![]() |
hayat pazar
satılık sevgi bedava alana verene bedava |
yollarım
kapalı artık yoluna, yazılı değil adın, adımın yanına. |
Gözlerindeki buğulu bakışlar
Hicran dolu kalbimde Göz pınarlarında saklı Aşkımı haykırsam dağlara taşlara Bu pınarlar kurumaz Senin o güzel gözyaşlarında saklı Boş ver be sevgilim Elalem ne derse desin Gündüzüm *******im seninle dolsun Duygularım mısralarında saklıyken Açsan kalbini manalı sözlerime Denizler derya olsa Divitin bende saklı |
Gözlerini kaçırma sevdiğim benden
O aşına bakışlarına vuruldum inan Çocukça bir sevgiydi Sana vurgunluğum Yüreğim kıpır kıpır oluyordu Seni gördüğüm zaman Belki de bir umuttu Sende aradığım Şimdi cesaretim kalmadı Tekrar karşılaşmaya Aşkına yenik düştüm maalesef Cesaretim kalmadı Duygularım darmadağın Maalesef yenik düştüm Bir aşk masalıydı istediğim Tatlı nameleri Şarkılarda söylemeliydin Belki de aradığım Tatlı bir buseyi Yanağına kondurmalıydım şimdi ise bunları yapmaya |
sevgimiz çiçektir ölemdir suyu, kusursuz olacak sevenin huyu ayrı
kalsakata bir ömürboyu ağlama sevgilim solmasın gözlerin. |
sen benim rüyamda
sen benim dünyamda sen benim aklımda ben senle ben oldum aşkın bir bıçak gibi yaraladı kurşun gibi kurtuluşum sende gel kurtar sen beni senden ayrı oldum dünyamdan soldum aşkına bir su gibi ihtiyaç duydum ne olur yaşat beni senden ayrı iken aşkından mahrum iken sensizlik boğar iken nasıl yaşarım ben senden |
kayboldum...
en derin duygular içinde bulamıyorum kendimi o kadar kolay iken bilmiyorum nerelerdeyim en derin sevdalar içindeyim çok mutsuzum belki ama umutluyum gelecek adına bildiğim tek şey var hayatın ne kadar acı olduğu biliyorum sadece bunu biliyorum... bilmek istemesem de biliyorum... |
Adını kalbime yazdım sevgiyle,Zamanla unuturum silerim dedim,Güzel bir
rüyayı gerçek sandım,Seni sevdigim için özür dilerim.Sevgime karşılık bulmak suçmuş,Dünyada meger vefasız çokmuş,Senin beni sevmeye niyetin yokmuş,Seni sevdigim için özür dilerim SEVDİGİM |
Hayat bazen bize ölüme sürüklesede yalnızlıga,Mahkum etsede yaşıyoruz
işte,herkez gibi bizde hayat belki yaşam,belki ölüm,belki sadece sevmek ve sevilmek,Bence o anı beklemek gerek çünkü HAYAT HERŞEY DEMEK |
Siyah beyaz dünyami rennklendiren
Gökkusagim oldun önce... Sonra sewmeyi sewilmeyi ögretdin bana... Dünyami hizla degistiren bir tilsim gibi, Döndün dolasdin etrafimda..... Dogruyu ögretdin düsünmenin bir Adininda basarinin yarisi oldugunu Söylerdin her zaman............ Simdi seni düsünüyor seni düslüyorum, Hani nerdesin, nerelerdesin..... YOksun belkide sen hic yoktun, Hic olmadin hayatimda.... Her seyin su koca dünyanin Yalan oldugu gibi SEN de bir yalandin YALANSIN......... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.