![]() |
sen bilirmisin *******i seni düşünmenin zorlugunu sen bilirmisin
sensizligin yanlızlık oldugunu sen bilirmisin seni sensiz sevmenin ızdırap oldugunu bilirmisin söyle bilseydin düşündürmezdin beni böyle *******i bilseydin bırakmazdın yapayanlız caresiz bilseydin terk etmezdin o acı veren sevginle sen herşeyimdin oysa şimdi yoksun senden geride kalan boş bir mezardan farkı olmayan insan not yasayan ölü |
başındaki duvagın mezar taşın
beyaz gelinligin kefenin gelin araban tabutun dügün salonun mezarın olsun vefasız bu dünyada beni yaktın ahirette yerin mekanın cehennemin olsun |
TEK KALDIM DÜNYADA DÜNYAM OLUR MUSUN? DENİZLER KADAR SEVDİM DALGAM
OLUR MUSUN? ATEŞLER KADAR YANDIM ALEVİM OLUR MUSUN? İlK aŞkIm seni,n o kokuna dayanamadım seni seviyorum |
Bir Romanım Var Okuyupta Bitiremediğim.
Hayallerim Var Hükmedemediğim. Bir Sensin Merhaba Deyipte Elveda Diyemediğim! |
toku kitokatomi mekatateki
toku teku arikurujiki mekirinarikufuku rikafukachi memotaku kuchichiki tukutoki tukushi mekiarikifuku kamikirinkateki mo teka; kuchichiki tukutoki rikuzikashinokashiku... daha önce yazdığım 'hezarpare' adlı şiirin çince versiyonudur!!! |
Karanlık ve çıkmaz bir sokakta
Dibe batıyorum her an tek başıma Yüzlercesi peşimde bu lanet soruların Hayat kara, sokak kara, soru kara ************ Onlardandı akan ilk kan Kan olmasa da karanlıkta vurulan Hayat kadere bağlı kader Allah’a Akacaktır bizden de son damla kan ************ Kan kırmızı değil o sözlerde Yalnızlıkla vuruyorum bu çukurun dibine Ne aşk, ne sevgi, ne de ölüm Çare olmaz cevap yine bende ************ Duygularım zindan oldu bana yine Kay |
O güzel gülüşün ve bakışınla
Ellerimi kalbimmiş gibi tutuşunla Beni sevdiğini her söyleyişinle Dün gece aklımda yine sen vardın Gözlerindeki ışık saçan güzelliğinle O güzelim yanağındaki gamzen ile Bazen düz bazen kıvrımsı saçların ile Dün gece aklımda yine sen vardın O gezişlerindeki endamın ile Başkasına benzemeyen duruşun ile Hayata farklıca bakışın ile Dün gece aklımda yine sen vardın Mazime yeniden her bakışımda Tanıştığımız gün hep hatırımda |
aylar,yıllar geçti yine bekliorum
içimde ufacık bir his var belki bir gün dönersin die haykırmak istiorum heryere; beklemek bu kadar zormu die hani derdin yha; uzaktakilerin kıymeti çabuk anlanır öyleymiş demek... hergün ağlamanınne çaresi var dönmeyeceğini bilsem bile... beklemek çok kolay sanırdık yha hani ne var 5-6 ay diyip geçerdik acılar yaşayanlar içinmiş demek. yaşamayan anlamazmış meğer... |
kapkaranlık bir akşamdı
birden seni seviorum dedin kalbime çizdim snn resmini çareler olmasa bile... bekledim yha hep seni neden?die sordunmu hiç soramadın yha aşkım yanımda olsan bile hep bnden uzaktın güneş,ay bnden çok uzak ama hiçbir gecem aysız geçermiydi ben senden uzakta olsam bile sevgim senden vazgeçermiydi haykırsamda seni seviorum die duyarsın belki beni anarak dönersin dimi aşkım seni seviorum dierek... |
unutmak kolaymıydı?
unurmak bu kadar kısamıydı? unutmak anmamaktır bazen bazende kelimelere sığmaz unutmanın acısı... UNUTMAK SENSİZLİKSE; SENSİZLİK ÖLMEKSE; BEN HEP YAŞIORUM BİTANEMMM... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:01 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.