![]() |
Biz Beraber Ölecegiz
Sen Bilsende Bilmesende Kalbime Girdin Orada Kalacaksin Sen Istesende Istemesende Beraber Gidecegiz Seninle O Sonsuz Diyer Alame ************************************************** * Bir Can Borcumvar Yaradana Yanliz Birakmam Seni Geride Asla Karbeyazdir ÖlÜm Seninle Korkmuyorum Sen Ol Sevginle Benim Yanimda Seni Seviyorum Hemde Delice ************************************************** ****** Bunu Herkes Bilsin Bence Biz Beraber Ölecegiz Seninle |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
seni sevmek;ateş ve suyun birleşimi kadar zor.
seni sevmek;yanındayken sevdiğini söyleyememek kadar zor. seni sevmek;yağan yağmurun altında senin sevmediğinibilmek kadar zor. seni sevmek; yüğzüne gülerken içimden ağlamak kadar zor. işte seni sevmek bu kadar zor. senli de sensizde yaşamak bu kadar zor. işte seni sevmek yanındayken seni seviyorum diyememek işte seni sevmek böyle birşey vefasız.... |
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın.
Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir |
ellerinden tutup yemin ederken
inandım ayrılık yokbize derken çaresiz bırakıp çekip giderken cezanı ben değil allahım versin dilerim allahtan ecelin gelsin kapında çok gecem sabah olurdu dostlarım hepbeni sarhoş bulurdu obitmez nazlarıb benide yordu cezanı ben değil allahım versin dilerim allahtan ecelin gelsin mutluluk yerine acı bulasın bir lokma ekmeğe muhtaç olasın selamsız sabahsız yanlız kalasın cezanı ben değil allahım versin dilerim allahtan ecelin gelsin |
Belki de benim olacaktı bu gökyüzü
Sonsuzluk olacaktı belki de sonum, Olmayacak olan sonum… Ve ben arayacaktım senin O güzel kokunu topraklarda hazine ararmış gibi… Pencereler açıkken rüzgâr esecek odama, Kapı açıkken cereyan yapacak o rüzgâr… Perdeler aralıkken güneş ışığı vuracak gözlerime. Kulağımda sesin fısıldayacak. Ben nasıl unuturum şimdi seni. Nasıl kalkarım altından rüzgârın, Güneşin ışıklarının, fısıldayan sesinin |
Sen: Sevgisin yüreğimde taşıdığım
Sen: Gül goncasısın her gün kokladığım Sen: Yüreğimde yanıveren ateşsin Sen: Yüzüne bakmaya doyamadığım Ben: Bütün sevgimi sana vereceğim Ben: Yollarına gülleri sereceğim Ben: Yüzünü bir gün bile göremezsem Ben: Senin için mecnuna döneceğim Sen: Karlı dağlarımda açmış çiçeksin Sen: Çiçekli kırlarda ki kelebeksin Sen: Hiçbir zaman yakalayamadığım Sen: Eşi bulunmaz kanatsız meleksin Ben: Olsam senin için bir bal arısı |
Seni sevdiğim her saniye,
Karanlığa itiyor beni. Gözlerinden o kadar uzaktayım ki... Özlemini acısıyla ellerine dokunuyorum sanki... Tutunca bırakılmayacak ellerine... Daha çok seviyorum seni. Gece uykuları gibi, Yürümeyi öğrenir gibi, Tütün tadındaki sarılmalar misali Seviyorum seni... |
Aldin Gİttİn Neyİm Var Neyİm Yoksa
Nasilda İnandirmiŞtin Benİ Sana İnanmamkİ Bİrdaha AŞka Ne Senİnle Ne Senden Sonra Bİlİyorum DÖnen Yİne Sen Olacaksin Bana Bİrdaha Neyazik Bİrdaha KanmayacaĞim Şerfsİz SanadeĞmezsİn Senİn İÇİn DÖktÜĞÜm Bİr Tek Damla GÖz YaŞina GÜlÜp Alay Et Hadİ YakiŞan BudeĞİlmİ İnsanim Dİye GeÇİnen Senİn Gİbİ Of Neyse Kadinim Ama KonuŞamadim Tek Kelİme Sen Gİderken ArdindankapamiŞtim Senle Budefterİ Leke SÜrmezdİm Senİn Gİbİ Banda AŞikmada YakiŞmazdi Benİm TÜm İsteĞİm Se |
beklmedimi ben yolarını buluştuğumuz o sokakları izi silindimi silip
atınmı diyosun sevdamızı mademki yarı yolda bırakacaktın basacaktın hayat tokadını değermiydi yapmacık seviyorum ayakları bunlarmıydı gururum onurum diye palavraların ya benden çalıp aldıkalrın bu kadar ucuz ve kolaymıydı yaptıkların bir bedeli olmalıydı bu sevdanın madem yoktusence bir anlamı seni sveiyorum demiyeceksin kadıracak kadar gururun olmalı buda olsun hayat yalanın ( BAŞ KENTLİ) |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.