![]() |
aşk diye bi şey yok
nedir aşk boş zevklermi yoksa bi tür beklentimi aşk diye bi şey yok yalan dolan mı aşk yoksa sahte oyunlarmı aşk diye bi şey yok olsa bilmezmiyiz yook yokk *******i uykudan kabuslamı uyanmaktır aşk aldatmakmı yoksa aldatılmakmı aşk diye bi şey yok boş sohbetler boş gezmeler boş boş bakışmalar anlamsız gülüşler aşk degil bu |
AŞİk Oldu Sana
Zavali YÜregİm Nerden Bİlsİn İncİlecegİnİ Nerden Bİlsİn Zavalli YÜregİm Nerden Bİlsİn Bİlemezdİ Tabİ İlerİyİ RÜyalardakİ Gİbİ Sanirdi Tahmİn Edemezdİ Kİ AŞk Izdiraba DÖnsÜn Nefret BÜrÜsÜn YÜregİnİ Ecel Alsada Benİ Merhamet Dolsada YÜregİmİ Unutmayacagim Senİ |
Hanİ Benİ Tanimiyosun DemİŞtİn Ya
Ben Senİ Degİl Bİrtanem Kendİmİ Taniyamaz OlmuŞum Artik Kendİmİ Taniyamaz OlmuŞum Daha DÜn Yalanlarla SavaŞirken Şİmdİ Yalan Ben OlmuŞum Yalan Ama Yalan Ama Aci Bİr Yalan BİrbaŞkasini Degİl Kendİmİ Yakan Yakan GÜn Ve GÜn Yakan Bİr Yalan Yandikca Mum Gİbİ Erİyen Bİr Yalan Bİr Yalan OlmuŞum Bİrtanem Korkma Korkma Bİrtanem Degmez Bu Yalanin AteŞİ Korkma |
dUR GİTME DEMEYE VARMADI DİLİM BİR DÜĞÜM ATILDI ŞU BOĞAZIMA ÇARESİZCE
SANA ELVEDA DEDİM SONRA İSYAN ETTİM GURBET YOLUNA..... ARKANDAN AĞLADIM DELİ DEDİLER BANA....... |
Seveceksİn
Elbet BİrgÜn Bİrİnİ Benİm Kadar Şanssiz Olmasada Belkİde Benİm Kadar Şansli Galİba Şansli Olan Benİm Senden Adim Adim Uzak Olarak Belkİde Bİlemİyorum Şansiz Olan Benİm Senden Uzak Olarak Ne Beklİyodun GÖnÜl Elbette Uzakta Olan Sensİn Ona GÖre Ona Laİk Degİlİm Onun DÜnyasina Ayak Uyduramazsin Ne Beklİyodun GÖnÜl Ne Beklİyodun Kabagin Arabaya Mi KÜcÜk Farelerİn Bİrİr Hİzmetlİye Mİ KÜlkedİsİnİn Pİrensese Mİ DÖnecegİnİ Ne Beklİyodun GÖnÜl Ne Aslinda Ondan |
GIT ME KAL GULUSLERIN TAKILI KALIR BOGAZIM DA DUR GITME NE OLUR DAGA
TAMANLAYAMADIK BU ASKI TAM BENI TAMALIYACAKKEN BIRDEN GITME DUR GITME DAHA SOYLEYEMEDIM SENI NEKAdar sevdıgımı DUR GITME HAYAL GOZLUM YADA GIDECEKSEN SENI BANA BIRAKTA GIT GITME DUR BENI SENSIZ BIRAKMA NE OLUR GITME KALFERHAT TIM GITME BIR SEN KALDIN BENDE GITME NEOLUR GIDECEKSENN BENI GOTUR CEHENDEMDE OLSA RAZIYIM ,SEN OLDA YANIMDA YANMAYA |
GÖnÜl Bİr Kere Sever
Eger Severse Bİrİnİ Bİlkİ Bİr ÖmÜr TaŞir Bu YÜrek Sevdasini Vefasiz Olsa Da Bu GÖnÜl Sevİnce Bİr ÖmÜr TaŞir TaŞir Ya TaŞirdi Sevdasini Acisiyla Tatlisiyla Derdİyle Dermaniyla TaŞirdi Bu YÜrek Sevdasiyla |
Ben Senİ DÜn Sevmedİm DÜn Bİtdİ.
Ben Senİ BÜgÜn Sevmedİm Bugun Bİtdİ. Ben Senİ Yarin SeveceĞİm Yarinlar HİÇ Bİtmeyecek |
Daha önce nerdeydin?
Yine nerden çıktın karşıma? Küllenen gönlüme yaralar açmaya mı . Unuttum demiştim ne güzel Hayallerde seviyor düşümde istiyordum seni... Gene nerden girdin hayatıma? Her şey yeniden başladı yüreğimde Ilık ılık düştün yine yüreğime Bakışların eziyor beni Gülüşlerin ısıtıyor içimi Gece olmaz ki şimdi ... Düşünü kurup hayalini edeyim Günler geçmez ki şimdi seni bir kez daha göreyim Söyle ...şimdi ben neyleyim? Seni sevdiğimi sana nasıl belli edeyim? |
Gece olupta qüzel qözlerin uykuya yenik düstüqünde, seni yildizlarin
koynundan alip düslerime emanet ediyorum. Belki qözlerimden uzaksin ama kalbimden asla...! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.