![]() |
Öylece
öylece ve alımlıca karşımdasın yakınımdasın yanımdasın gözlerin alev alev kıvrılarak, salınarak ne güzel de oynamıştın kokunu hisstmiştim omuzların omuzlarıma değdiğinde öylece ve alımlıca karşımdasın yakınımdasın,yanımdasın benim değilsin,olamazsın Rıza Aslan |
Öylesine bir şey
bazı şeylerde doğru ya da yanlış olmazmış iş de bu da öyle bir şey Rıza Aslan |
Özledim seni
özledim seni abartısız ve çok Rıza Aslan |
Palyaço
bir palyaçoyum ben sahnede insanları kahkahalarla güldürürken kuliste içten içe ağlayan bir palyaçoyum ben gülerek ağlayan bir palyaçoyum ben yüzündeki maskeler düştüğünde aynadaki kendisinden kaçan bir palyaçoyum ben güldürürken ağlayan ben... 13 Mart 2006 Mersin Rıza Aslan |
Paylaşım
sen benimle sevgini değil daha önceki hayatını paylaştın ben ise seninle beni paylaştım 27-10-2000 ankara karacan Rıza Aslan |
Pespembe rüya
gerçekler adı söylenmekten korkulan o gerçekler böyle bir dağ gibi böyle doruklarına sis bürümüş bir dağ gibi karşında mağrur ve dimdik dururken gerçekler yok sayılmaya çalıştıkça büyürken ne fayda sağlar artık pespembe rüyalar ne fayda sağlar beyni uyuşturmak için oynanan tüm bu oyunlar 15 Şubat 2006 Mersin Rıza Aslan |
Pişman
yapılan yapılmaya çalışılan hiçbir şeyden sonra dönüp ardıma bakmadım - pişman olmaktan korktum- Rıza Aslan |
Rengarenk bilyeler
kaybolup giden yitik günlerin sabahında viraneye dönen umut bahçelerinin solmuş çiçeklerini topluyorum bir başıma ironik bir geçmişin çelişkileri ve belirsizlikleriyle harmanlanmış ne yaşanmış ne yaşanmamış tüm bu zamanlara inat kendine ihanetin son perdesini oynuyorum bir başıma ve cebimde o çok sevdiğim rengarenk bilyeler Rıza Aslan |
Riya
zamanın akışına bırakılmış dümeni olmayan bir hüzün gemisinin tek mürettebatı olan kendimle azık olarak yanıma aldığım geçmişimi öğün öğün gün be gün tüketerek üzerime sinmiş bana ait olmayan üzerime yakışmayan o riyakar maskeleri güneşin altında bronzlaştırarak derimden sıyırıp bir bir rüzgara savurarak gidiyorum ne gittiğim yerin geleceğimden haberi var ne de benim nereye gittiğimden Rıza ASLAN 21 / 02 / 2007 Mut / MERSİN Rıza Aslan |
Rüya
ayakların dolanırken birbirine sen öyle savunmasız, kendi benliğinle savaşırken yeni yenilgiler kazanırken büyük bir zafer sarhoşluğuyla zaman bitmiştir. içine sığmadığın , tutunamadığın zaman , bitmiştir. bir rüya gibi uyanıldığında , rüyaya ilişkin hiç bir şeyin hatırlanılmadığı bir an gibidir rüya - başlamadan - bitmiştir 15-03-2001 karacan dersanesi ankara Rıza Aslan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:39 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.