![]() |
aldım ellime kalemime basladım yazmaya
bu ayrılık akşamında gözlerim doluyor icimde bir sancı kalbim sıkışıyor aklım başımda diyil kahır ediyorum sana son mektubumu yazıyorum gönlümü sana verdim cok sükür acılar bitti derken bezdirdin acılar,ı yüreğreğimi nakış gibi işledin kahır ediyorum isyanım sana diyil kaderime aldın götürdün sonsuz derinliklere ayrılık sahroşuyum yazıyorum seni iciyorum paylaşıyorum seni icimdeki sözlerimle konuşuyorum deliler gibi kendimce |
*******ime boğma beni
Esir etme serin berrak ürpertilere Ellerimi bırakma en zor anlarımda Yalnız bırakma en çok ihtiyacım olduğunda En küçük fısıltılarımı dahi duy şimdi Duy beni her yanında İhtiyacım var anlanmaya Birkaç şarkım var söylenecek..belki haykırılacak yıldızlara.. Acılarımı sunuyorum kelimelerimle Mutluluğu döküyorum noktalarıma Biriktiriyorum gazoz kapaklarını hala Eskiden olduğu gibi..çocukluğum gibi aynı Aynı gazoz kapakları gibi Büyüyememiş ruhum gibi Kırılmaktan y |
şelale gibi dağılan sacların
yem yeşil gibi parlayan gözlerin denizler gibi derin okyonuslar kadar büyük aşkım yüreğin yokluğla yok oluşum her dakika seni arayısımla hasret rüzgarları eser vurur tenime kuruyan dökulen yapraklarım işte onlar gözyaşlarım |
söz verdin dönecem diye
yüregim sustu gözyaşlarımla boğuldu hani dönecektin geriye nereye gidersen git kalbim senin peşinde rüyalarda buluşup ürpertiyle uyanıyorum anıyorum seni arkadaşlara gün gelecek dönersin diye cama vuran her fısıltı bir heycan bir telaş ne zaman bir kapım calsa kaybolup gidiyorum işte oracıkda yüreğimde sızı yoksun yine sen bekliyorum seni penceremde konuşuyorum gökteki yıldızlarla seni anlatıyorum seni konuşuyorum gün gelecek dönecek diyiyoru |
On Altı Yaşım
seni seven ben değildim bir tanem 16 yaşımdı beni yargılarken çocuk mahkemeleri kur beyninde mantığında çocuk yargıçlar otursun çocuk savcılar suçlasın dilinden yüreğindeki çocuksa “söz savunmanın” desin seni üzen ben değildim bir tanem 16 yaşımdı deli fişek cesareti delikanlı yüreği pembe gözlüklü çılgın kızdı çocukluğumdu yaşanmamış say son yılları yemin sana yaşamadım ki en keskin oraklarla budadılar tomurcuk mevsiminde y |
bir mutlukla başladı
senelerce aşk ı yazdım acısını tatlısını yalan aşk ı yazdım kimini güldürdun kimini ağlatın kurumuş yaparak gibi dalından düşürdün aşk ın kitabını yeniden yazdım ok gibi saplanırsın hayaller yaşatırsın toz pempe görünür bulutlar bir sözle doldursun gönulllere dilerde gezersin aşkım canım aşk ın kitabını yeniden yazdım kimini yazdırırsın şiirler ictirirsin kadeh kadeh ickiler kahır dolu sözcükler mutlukla girersin gönülllere kan kusturusun acılar yaşatır |
yanarım sana köz olurum
gözlerinde kaybolurum gül agcından bır piyano icine sözler doldurum gece gündüz calar sana besteler yaparım gözlerimden gecersin yaş dökülür gözlerimden unuturum kendimi piyanonun eşsiz müziğinde calırm dertli dertli yas tutarım hep seni gül kokulu piyonamda hersey senin icin belki bugun belki yarın cok sevdiğini anlayacaksın senle dolu özlemlerım bekleyişle özleyişle ağlayacak günüm kalmadı bir yalanmış tüm gercekler boyun büktüm sana koklanacak |
Sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri
anımsattı aksam güneşi... Onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi İnsan hergün anımsarmı aynı gözleri SENİ SEVİYORDUM ve senin haberin yoktu Saçlarını izliyordum uzaktan, kulağının arkasına düşüşü ve burnun, herkesden başkaydı işte... Güldüğü zaman yukarıya bakardı; Yukarı kalkan başın ve gülen gözlerin vardı... Ne güzeldiler sen bilmiyordun... BEN SENİ SEVİYORDUM... |
uzundu *******im seninle sümbül sümbül kokardın *******imde
sümbül gözlüm ellerim elerinde gözlerim gözlerinde ahhh sümbül gözlüm selvi boylum seni nasıl seveyim acık bırak kalbimin kapsını ağlamak yalvarmak icin onca gecen günlerin ardında bir anı icin bitmesin derken seninle sahroşluğum sabaha kadarmış her gece iciyorum senin sahroşluğlunla ayılıyorum sümbül gözlüm cicek kadar narinsın ağlayıpta solmuş bir ciceksın iz bıraktın oyuk oyuk gönlumde ağlayıpta sızlayan sensin yüreği |
AŞK bir yıl sürer
SEVGİ bir ömür AŞK gözünde büyütür SEVGİ razı olur AŞK aldatır SEVGİ ikna eder AŞK (aşık) kıskanır SEVGİ (sevgili) güvenir AŞK seni de onu da ikiye böler SEVGİ ikinizi bir eder AŞK zehir gibidir SEVGİ ilaç AŞK ay gibidir hep bir karanlık yüzü var senden gizlenen SEVGİ güneş gibidir hep sana bakar içini ısıtır AŞK gider (isteyince) SEVGİ kalır (isteyerek) AŞK çeker, ezer, cesaret kırar SEVGİ iter, teşvik eder, yüreklendirir. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:11 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.