![]() |
Ben KarŞiliksiz Sevdİm Senİ
Her GÜn Her Saat Delİcesİne Öyle Sesİzce Ümİtsİz,utangaÇ, Dalip Gİttİm GÖzlerİne Sankİ Her An BenİmmİŞcesİne. O YÜz,o BakiŞlar Ellerİmİ Tutan Ellerİn Yandim Ben HerŞeyİne Ben Senİ BÖyle Sevdİm BugÜnsÜz Yarinsiz Ve Delİcesİne..... |
Senİ Sevİyorum
Sadece Kİm OlduĞun İÇİn DeĞİl, Sen OlduĞun İÇİn Ve Senİnle İken, BenlİĞİmİ AnladiĞim İÇİn. Senİ Sevİyorum Sadece Kendİne Yaptiklarin İÇİn DeĞİl, Bana KattiĞin GÜzellİkler İÇİn. Senİ Sevİyorum İÇİmdekİ ÇocuĞu Ortaya ÇikardiĞin Ve DuyarliliĞinla Yanimda OlduĞun İÇİn Senİ Sevİyorum Hayatimi Kutsal Bİr Sevvgİ TapinaĞina ÇevİrdİĞİn Ve Benİ GerÇekten SevdİĞİnİ BİlİdİĞİİm İÇİn.... Ya Artik Anla İŞte Senİ Ben HerŞeyİnle GerÇekten Çooookkkkkkkkk Ama Çoooooooooookkkkkkk Sew |
Özlem sarkıları dinlemek
Dinleyipte kendinden geçmek Yar yolunu gözlemek neymiş Sende anlar oldum Seni bekler Yollarını gözler oldum Bu sevdaya canımı koydum Birtek sana vuruldum Böyle delicesine Bir tek sende mutlu oldum Cennetteymişcesine Uzaklarda olsanda sevdim Sevdim seni birkere ÖLÜRCESİNE Bucan bu bedende olduğu sürece Bu yürek birtek senin için atacak Bunu herkes BİLE.. |
Bana Senİ Unut Dedİler Unuttum!
Ama Senİ DeĞİl Bana Senİ Unut Dİyenlerİ Unuttum <<<<<<aŞkim>>>>>> |
Bir fırtına koptu yüreğimde aylar öncesinde, ben baharı yaşarken güz
kendini çoktan göstermiş, yapraklarda bir bir dökülmeye başlamıştı oysa...görmek istemedim önceleri sonbaharın hüznünü, bahar kalıntılarını yasadı bir süre ama olmadı güz gelmişti artık, umut yapraklarından ayrılma vakti çoktan gelmişti ve geçiyordu...kabullendim artık son bahar rüzgarları esiyordu,tatlı bahar rüzgarları yerine ama biliyordum ki yüreğim tüm mevsimleri görmüştü, bu sonbaharda elbet geçecek ve bahar yeniden benim |
bana seni unut dediler unuttum
ama seni değil... bana seni unut diyenleri unuttum( bebeğim ) |
gelme yanıma canım yanar ,
elalem seni sevdiğimi sanar, gelme kapımın önüne, gelme birdaha. kalbim yanarcan, yaktın canımı, yaşarken yşamımı elimden aldın, sen bana beni sevdiğini söylesen. dönmem artık , çünkü ben yeminliyim. |
Senmiydin o bir zamanlar ki deli aşık
Tanıyamıyorum artık bana bakan o gözleri İçindeki o yabancı korkutuyor beni Oysa ben açmak istiyorum bütün gizemli yerlerini Biliyorum yüreğinin bir yeri yanıyor hep gizli gizli Soruyorum kendime neden değişti Neden sevdamı ezip geçti Bu kadar mı zalim, bu kadar mı kalpsizdi Oysa ben; Ellerim kanıyor artık sevdama tutunurken Yatağımın bir yeri hep sana zimmetliyken Nasıl vazgeçerim senden söyle Seni inadına inadına yinede sevmeye yeminliyken... |
Kervanım geçti, gidiyor
Önde kalan iki atbaşı yol Çıngıraklar hala duyuluyor Sevdiğim geride bir kervanda O daha çok genç Uyuyor uzak bir handa Zamanı dursun Atları rahvan olsun İstemem yetişmesin bana Rastlarsanız biryerlerde Ona aşkımı anlatın Hüzünlenmesin Deyin k ona Şu benim şarkılarını sıkça söylesin Dağlar beni unutmasın |
sen ki benim için hayat anlamına gelen
sen ki benim yaşam kaynağım olan sen ki beni en derinden yaralayan Sahte sozlere aldanıp çekip gitmen çekip giderken bir tek söylemezken sen ki benim aşkımı hak etmeyen sen ki artık benim için acı bir anı anlamına gelen. yolun açık oslun... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:54 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.