![]() |
Görünmez bir parmaklık var sanki etrafımda
Ayaklarımdaysa, kalın zincirden prangalar Ne gitmek istedigimde gidebiliyorum Nede gelmek isteyenler gelebiliyor... Hani aşka tüm yollar kendiliginde açılırdı Hani ayaklar kendiliginden koşar sevgiliye uçardı Yazlarım kış oldu, gündüzlerim ise karanlık gece Hayatı severken, şimdi hayat oldu bana bilmece... Mahkum ettin beni,özgürlüge koşarken Aşkın demir parmaklık oldu, sevgin pranga Taktın sonunda kalın ilmikten ipi boynuma Şimdi diyorsu |
Severken Senİ...
Gecenİn KaranliĞinda. YokluĞun ÖlÜmgİbİ Gelİyordu Ve Alirken ÖlÜmÜ GÖze, Ölmek DeĞİl Sevİlmemek Zorumagİdİtordu Everken Senİ... AŞkin UÇsuz BuÇaksiz ÇÖlÜnde. Yanlizlik DeĞİl Sensİzlİk, Zoruma Gİdİyordu Ve Severken Senİ... Hayatimi MuhtaÇ OlduĞum Kadar. ÖlÜm BenİmİÇİn En Kolayiydi, Ama Senİ Sevmek Blkİde Sevememek Zoruma Gİdİyordu. |
Dün gece sen yoksun diye,yağmur yağsın istedim..
Dün gece yağmur yağmadı diye sabaha kadar yolunu gözledim.. Aslında ne geceyi, ne yağmuru bekledim Ben sadece seni ÖZLEDİM!... |
seni seviyorum
Sustum söyleyemedim sana aşkımı Elveda derken akıttım gözyaşını Ne olur bir tanem gel sil gözyaşımı İnan sevemem senden başkasını Seni sevdiğimi nasıl söylesem bilmiyorum Ellerimle yazsam dilimle söyleyemiyorum Vursalar beni senden vazgeçemiyorum İnan istesem de ismini kalbimden silemiyorum Yaralı kalbimi senden başkası saramaz Ordu üzerime gelse seni benden alamaz Ruhumu senden başkası saramaz Unutma gülüm sevmeyen seveni anlamaz Merhamet gülüm merhamet bu d |
tanrım sanada versin,karşılıksız sevgiyi sende çek bu çileyi dermsnsız
derde tutul sevde snde unutul gel bende bul ÇAREYİ |
Sen gözlerimde iki damla yaş,
Duduaklarımdaki tel cümlesin. Sen kalbimin tek sahibi , Yüreğimin tek hakimisin. Ne senle biter zaman, ne senle geçer, sen hayallerimin rüyalarımın prensisin. |
ÖzlÜyorum *******İ
Yatamiyorum *******İ RÜyalarimda Senİ GÖrmek İstİyorum Hep Yanimda Olmani İstİyorum Elİnİ Tutmak Sarilmak Ve Öpmek İstİyorum El Ele TutuŞup Denİzİn Kenarinda YÜrÜmek *******İ Senle Yatip Sabahlari Senle Uyanmak İstİyorum Hep Bunlari Hayal Edİyorum Ama Olmuyo AŞkim Ne Yaparsin KavuŞamiyorum Sana Kurdugum Hayaller GerÇek Olmuyo Ne Yaparsin İŞte Senİ Sevİyorum ÖzlÜyorum Senİ Emreeeee |
gel artık sevdiğim üzme ne olur beni
sen yoksan dünyam neye yarar ki perişan bedbaht birisi karşındaki sen gelmezssen ölüm gelsin yanıma sevdiğim kudretimin ötesinde dilek dileme benden allahtan kork sevgilim yeter kırma kalbimi ben seni sen olduğun için sevdim bilirsin sen gelmezssen brakta ölüm gelsin bir an güldürmek için zulüm etme bana dayanacak gücüm yok ben allah değilim allahtan kork sevgilim yeter kırma kalbimi biliyorsun seni delice sevdiğim |
Ne seni sevdigimden eminim
Ne vazgecebilecegimden Gözlerine baktığımda benimsin Kimbilir yüregin kimlere ait Nefes alışımda içime dolacak kadar yakın Mesafelere sığmayacak kadar uzaksın. Elimi uzatırsam dokunacak kadar yanıbaşımda Belki de sadece hayallerimsin Sana duyduğum, ya büyük bir sevgi Yada sigara gibi bir alışkanlıklarım Sen benim gizli duygularım içime akıttığım gözyaslarımsın... |
Sana yıldızlar kadar yakin olmak isterdim, her baktığında beni
görebilmen için, sana bulutlar kadar yakin olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakin olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.