![]() |
Mor *******
Bir başka gecenin koynunda beni Bulursan sevgilim,sakın şaşırma Mateme bürünmüş bu bedenimi Görmeden geçip git boşver,aldırma Bir nefeslik..canım kaldı dilimde Bir ALLAH’ı birde seni heceler Günah olmasaydı ölüm dinimde Çoktan vuracaktı bu mor ******* Mor *******…,şu mor ******* Cana susamışlar,katil ******* Mor *******,,,bu kor ******* Cenneti vadeder şu mor ******* Bir yıldız sevgilim oldu her gece Okşadı tenimi sevdi kendince Dediki; süzül gel bana sessizce Sevdandan yanacak bu mor ******* Cengiz Süslü |
Muhatab Etme..
Kimseye sormadan ben seni sevdim Onunla,bununla muhatab etme Senin için söyle neler devirdim Eşinle,dostunla muhatab etme. Beklentim mi oldu sonsuz sevgime Bir tebessüm birde iyi söz söyle Seviyorsan canım,gel beni al de Ananla,babanla muhatab etme Bir kezde kalbini dinle derinden Bıkmadınmı aşka hep yenilgiden Anlamaz hiç kimse mutsuz halinden Mutlu insanlarla muhatab etme. Cengiz Süslü |
Mutlu olalım..
Anam ağartsın simsiyah saçlarını Dizlerinin üstüne çöksün,babam ve kardeşim Gözleri baksın,nazlı bir dalganın... Ucundaki köpüğe Sevdalım, belalım, kadınım Yolsun saçlarını deliler gibi.. Ağlasın.. Otursun kayalara,sevdiğim türküler okusun Çiçekler atmasın denize, şiirler yazsın güneşin veda ettiği yere. Uzatsın ellerini, parmaklarını gezdirsin sularda,.. Okşasın bedenimi silsin kuşkularını, silsin yüreğindeki o haksız nefreti.. Esen yeller alsın, kanat çırpsın martılar Tırnaklarının ucunda,incitmeden,sevdiğimi ufkun kollarına taşısınlar Bana detirsinler Güneş batmadan,gece olmadan,.. deniz hırçınlaşmadan, orada,denizin bittiği yerde, yemin edelim son kez. Bir daha, bir daha ayrılmayalım diye.. Nefesimizi bırakalım yıldızlara, armağan olsun. Elele olalım.. dalgalar alsın bizi... Mutlu olalım. Cengiz Süslü |
Mutlu son..
Dağlara,dağlara...yaslan dağlara Ağlama,ağlama sakın ağlama Al bir kar çiçeği sakla koynunda Onunla sev beni onunla avun İlk bahar gelecek sabret sevgilim Bizimde bahçede güller açacak Bütün filimlerde olduğu gibi Sahne mutlu sonla noktalanacak Cengiz Süslü |
Mutluluğun Uğruna
Soyumda bir ben çıktım alnına leke süren Mutluluğun uğruna mutluluğun uğruna. Yalnızlıkla başbaşayım yokki arkamdan gelen, Mutluluğun uğruna mutluluğun uğruna Kimse beni ezemedi,kimse beni yıkamadı. Kimse kem gözle bile bana dönüp bakmadı. Bir eski etek yıktı benidelikanlılık gitti Mutluluğun uğruna mutluluğun uğruna Anayakarşı geldim, babayı ezdim geçtim. Ne kardeşi istadim, nede evladı seçtim. Bütün değerlerime uğruna kalem çektim Mutluluğun uğruna mutluluğun uğruna. Ecel benle alay eder,gülüp durur adeta, Bu can sende kalsın diyor,çekeceksen çok daha Madem yıktım gururumu,müstahaktır bu bana. Mutluluğun uğruna mutluluğun uğruna Canım dedim gözü canda,anlamadım ne dava Hanım dedim huzur vermez baksanıza şansıma Pişmanlığım çare değil nedir gelen başıma Ölüm huzur verirse razıyım ben onada Mutluluğun uğruna Mutluluğun uğruna Cengiz Süslü |
Mutluluk Anahtarı
Hangi vakit akıldan geçmezse ALLAH adı, Huzur ona yabancı,mutsuzluk onun adı Cengiz Süslü |
Mutlulukla Olurken
Gelde beni seyret yarım gözlerime bakarken Yüreğimi anla benim,saçlarımı okşarken Sende seni seversin dünya vız gelir sana Mutlulukla olurken mutlulukla olurken. Cengiz Süslü |
Müjde
Doğumu müjdelerler Ölümü müjdelerler Yaşarken cehennemi Cenneti müjdelerler Cengiz Süslü |
Mümkün Değil
Sevdamı benimle Bıraktın öyle Alışmam sensizliğe İnanki mümkün değil Zifiri karanlıktan Çıkmadım aydınlığa Uzansam varlığına Dokunmam mümkün değil Sen boğazıma takılan lokma Yokluğuna yakılan mum Kaderime çakılan Çivi gibisin Sensizken mümkün değil Seninle mümkün değil Gelde bu sevdayı sil Yok etmen mümkün değil Biliyorsun unutmam Aşkım güldür kurutmam Başka sevgili bulmam Dünyada mümkün değil Çilemi bir nefeste Çığlığımı sessizce Aşkımı şiir beste Yaparım mümkün değil. Cengiz Süslü |
Mümkün Değil
Gencim kusura bakma Kararlıyım yaşamaya İki güzel sözüne Aldanmam mümkün değil Anladım ay gibisin Deli taylar gibisin Belki bulunmaz birisin Bağlanmam mümkün değil Mümkün değil seninle Bir ömür geçirmeme Bir kez geldim dünyaya Bağlanmam birisine Üzülme beni anla Dünya bir anlık furya Gönül coşarken burda Duramam mümkün değil Damarda kan gibisin Bedende can gibisin Kışta bahar gibisin Sevemem mümkün değil. Cengiz Süslü |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:17 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.