![]() |
Görünüyor muyum
Bir dram sahnesindeyim Kendimi oynuyorum kendimle Gözlerim akıyor ellerime Görüyor musun Bir dağın tepesindeyim Seni savuruyorum efkak ile Yüreğim kanıyor yerlere Biliyor musun Bir nehirin selindeyim Yüzüyorum kıyıya habire Dalgalarla boğuşuyorum Anlayabiliyor musun Paralelle meridyenin çakıştığı Kuzeyin kaç enlem boylamındayım Uğraşıyorum parazitlerle Sesim geliyor mu Semaya açtım ufkumu Gözlerinde demleniyorum mehtabın Dönüyorum sema-i sema-i Görünüyor muyum Ümit Fatma Uçar |
Göstermeden
Göstermeden kimselere Götürüyorlar beni Yatırmışlar yüreğimi ayaza Tutmuşlar kelepçelerle Soğukta boğulan avazımı Batıyor sesleri sessizliğime Avuçlarım konuşuyor içime Mahsurum Durun diyorum Duymuyorlar bile Ümit Fatma Uçar |
Göz
İş düşer başa Baş düşer taşa Taş değer kaşa Kaş akar yaşa Göz olur paşa Yürür telaşa Bakamam kanlı yaşa Ümit Fatma Uçar |
Göze Söz
Şimdiye değin Nicesi söylendi için için Hiç biri yetmedi lakin derindir yerin Hepsini toplasam övgülerin yine de eksik kalır Keşfedemediğim gizemine henüz yok sözcüklerim Doğmadı daha son sözlerim Ümit Fatma Uçar |
Gözlerim
Bir şarkı okuyorum yağmura Baharı kokluyorum saçlarında Buseler konuyor yanaklarıma Kapılıyorum endamına Gözlerim kaçıyor boşluğa Burnundan kayıyorum hasretin çakılıyorum tıklat Yoksa kalacağım burada Ümit Fatma Uçar |
Gözlerim Aradı
Yoktun bir ara Gözlerim seni aradı Çoğalan yalnızlığımda Soloğumu kesti nefesim Sensizlikle fırtınaydı Seni biçtiğim Ruhumu sardın Fikrimde sen beden Canına mı susadın Ya sen ya ben Ümit Fatma Uçar |
Gözlük
Seninle bakarken Daralır dünya Yıkılır kaya Akmaz derya Buğulanır sema Bakmam bir daha Seninle dolunaya Ümit Fatma Uçar |
Göztepe
Bakıyorum tepesinden göze Uçan köprünün üstünden Bir nur veda ediyor Bin nazla kızıl öpücükler, gönderiyor bize Daldım tutmaya, biraz daha kalsın diye İşvelendi, aldırdı büyüsüne Ayrılırken büründüm ardından mateme Vefa borcum kaldı Acı tebesüm içinde Ümit Fatma Uçar |
Gurbet
Gurbet dolanıyor yanımda Özlem kabarıyor dağ boyunda Sıla devriliyor üzerime Yorgun dönüyor yüreğim Gönlüm efkarında Tez geç efkar başımdan Kararıyor gözlerim Canımın yarısı çıktı gurbete Yarısı parçalanıyor peşinde Dileğim tez geçsin hasret Ümit Fatma Uçar |
Gül
Gül dallanır Katmere ulaşır Renleri efkarını alır Cilveleri dolanır Kokusu bağlatır Dalma büyüsüne Dikenleri ağlatır Ümit Fatma Uçar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:30 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.