![]() |
Seni yazdım sahıldekı kumlara
İsmini fısıldadım içimdekı duygulara Sordum dalgara Gelsin dedım yeter dedım Ve sen yalnızca bır tanem Dinledigim sarkılarda Duydugum dalgalarda Sigaramın dumanında Bır hayal olup bır ozlem olup kaldın Seni sordum sevdalara Göklerdekı yıldızlara İçimdeki korkulara Gönlümdekı arzulara Günler geçti sen gelmedin sevgilim |
gezdİgİn yerlerİ gezdİm
sensİz hİÇ Çekİlmİyor tadi sensİz Çkmiyor sen olmayinca gÖzlerİm ariyor gÖzlerİnİ bulamayinca yaŞlar dÖkÜlÜyor gÖzÜmden hayalİn sİlİyor gÖzyaŞlarimi sen olmayinca hasretİn kalbİmİ ateŞ gİbİ yakti sen yanimdayken hİÇ bÖyle olmazdi sensİzlİk benİ Çok usandirdi sen olmayinca |
Sevgilim...
Bi söz bu kadar mı yakışır, Bi ses bu kadar mı huzur verir, Bi gülümseme bu kadar mı mutlu eder, dokun bana, O kadar çok özledim ki tenini,kokunu,ellerini masal değil bizim sevdamız, güzel tarafı da bu değil mi zaten masal değil gerçek... sonu belli değil diyenlere sözüm bizim sevdamızın sonu belli her sevdanın olduğu gibi, ÖLÜM... ama öyle bi ölüm ki, hayattaki en güzel duyguyu tatmış bedeni ve ruhuyla onun olmuş yaşamı amacına ulaşmuş bi ölüm iki k |
Bana karşı bir suçun varsa affet kendini
Vicdanın zorluyorsa vazgeç düşünme ! Benden dolayı bir acı yaşama dünyada Benden dolayı alma bir hüznü koynuna Herşeyin sonunun geldiği an Hangi mevsime düşer? Hangi rüzgar eser? Hangi hırstan vazgeçer ruhun? Sen de insan evladısın. Bana karşı bir suçun varsa affet kendini Vicdanın zorluyorsa Boş ver üzülme ! |
Yine Sensiz Geçti Günlerim Yine Seni Sevmekle Geçti Yıllarım Gene Hep
Ben çektim Acıları Ne Ollursa Olsun Ben Yılmadım Nasıl Yılmadıysan Seni Sevmektende Vazgeçmem |
onlar hayat boyu sevmezler,
sen seversin ve sen ağlarsın. söyledikleri hiçbirşeyde samimi olamazlar. seni seviyorum derler ve giderler... senin sevgin asla yetmez onlara, aşk ve sevgi onlar için 5 para akıp giden zamana aldanma onlar seni seviyorum derlerve giderler... anlamazlar senin sevgini, yalvarışlarını bilmezler sadece seni seviyorum derler ve hiç birşey olmamış gibi giderler... daha sonra yine gelirler, sanki hiç birşey olmamış,yaşanmamış gibi gene seni seiyorum derle |
Ben seni sevdiğim
günden bugüne hayatbana haram oldu yaşamak kolay sanarlar ama öğle değil ve tabi aşık olunca yaşamak başka olur herkese bunu çok iyi bilemem ama olsun mutlunun miiraçı sevdiğini tüm dünya duysun aşkın gerçekten gözü kördür mutlu &miraç |
bir anda bir şevkle kalkıyorum ayağa
bu böyle olmamalı bu yaşananlarda bir yanlışlık var ben böyle değilim kendimi tam toparlıyorum kendimi hayatın acılarına alıştırıyorum bir anda bakıyorum karşıma o kadar o kadar sevdiğimi haykırdığım halde sırtını dönen kişi başlıyorum yine ağlamaya ağlayıp acılarımı suyla yıkarcasına ama olmuyor yine olmuyor öylece kalıyor... |
Unuttuğun şiirleri
Satır satır ezberlesem... Çaresizliğine Çare olsam... En kötü *******ini Kocaman odalarıma kilitlesem... Umut kırıklarını Yapıştırsam tek tek... Benimle bi ömür paylaşırmısın?? Endişeleri itsem bir kenara Düşüncelerini,milyonlarca renge bürüsem Kötü izleri siliversem... Kozasından çıkarsam en güzel kelebeğimi sevgiyi tutsam örsem başına... BENİMLE Bİ ÖMÜR PAYLAŞIRMISIN?? (HAYATTA EN GÜZEL ŞEY SEVMEKTİR) |
sevda değilki benden yana
ben sevdadan yana olayım acı çektiriyor bana ne fayda ben sevdaya küstüm ona yanayım sevdadır dedim sevilirim dedim, sevilirim dedim ölürüm dedim, ben ölmüşüm boşver git ddim, ben öldüm ama hiç güldüğümü görmedim. ben ölmüşüm sevdam yaşıyor, çürüsede kemiklerim yinede o diyor, görmesede gözlerim onun ağlıyor ama ağlasamda ne fayda ben ölmüşüm mezarıma gelen olmuyo. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.