![]() |
Hiç Sevmem
sevda bulutlarını hiç sevmem arkalarından hüzün yağmurlarını getirirler Baykal Kaanalp |
Hiçbir Şey Değil
hiçbir şey değil sana yazdıklarım buruşturup attığında bile üzülmüyorum, onları neden üzüleyim ki! onlar görevlerini yaptılar sadece sen inat edip okumamışsın ne farkeder ki! hiçbir şey değil sana yazdıklarım bırakıp gittiğinde bile ağlamadım üzülmedim,sana,senin için neden üzüleyim ki! ben seni seviyorum sadece sen inat edip gitmişsin ne farkeder ki! Baykal Kaanalp |
Hurda zamanı
hurda zamanı atabildiklerinizi atın beğenmediklerinize çatın diller vermiş fermanı ortalığı birbirine katın Baykal Kaanalp |
Hücre
hücre bir damla kan bembeyaz bir kuzucuk yapılması gerekenler yapılamayınca dönemeçler ortadan kalkmış yol dümdüz git gidebildiğin kadar ister ye istersen yeme de yanında yat boşluğun ulaşılmazın hedefsizliğin Baykal Kaanalp |
ısLak ısLak
Binlerce gür seda arasında Duyulur mu benim kısık sesim Tam yeni barışmışken mutlulukla Tam vadilerden yeni inmişken İçimi yüreğimi ıslatacak akarsu Ne olur yine bak bana Sürmeli gözlerinle ıslak ıslak Yine güldür hüzünlü gözlerimizi Yine umut saç bize gelecek için Hadi yeniden başla yarışmaya Tüm barış sevdalıları için Yıksın bendini karanlığın akarsular Ne olur yine bak bana Sürmeli gözlerinle ıslak ıslak 0000000000000 seni unutmayacağız barış akarsu Baykal Kaanalp |
Işığın
bir eşi daha olsaydı inan ki bilirdim güzellikte yarışabilecek ışığınla aydınlatıp önümü takılırım şavkınla bütün hengamelerimi silirdim sensiz geçen her an acıyla irkilirdim Baykal Kaanalp |
Işık
bir ağırlık çöktü üstüme hücreler toplanmış küme küme sessiz sessiz konuşuyorlar karanlıkta hiç bir şey yeme kurtulmak için için bilinç bu kesilsin sesin karanlık mı? aydınlık mı? övünme bilmediğin şey için bir ışık arıyorum ki yok kollarımı açtım sarıyorum maden bu çok karanlık çok yine de çıkışa varıyorum Baykal Kaanalp |
Işıklar Sönsün
kılı kıpırdamadan oturuyor karşında kırılıyorsun seninle ve güzelliğinle hiç ilgilenmemesine takılıp peşine gelmemesine dokuna dokunuşlarına hiç konuşmuyor konuşacak bir şeyi yok elbette sesler yalnız,yalnızca sessizlik sunuyor ikinize de istemesende buruk bakıyorsun uzaklara elinde hiç olmayacak kadar yokluk dizili kelimeler hazine sanki dökülmüyor dudaklardan duymuyorsunuz ikinizde duyamıyorsunuz ayrılın o zaman buluşma noktasını kapatın birleşmesin elleriniz,gözleriniz yavan tarzınız sönsün ışıklar perdeler insin hasret dinsin |
iki (D) olgu
değişim ve rüzgar insanları peşinden sürükleyen iki (d) olgu kontrol edilmesi ve yönetilmesi çok zor olan iki (d) olgu Baykal Kaanalp |
İki dost
biz iki dosttuk eskiden kırılmadan önce birlikte su içerdik testiden yedi bitirdi bizi kendi kurtlarımız düşlerimiz,hayallerimiz kendi kurduklarımız ayrılmazdık birbirimizden ölmeden önce öldük sevgisizlikten Baykal Kaanalp |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:43 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.