![]() |
seni delircesin sevdim sen yaptın ben i hiç sevmedin aşkımın
karşıklığı bumudur be aşkım |
Güneşin buz tuttuğu yerde
Yanan bir ateş görürsen Bilki o yalnız senin için yanan kalbimdir. Dünyadaki en güzel şeyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki... Canım Büşrama |
Dün senin için son sigaramı yaktım
İçine tütün diye sana olan aşkımı koydum Onu yanan gönlümün ateşiyle tutuşturdum Dumanında sana bırıktırdığım özlen Kokusunda unutamadığım saçlarının kokusu Külünde ise sensiz gecen ******* vardı Son yudumu cektim çiğerlerime kadar O bitti ama izmariti ben kaldım O bitti ama unutmakı her bitiş YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR ************************************************** ********* |
sensizlik bana ölüm
yokluğun bana zulüm anla artık derdimi benim KARA GÖZLÜM sen yokkenn herşey bana ölüm benim kara gözlüm |
sen gittin ya...
yüreğime ince bir sızı. hani yazar koymuş ya kitabını adını, işte öyle bir KALP AĞRISI. sen gittin ya... yüreğim karanlıkta kaldı, söndü bir bir sokak lambaları. ellerimde gidişinin vedası, sürüyorum ayağımda, yalnızlığın prangasını. oysa diyorum oysa; kitapta her şey ne kadar açıktı. hani gidiyordu ya adam, SENİN GİBİ... seviyordu ama mecburdu. hani ağlıyordu ya kadın BENİM GİBİ... gitmesini istemiyordu ama tutamıyordu. bakıyordu arkasından göremiyordu kadı |
Aglama Yazik O GÜzel GÖzlerİne
Unut Gİtsİn Hersey Bİttİn Sen Aksammlari Sewermİsİn Ben Sewerİm... CÜnkÜ O GÜzel Yildizlarla Senİ Gİzem Senİ Cİzerİmm !!!!!!!! |
GÖkyÜzÜ Kadar Uzak
İnsan Kadar Nadİrsİn Zorsun Zor Evren Kadar Buiyuksunn Mevsİm Kadar Derİnsİnn Janemmmmmm |
sen ve ben dıyordum hergün geziyorduk sokaklarda ölesiyece seviyorduk
ama anladımkı bunların hepsı yalanmıs güzelim sen beni değil paramı seviyormussun senın sevgın eksik olsun unutmaki sevmeyi bilmeyen gözler görmeyide bilmezmiş liseli asık |
Seni Kalbimle Sevdim...
Şimdi Bana bıraktığın Sözlerlerle, Beni Bıraktığın Yerde, Seni Ve Güzel Gözlerinle Bekliyorum. Sensiz Uzun *******le Birlekte Kahroluyorum, Gözlerim Görmez Oldu, Geri Dön Gözlerim açılsın, Seni Bir Kere Değilde, Sonsuza Denk Seni Ve O Güzel Gözlerini Göreyim. Gel Beni Bırakma bu Koca Dünyada , Sensiz Uzun *******e Veda Edeyim, Gel Beni Bıraktığın Yere Eski Hatıralarımızla Geri Dönelim, Sana Yalvarıyorum Beni Ve Kalbimi Son Kez AffEt. |
aynı sokakta oturuyorduk
adı esrarengizdi herkes onun hakkında birşeyler söylerdi hepsi nedensiz kirli sakalları vardı kahverengi gözlü ve kumraldı ben nefret ederdim ama mahallenin bütün kızları ona hayrandı hiç kimseyle konuşmazdı sadece gelip giderdi başı öne eğik,hep dalgındı,farklıydı gece boyunca hep lambası yanardı bir gün onunla yolda karşılaştık çok güzel bir yüzü vardı bakışları sanki içimi eritiyordu o an kalbimi söküp atasım geldi. çünkü ilk defa laf dinlemiyordu. o |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:12 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.