![]() |
sevgimiz çiçektir özlemdir suyu kusursuz olacak sevenin
huyu ayrı kalsakta bir ömür boyu ağlama gülsüm solmasın gözlerin |
aynalara çarpıp dökülen hüzünlü bakışlarımın kırıkları çıplak
ayaklarımı kanatıyordu..-yoktunuz iyileştim sonra..yavaş yavaş ayaklarımın üzerine tekrar basar oldum..-geldiniz.. hep kızardınız 'bu senın hayatın,bırak herkes için üzülmeyi.'derdiniz.. anladım..kendim için yaşamaya başladım..bu benim hayatım dedim..başkalarının hüzünleriyle kendimi yaralamaktan vazgeçtim dedim..;sevinirsiniz sandım benim adıma.bu kez de bencil oldum(: aşkı çok ilahlaştırdığımı düşünüp üzülürdünüz benim için. |
Geçen zamana
geçen sevdaya geçen aşka geçen aşkımıza hasretim... kayan yıldıza kayan güneşe kaybolan yıllarımıza geri gelmeyen sevdamıza hasretim... ben sana hasretim be gülüm sana |
Kac gün gecti bak yine sensiz,
Kac sayili gece kac gündüz.... Sayamadim artik gecen günleri aylari.. Unutmadim ama seni, Sesin kulagimda dünmüs gibi... Hayalin karsimda hic gitmemissin gibi.... Bir umut war icimde dönecekmissin gibi... Ben hala birakdigin yerde bekliyorum seni, Bir gün gelecek dönecekmissin gibi..... |
Gercekten inanip sewseydin beni
Böyle sabahlari beklermiydin hic.... Coktan yanimda olurdun coktan..... Gece üc bes nöbetlerine dikermiydin hic... Sensiz kaldigim ilk günden beri, Icimde bir umut muslata dair.... Seni aramiyor seni sormuyorsam; Bu senden wazgectim demek degildir. Bir daha böyle sewecek olsaydim, BIR KALEMDE SILERDIM SENI............... |
Eğer aşkımız sözde ise,
O aşk olmaz olsun! Eğer her nefes alışında, Her kalbinin atışında, Her göz kırpışında; Beni hatırlamıyorsan, O aşk bana YASAK OLSUN! Eğer beni sevmekten zevk almıyorsan, Eğer benim yüzüme bakmak istemiyorsan, O aşk bana HARAM OLSUN be gülüm! |
Gitmek ardina bile bakmadan,
Kacarcasina sessizce kimsesizce... Aglamadan basi dik bir sekilde.... Korkusuzca, kuralsizca... SENI SEWMEKDEN GECIYORSA GITMEK SENIN ICIN BU HABERSIZCE GITMEK......... |
Gidiyorum!
Geri dönüşüm yok. Yerimi dolduracak olana iyi bak! Gözünden sakın! Ağlatma aldatma! Yalvartıpta kalbini kırma! En önemlisi; Eeni yıktığın gibi onu da; YIKMA!!! |
güller hep ellerinde açsın,
ama dikenleri batmasın, sevda hep seni bulsun, ama seni yaralamasın, mutluluk hep yüreğine dolsun, ama beni unutturmasın... |
gül nedir solupg ider
gün nedir gelip geçer atiş nedir yanıp söner içimdeki aşk gibi... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:03 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.