![]() |
GÜlÜm
AŞik Olmak İÇİn Mİ YaŞamali.......... Yoksa YaŞamak İÇİn Mİ AŞik Olmali.......... |
Soluksuz dilimin nefesisin
Görmeyen gözümün rengisin Olurda birgün ölürsem Şunu bil Tabutun içinde ben Bedenimin üstünde kefen Benim içimde sen varsın Bitanem |
bir gün seveceksin
seveceksin beni fakat çok geç olacak çünkü kalbim unutacak sisli akşamlarda beni arayacaksın gözlerin yaşla dolacak beni arzulayacaksın bana yine bakacaksın olgun olgun ama ben asla... seneler ne çabuk geçti özledim diyeceksin gözlernde yaş göz yaşların kararsız olacak gözlerinden damla damla yaş boşalacak ama bn yokum sen yoksun...biz yokuz artık anlamak istemiyorum anlayamıyorum ama biliyorum sonun da yine ben yenik düşeceğim.... |
yolun sonuna geldik işte ne geri dönüşü var bu yolun nede devamı
yaşanan her şey braya kadarmış sevgilim yılların üstüne kazanmış bir sevda ayrılıkla süslenmiş bir aşk var ortada, ellerimle vururken derbeleri kulağa verebildiğim tek karşılık bakışımdı sana bu ne yaşamaktır nede ölmektir gülüm ikisi arasında gel gitler kaldı bana, bu ne yaman bir sancıdır, hadi git lanet olasıcı durma artık giderken arkanı dönüp bakma sakın barı gidişin şerefli olsun o masum bakışın altında şeytanlığı göremedim |
Hani insan ağlamak ister ya
Gözlerinden yaş gelmez Hani gülmek ister ya Yürekten gülmez Hani birini beklersin ya O hiç gelemese İşte ozaman ölmek istiyorum Ama azrail gelmez |
demek gidiyorsun ha
anıları bi kenara atıp , silip gidiyorsun beni yüreğinden öylemi bitti mi sewdamız hani herşeyindim ben wazgeçilmezindimm senin hani nefes bile alamazdın bensiz hani ilklerindim ben senin erirdi bir bakışımla yüreğin tutup bi kalemde sildin mi beni unuttu diyorlar senin sesini unuttu diorlar senin ismini doğrumu bunlar duman gözlüm bitirdin mi beni peki istiorsan git gitme demiycem artık "ama gitme" gitme seni özlerim..... |
Gül nedir ki? solup gider
Gün nedir ki? gelip geçer Ateş nedir ki? söner gider Ama sana olan sevgim sonsuzdur Ançak Mezarda biter |
başı boş bir sevdam vardı
cevabı,sorusu yoktu o kadar güzeldiki tereddütü yoktu başı boş bir sevdam vardı ucu bucağı yoktu o kadar karanlı ve derindiki ışıkları yoktu başı boş bir sevdam vardı ne seveni ne de sevilenini vardı başı boş bir sevdam vardı aşk diye birşey yoktu benden o kadar uzaktıki sevgi diye birşey yoktu SELİN ÖZSOY |
sana minnettarım sevgilim..o küçük kalbine beni sıgdırdıgın için..sana
minnettarım sevgilim beni deli gibi sevdigin için..sana minnettarım sevgilim yüregini bana verdigin için..sana yemin edebilirim son nefesimi senin kollarnda verecegim, bir ömür böyle gider bu deli aşık bir ömür boyu böle sever seni..hepiniz duyun beni..onu buldum tıpkı bir ben gibi, dudaklarımdan adın dökülürken içim titrer bunu sende bil istedim..sana verdigim hiç bir sözden geri dönmem kalbime dilim kefil..ölene kadar gözle |
******* kadar karanlıktı
ufuklar kadar derindi gelinlikler kadar beyaz sensizlik kadar korkunçtu rüzgarlar gibi serin fırtınalar kadar büyük uzay gibi sonsuz güneş kadar uzaktı adı:aşk soyadı:sevgilim konusu:sevgi sözü ise: umut dolu hayat idi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.