![]() |
Yoklugunun ardından bakıp denızlere Gecen gemılerde gozledım
yolunu Hanı olur ya donersın dıye... Bır ıhtımal sende seversın dıye! Ozledım senı... Senı sevmeyı ozledım. Sen yoksun eskısı gıbı olmayacaksın Mechul bır gemıde son seferını yuregımden yapan yolcu! Unutulmayacaksın... |
Seni çok Sevmiştim
Gözbebeğimm Neden Gittin Sensin Olamam Bunu Senden öğrendimm Yalnız Kaldım Ben Tek Başıma Buralarda Sen şimdi Gittin Ya Bu Dünya ölüm Oldu Gel Artık Sevgilim Seni çok Seviyorum Ve Hep Sevicemm Seni Seven ....e |
gecenin karanligi .
sensizligin baslangicidir gulum. anilar var yanimda, sen yoksun . gecenin basrolunde sen, hersey sen. ozledik seni ,bekledik *******ce. gelirsin diye, yine gelmedin . aglamak istedim sensizlige . ama olmuyor, gururum birakmiyor. neden zalim ,ne oldu bize . seviyorum derdik birbirimize. soyle hata kimde. soradin bana "zalim" nedir diye. zalim sensin, sevdigim, sevecegim. anilarimda seni, omrumce sevecegim. |
Birgün daha bitti gülüm sensiz
Neredesin artık gel kollarıma Sensiz bu hayat benim için Ölümden bile beter Senin yanında olamamak Sana dokunamak Sesini duyabilmek için Seni seviyorum diyebilmek için Hep beşinde dolaştım Bir gün olsun gel yanıma Sana doya doya bakayım Seni seviyorum diyebileyim Sana dokunabileyim kulağına güzel sözler fısıldaya bileyim SENİ SEVİYORUM PRENSESİM |
goren gozlerim gormez olsun
seven kalbim atmaz olsun konusan dilim tutulsun tanidigim gune lanet olsun sevmeseydim keske seni gormeseydim gozlerini tutmasaydim ellerini opmeseydim gul siineni kar yagsin saclarima buz tutsun uclarina haram oldu hayat bana sende artik rahatla kor kursunlarla vursanda bagrimdan kanlar akitsanda goz yasima bakmasanda bekleyecegim seni kara toprakta |
Alcaktaktayım,
Belkı Yeraltından Binlerce Kılometre, Ve En Dıpte Kuytu Bır Yerlerdeyım... Burada Ne Yıldız Var,ne Günes Sadece Toprak Var.. Yalnızım Buralarda, Köklerımı Bu Sefer Sımsıkı Bagladım Topraga... Bir Gün,o Gün Günesın Bana Verecegı Yasam Enerjısını Beklıcem. Tıpkı Yenı Topraga Ekılen Togum Gıbı... Herseye Alcak Bakıyorum,yook Sanmayın Ki Cok Yüksekteyım! Ama Bazen Uzayın Bir Kösesınde, Yörüngemde Dönmekteyım. Dönerken Ne Kalbım,ne Beynım Calısıyor... Ben Sadece Ruhsuz Bır |
Yine sensiz bir gece
Yine yoksun yanımda Sensizliğe ağlıyorum Ben her gece yalnızlığıma ağlıyorum Serseri gönlüm söz geçirmek imkansız Seni sevmediğim günse Olmadı olmayacak Tek dileğim var bu zalim hayattan Sensiz gecen günlerimde Sadece sen olman |
Bir sewdiğim vardı canımı verdiğim
Bir sewgilim vardı ömrümü verdiğim Bir sen wardın bu kalbimde Deliler gibi sewdiğim Bir sen vardın bir sen Bak gidiyorsun işte ele Bilmem ki bu isyanın kime Sadece sunu bilirim ben gönlümde Yalnız sen olacaksın be gülüm |
Seviyorum seni; sevmeninde ötesinde ateşlerde yanıpta avzın çıktıgı
kadar bagıramamak gibi... Seviyorum seni; sevmeninde ötesinde deli gibi acıkıp aslında sana aç oldugumu hissetmek gibi... Seviyorum seni; sevmeninde ötesinde benim olmayacagını bile bile hergün kendime söz vererek"asla bırakmıycam" demek gibi... |
Aşka Inanmak
Zor Inaamasıın Ni Ye ? Aşk Zor Bişey Herkes Birden Bi Kıza Aşık Olursa Ne Olur? Sadece Kavğa Olur ğüçlü Olan Kazanır. Ya Sonra O Iliş Ki! Biter Niye? çünkü Kızlar Biraz Kötü Olurlaar Insan Sevdiği Kişiye Kavuşamaz Niye Bazı Ipsiz ***lerin Yüzünden Eeee Ne Yapalım Biz Sevdiğimiz Kızı özğür Bırakalım Okız Düşünsün Hanğisini Seçerse Tabi Ki! Sevdiği Erkeği Seçer Bumla Birlikte Mutlu Bir Sevğili Olurlar Aşkın ğözü Kördür Akada Konaar Bokada Konar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:10 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.