![]() |
Sen varken de aradım seni, yokluğunda olduğu gibi,belki seversin diye
beni, çözmeye çalıştım seni.... karanlıkta aradım seni, korkmadan, soğuk kaldırımlarda aradım, bıkmadan, artık bıktım yokluğundan, soruyorum seni, her tanıdığından sensizliği kaldıramam bilirsin, bilirsin de nerdesin, sen şu yarama tek çaremsin, sen hergün ağlattığın yüreğimsin.... satırları senle doldurdum, her geçene seni sordum, hiçbir şeyden değil, sensizlikten yoruldum, artık kalbime adını koydum... |
kaç kere bu son demiştim yapamadım gözlerinden kopamadım
resmini çekmecemden çıkattım ama bir kez bile bakamadım silmek için hücrelerimden kapandım odama sabahlara çıkamadım bütün dağlar bütün denizler uykusundayken bir tek damla uyumadım kendime kağıttan küçük bir sevda yaptım *******ce avuttum kendimi rehin bıraktım yüreğimi ellerine NE OLUR GERİ VER KALBİMİ.... |
hecelemek mi seni sevmek, bagırarak
yoksa düşünmek mi sezsizce. bir seyyahdım yollarda, gördüklerimi keşveden siyah çarsaflı beyaz çorapı. benligimde olduktan sonra askıda kokuşur o karalar. bir garibin aglaması gibi seviyorum seni korkuyorum aşkından ama yinede seviyorum bir darbe daha yemek istemıyorum seni sevıyorum ama yıne bir darbeden daaha korkuyorum korkuyorum ama yınede seni seviyorum korkumu yenip seni sevecegim ömrüm boyunca |
Bir rüya gördüm geçen gece; ellerim ellerinde
değildi, gözlerini arıyordu gözlerim, sesini duymak sana dokunmak kokunu içime çekmek istiyordum ama yoktun sağa baktım sola baktım yoktun.... hıçkırarak uyandım derin bir 'ohh' çektim ama o da neydi rüyam gerçekti sen yoktun ellerin, gözlerin, o sıcak nefesin yoktu soğuk, üşüyorum, titriyorum sıcaklığına ihtiyacım var gel artık sevdiğim gel artık deli sevdam gell bir çiçeğin suyu gecenin gündüzü özlemesi |
gülüşün
dünyaya bedel...:))))) uzaktan uzağaa bir gülsen yeterrr........ LAWİNYAA |
Gülerin güzelligiyle,
Baharda açan sümbüllerle, Ben sana aşık oldum. Senin o gülüşünle.... |
sennn
benim başıma gelen en güzel şey sennn hayatımın tek anlamı sennn benim herşeyimsin sennn bırakıpta gidemediğim gözlerine sözlerine vurulduğum HASRETİMSİN sennn sen varya bitanem sen benim tutulduğum aşkınla yanıp tutuştuğum aşkımsın sennn kıyamadığım gözlerine bakamadığım bakıpta doyamadığım sennnnn Sen Benim Herşeyimsin Sen varya Sen Sen benimsinnnnn seni ellere yar etmem ÇÜNKÜ SENİ SEVİYORUMMMM |
hayalimde ve düşümde sen....sensizliktir beni böyle kahreden....bıktım
artık böyle hasret cekmekten....gel desem gelirmisin SEVDİĞİM...? bir ömür boyu yaşamak isterdim seninle...sensiz olmaktansa razıyım ölüme....mutluluk yakında hep el ele....elini ver desem verirmisin SEVDİĞİM...? sensiz yaşayamam yanlız başıma....aşkın ugruna kıysam canıma....bir gün olurda.... |
Yağmuru kıskandım sana dokundu diye,rüzgara kızdım kokunu çaldı
diye,kaderime küstüm bana imkansızsın diye,birtek *******i sevdim seni rüyalarıma yolladı diye... |
Firari Saatlerin Ardından Gelen Isyankar Sokakların Tövbekar
Cocuklarıyız Biz Sevdiğimiz Için Yasar Dostumuz Için ölürüz Vede Hiçbir Zaman Hiç Bir Yerde Hiç Kimseye Hesap Vermeyiz .... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:03 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.