![]() |
Gözlerinde hoş bir ışık var
Yüzünde bir iyilikle, Masum bir gülüşün var Tertemiz kalbinle Sen yalan dünyada tek gerçeğimsin, Kalbimin prensi sensin, Sensin bana aşkı öğreten, Sensin beni hayata bağlayan. Bir kırık kalbim vardı, Kimsenin onaramadığı. Bir kırık kalbim vardı, Kendine bile güvenmeyen. Sen bana güvenmeyi öğrettin, Kalbimi onardın, Sevmeyi öğrettin bana, Beni hayata bağladın. Gözlerine bakmaktan korkuyorum, ışığında kaybolmaktan, Hayallerre dalıp, Bir daha ç |
hadi ya böle hayat olmaz olsun hayat yendin sonunda sana helal olsun (
isyankar manisalı ) |
Hüzün doludur her nefes yapraksız mevsimde
Mutluluk, heyecan, neşe yarını bekler buz kesmiş yüzlerde Ellerim sıcaklığını, gözlerim gözlerini arar,..neden gelmezsin hala. Beyaza bürünmüş, rengi solmuş, ellerim buz tutmuş sensiz bu karanlık gecede. |
seni bir öbsem iki kıskanır iki öbsen üç alınır dört öpsen 5 aklında
kalır benimle tüm sayıları denemeye varmısın? |
Benden önce söylenmiş özlerin haklılığına kızdığım oldu zamanında
ama inandığımda Ömrümde her şarkı başka bir kapı açtı bu şarkının ardında sen Bu kapının ardındaysa benden önce söylenmiş sözler vardı. Seçtiğimiz hayatlar mı bunlar seçtiklerimiz mi Bunca yokluk bunca kırıklık bunca acı seçtiklerimiz evet hayat bu sevgili çoktan seçmeli Senin aşkınsa bir dönem ödevi Bir şarkı tuttum sevgilim; bir kapı açtım ikimize İkimiz çokmuşuz meğer bu resme Kapatmadan bu kapıyı yinede B |
sevmek tek kelime
iki hece ama kalbimin bütün damarlarıyla seni sevdiğimi anlatmak bi bakışımla seni sevdiğimi sana aşık olduğumu senden vazgeçmeyeceğimi seni ömür boyu seveceğimi anlatmak |
Bilmiyordum aşkın ne demek olduğunu
senden önce bilmiyordum şarkıların bu kadar acımasız olduğunu şiirlerin böylesine koyduğunu öğrendim sediğim,öğrettin bana biliyorum artık herşeyi biliyorum keşke hiç bilmez olsaydım.. |
bir hayaldin bende
bir rüya gibi erişemediğim büyüklüğümdün küçücük yaşımda mutluluğumdun pamuk şekerimde yanlızlığımdın annemin yokluğunda koskocaman dünyamdın küçücük yaşantımda. sonra gerçek oldun.ve büyüdü çocukluğum. yaşlandı bu köhne yüreğim. çekemedi senden kalan acıları. şeker ne kadar tatlıysa. o kadar acıymış hayat. kücücük müş bu dünya koskoca hayatımda... AŞK diyorlarmış adına,...yaşayanlar içinmiş... |
Sana bu mektubu uzaklardan yazıyorum..
Adresini çoktan unuttum.. Bir şiirin şişesine kalbimi koyup sulara bırakıyorum.. Ah benim eski türküm.. Ah benim hazin öyküm.. Yanlışım.. Yanılışım.. Ne yaptıysam seni mutlu edemedim. Oysa bir kemanım vardı. Birde sen.. Acımadın ezdin beni, üzdün.. Hiç anlamadın!! Yavrusuna yanan bir anne gibi içime gömdüm depremlerimi Ceketimi alıp gittim Derin derin iç çekişim bu yüzden İnadına suskundum oysa.. İnadına vurgun.. Geç uslandım.. Sen |
Neydi ki yaşamak?
Bir avuç gökyüzü, bir avuç mavilik mi? Ya da sıradan insanların yaşamlarında yer alabilmek mi? Neydi ki yaşamak? Hayata pozitif bakabilmek için kendinden ödün vermek mi? Hiçliğin ortasında koşarken, geçmiş yaşamlarımız bizi kovalarken, umarsızca hayata tutunmaya çalışırken, kimlik kavgası yaşamak mıydı, yaşamak? Sevda ateşiyle yanmaya çalışmak, yangının beyinde başladığını unutarak; hoyratça bedenleri tüketmek miydi? Karanlığı delip geçecek güneşi beklemek, belki |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.