Hayatın merdiveninde karanlığa yol alırım Kaybettim benliğimi gelmeyen mutluluğu ararım Döküldüm, ezildim tıpkı bir yaprak gibi |
Acımak,en kötü duygu insanlara
Ben sana acıyorum Ardında bıraktıklarına Ben kendime acıyorum aslında Sana acıdığım kadar kadar olmasada Yitirdiklerine,geride kalanlara Benim için en zor duygu nedir bilirmisin? Alışmış olduğum herşeyi kaybetmek Bir dost, Bir sevgili kimi zaman Bazen güneşin bana karşı eski sıcaklığını kaybettiğini düşünüyorum. Bazen yıldızların bana küstüğünü Ama inan hiç biri koymadı Seni kaybettiğim kadar Ne olur Ne olur beni anla İşte sana karşı gurursuzum |
Sensİz GÜn DoĞmuyor,
GÜlÜm Bİr Sİtem Bİr AĞri Çikmiyor GÜlÜm Senİ Benden Alana Sikmazmiyim Be GÜlÜm Sana YanliŞ Yapana Kiymazmiyim Be GÜlÜm |
Bahçedeki güllerin
Aşlınla yanan gözlerim Rahmetime kavuştuğumda Izdırap çekeceksin bu dünyada Şu ölümlü hayatta |
Mutluluğu hep hayal ederdim
Umutsuzluğu kırıp geçerdim Halimde gözlerin Leyla bahçelerinde İrman ışıklarda Seni seviyorum |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:01 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.