![]() |
Unutmak kolay diyordun ya
Kolaymış meğer Unuttum adını,her kelimesini unuttum Dalga dalga savrulan saçlarını unuttum Kömür karası yaşlı gözlerini unuttum ben Unutmak kolay diyordun ya Kolaymış meğer Yağmur altında gezdiğimiz sahilleri unuttum ben Bana ilk seni seviyorum dediğin O çay bahçesini unuttum ben Unutmak kolay diyordun ya Kolaymış meğer Elini ilk tuttuğumda Yüzündeki o masumluğu unuttum ben Sarıldığımda ise Başımı döndüren gül kokulu,kokunu unuttum ben |
Sularım sessiz ...
Sularım durgun ... Martılar yğramıyor boş gönül limanıma Yanlızlığıyla suskun uçsuz bucaksız denizim Sensizliğiyle durgun Konuşamıyorum,ağlayamıyorum Çok garip ilk defa derin bir suskunluk içindeyim Düşünemiyorum Beynim uyuşmuş! Ellerim beynime inat Kalemimle dans edercesine yazıyo yazıyo ... Sonunu bilmeden! Benden başkasıyla düşlemektense seni Düşünmüyorum işte Hayalde kurmuyorum Bak hayalleriminde kabusu oldun! Nefret etmek istiyorum Edemiyorum! |
Yİne Beceremedİm Senden VazgeÇmeyİ...
DÜn Gece Yİne Yilldizlari Çekİp Üzerİme, Senİ DÜŞÜndÜm... DÜŞÜnmekle Kalmadim Kalbİmde Sana BÜyÜk Bİ Yer Hazirladim İÇİmdekİ Duygu Adi Herneyse Artik İÇİme SiĞmamaya BaŞladi KarŞiliksiz Olunca Daha Çok BÜyÜdÜ İÇİmde Sensİzlİk Benİ Daha Çok BaĞladi Tatli Sene Hakaretlerİn Bİle Senden VazgeÇmeme Sebep DeĞİller Bana Olan Nefretİn Bİle GÖzÜnde Acİz Olmak Canimi Acitan Şİmdİ Senİn İÇİn GÖzlerİmden Sel Akitiyorum HaketmedİĞİnİ Bİle Bİle... |
Gittin...
Ben, arkandan sadece baktım. Oysa; söyleyecek o kadar çok şeyim vardı ki... "Gidersen iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini. Gidersen sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak. Gidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimi O karanlıkta yolumu kaybedeceğim" diyecektim sana. Konuşamadım... Gittin... Gidişini görmemek için gözlerimi kapattım Öylesine acıdıki içim, tutup koparsalardı kolumu bacağımı bu kadar acı duymazdım. Acım yaş olup akm |
ikimize iki gül versinler
biri,kırmızıbiri.beyaz kırmızı senin beyaz benim eğer sen beni unutursan kırmıızı gül solsun eğer ben seni unutursam beyaz gül kefenim olsun!!!! |
sana elveda mı ASLA!!!
Sevdim bir kere seni Bin umutla bağlandım Desteğini göremedim Beni bir türlü sevemedin Kalbimin acısını hiç hissetmedin mi? Gözlerimin dolgunluğuna hiç bakmadın mı? sözlerimi hiç saymadın mıı? Doğru askım doğru! sen bana ne zaman aşık gözüyle baktın ki! Sorma Söz etmem Umutlanmam hata ama unutma diyemem hiçbir zaman sana elveda |
yatağıma yattığımda gözlerimi yumamadım
birden isyan etmeye başladı yüreğim dayanamadım.sen geldin aklıma ağlıyıverdim *******de günüzümdün gündüzümde güneşim şimdi ise o günler yaşanmamış yabancıyız sende uyuyabildinmi korktunmu *******den üzerine karabasan gibi sensizlik hissini benim hisettiğim gibi hisettinmi? her şarkı dinlediğinde o bilinmeyen ızdırabın içine kapatıp sen görüpte üzülmeyesin die sessizce ağladınmı!!! vicdan azabıçekip kendini meğvedersin diye ben senin adını ağz |
biliyorum bitecekti,/gidecektin bir yerde,/sonsuz diye birşey
yok,/kaderi ayrılık aşkın,/elimdez tutmaz,/aklımdan çıkmaz,/unutulmaz. |
vur hançeri kalbime
kızıl kana bulansın fazla derine inme çünkü orada sen varsın |
ah yar yar bitmedi bu beklemeler dinmedi bu acı çığlıklar ne gidişler
oldu acıma çare ne dönüşler..sendin senin sevgindi bu özleyişler umutla ya bir gün bir gün gelirse diye dalıp gitmeler.. ne gittim oldu yar ne kaldımneydi bu bitmez sancılar aşksa aşktı sevdaysa kara sevda!bizmi beceremedik bizmi yaşayamadık bizmi birlikteyken birbirimizi özleyemedikolmadı yar olmadı!tükendik tükettik görünüşleri.. bir tükenmeyen kalbimin her atışında senin adını |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.