![]() |
keşke daha önce tanısaydım seni.ne seni kalbimden söküp atabiliyorum
ne de seni tanımamazlıktan gelemiorum.hayatından bir çırpıda çıkçak iatiyorum ama ne yazık ki çıkamıyorum.çünkü 90 dakika hala bitmedi.yedek kulubesınde yarime girecek yedek oyuncu yok.sakat ayağımla hala sahadayım ve bu oynun bitirmem lazım.yenildiğimi bilmeme rağman 10-0 lık bir fark yememe rağmen diğer ayağımla direneceğim gelen şutlara.bu halımle bırak zaferı gol atabılecegımı sanmıyorum.ama en azından farkın açılmasına izi |
bilmelisin ki canım
seninle yaşıyorum. hayalın tutkum rüyalarım sensin. bilmelisin ki canım nehirler coştukça senle olacagım. bilmelisin ki canım insanlar yaşadıkça senle kalkıp senle yatacağım. beni istemesende,sevmesende.bana karşı olsanda... hayalinle yaşlanacagım. |
bana seni sorsa
güneşim, ayım bana seni sorsa mutluluk ve sevgi bana seni sorsa hayatımın anlamı bana seni sorsa son umudum bana seni sorsa HERŞEYİM derim... bana aşkı sorsa senin adını söylerim bana umudu sorsa gözlerinin rengini söylerim bana sevgiyi sorsa seni tarif ederim bana güneşi sorsa resmini gösterir bana ayı sorsa seni gösteririm.. sen seni sorsan kalbimi sen seni sorsan beynimi sen seni sorsan aklımı sen seni sorsan bendeki seni gösteririm... ölüm |
Sana ne demeliyim,bilemiyorum
Güneşim desem güneşim batıyor. Hayatım desem hayat kısa, Gülüm desem oda soluyor. Sana canım demeliyim. çünkü bu can seninle yaşıyor. |
NE OLDU BİLMİYORUM
NE YAŞADIM BİLMİYORUM NE GÖRDÜM BİLMİYORUM ŞUNU BİLDİĞİM KESİN: seni delilier gibi sevdiğim SANMA BEN GİDERSEM BENİ UNUTUR SANMA BAŞKASINA BAKAR SANMA BİR DAHA GÖREMEM ONU ŞUNU ANLA Kİ: bu gönül ne senden başkasını sever nede senden başkasına bakar ben yalnız seni sevdim ve yalnız seni SEVECEM.. asksiz_prens RIDVAN |
Sensizlik öğle acı veriyor ki bana
Dalıp dalıp gidiyorum bak uzaklara Kalbim derinden sızlıyor ağrıyor işte Küsüyorum işte ben bu yalnızlığıma Perişan olsam da yaşadığım bu hayatta Mutlu olacağım belki öbür dünyada Senden önce yaşamadım ki ben sevdayı Sen öğrettin bana sevmeyi ve de aşkı Bense kıymetini bilemedim belki de Bilmelisin sen varsın sadece hayatımda Sensizlikten ötesi nedir ki zaten bana Ben bir kere sevdim bunu anlasana Başkasına nasıl veririm kalbimi bir daha. Onun sad |
bana söyle!
ben sensiz nasıl nefes alırım bu bedende mutsuz,umutsuz ve çaresizce tek başıma yaşadığım bu cehennemde yalnız mı bırakacaksın beni bile bile elimden tutanın olmadığını göre göre arkana bakmadan çekip gidecek misin? söyle! |
karanlık yalnızlığımda
esen ılık bir rüzgar gibisin seni anlatmak imkansız yaşananları yorumlamak olanaksız gözlerine baktığımda hissetiklerime anlatmak imkansız gözlerinde bulamadığım sevgim yatıyor kaybettiğim mutluluk yaşıyor |
seven unutmaz unutan sevmemiştir sevipte unutmuşsa sevmesini
bilmemiştir seni herkes unutabilir ama ben asssssllllaaaa |
yine sensiz bi qecedeyim yine sensiz bi andayım yine sen yoksun yine
yoksun inan bana yaşadıqımın bile farkında deyilim zaman nasıl qeçiyor qünlerim nasıl qeçiyor seniz yaşamın hiç bi tadı hiç bi anlamı yok inan, Ben başaramıyorum katlanamıyorum kaybetmekten korkmuyorum biliyorum sen war oldukca ben seni düşündükce benim olduqunu bildikce hasretle bekledikce benden qitmiyceqini biliyorum hep benimlesin kalbinin sıcaklıqını hissedebiliyorum dedim ya warlıqını bilmek bile bana yetiyor ama özlüyoru |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:36 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.