![]() |
Ekmek Kavgam Ve Sen
Emek Ekmek kavgasında Çürüdü yüreğim Sana Bir avuç kül Ulaşacak belki Benden hatıra Bir yağmur mevsiminde Okyanuslara Serp demiyorum Beni.. Bir trajedi olmasın Gelişim Bir mendile dönüşmesin Vuslat Açılsın Açılsın kapakları Çeyiz sandıklarının Evde kalmış kızların Yürüsün Nakışlar dantelalar Bir nefesle Yatak odalarından Umut yollarına Delikanlıların Seni bana getirsin Beni sende bitirsin Hayalin hayalime yürüsün |
Ekvator Çizgisinde
Önce ılık ılık indi Yavaş yavaş Gözlerimden yaş Gökyüzünden binlerce taş Ellerimi ıslattı gözyaşlarım Ellerimi yıprattı O mavi çakıl taşlarım Islak ellerimle tuttum Çakıl taşlarını Boşandı yağmur gibi Yanaklarım çelik grisi Bir ışık saldı yeryüzüne Bir mahkumun düşlerine döndü Yaşadıklarım Ölümü özledim ilk defa Azrail bir tek bana gelmedi Ekvator çizgisinde bir asker can veriyormuş |
Ela Gözler
Yaşamak imkansız,yaşamak sensiz Ruhum kan ağlıyor,bedenim cansız Tüketiyor beni bu aşk amansız Ela gözlerinde derman bulurum Tanrının yazdığı ölüm zor değil Aşk,için değilse ateş kor değil Seni seviyorum gizli sır değil Ela gözlerinde ferman bulurum |
Ela Gözlerini Unutamadım
Yemin ettim seni unutacaktım Kalbimi kalbine kapatacaktım Nerde görsem seni hep kaçacaktım Ela gözlerini unutamadım O gözlerde bilsen ah neler saklı O gözlerde aşk var telli duvaklı Uğruna olmuşum kanlı bıçaklı Ela gözlerini unutamadım Dalıp kaybolurdum derinlerine Hüzün denizinin enginlerine Uzak diyarlardan şarkımı dinle Ela gözlerini unutamadım |
Ela Gözlü kadın
Kırmadım Kırmaya kıyamadığım Bir tek sen kaldın Ela gözlü kadın İçimde ışıklar sönerken bir bir Zamanın ıssızlığında Bir tek sen aydınlattın Karanlık yollarımı Bir yakamoz gibi ruhumdaki gözyaşlarımı Bir tek sen sardın Altın sarısı teninle Yıllara yenik düşerken çiçeklerim Bir tek sen filiz verdin dallarımda Eksilerle dolaşırken Bu soğuk evrende Bir tek sen ısıttın bakışlarınla dünyamı |
Elbette
Elbette ki Seveceksin Özleyeceksin Ağlayacaksın Anlatacaksın sadeliği Basitliği Doğallığı Yaşayacaksın elbette Elbette ki Bu bir kaçış Aldanış Yenilgi olmayacak Hiç bir zaman Elbette ki Suratına vuracak tabiat Geçmişi Dünü Bugünü Yanılgıyı,yenilgiyi Korkuyu,özlemi ve hasreti Elbette ki Yeniden başlayacak Ve başaracaksın |
Elde Var Hiç
Elde var hiç demiştin giderken Ama bende mi suç Yoksa yanmış yıkılmış bedenimde mi Taşıyamadım bu sevdayı O kadar çok sevdim ki seni O kadar çok özledim ki Ayrılığın kıskançlıklarla Büyüdü beslendi Taşıyamadım bu sevdayı Üçüncü şahıs oldum kendimle ve bedenimle Seni senden çok sever oldum ******* boyu Seni sevmekten Özlemekten kahroldum Kahrolmanın resmini yaparken Ellerim titredi yanlızlıklarda Boşlukları doldurmadı çığlıklarım O kadar haindi ki Büyük şehrin sokakları Ses vermedi yankılar Kaybolup gittim Sokak fenerlerinin cılız ışıklarında Kan tükürdüm Tütün sürdüm ciğerimdeki yaraya Gönlümün yazı Gülümün beyazıydın Ama elde var hiç dedin Ve sende bütün suç Suçumu kabul ediyorum Şu fani dünyadan bir hiç olarak gidiyorum Ve bana açmadın gönlünü Hiç olmazsa insanlara aç diyorum |
Elenmek
Elenmek buysa Elendim En ince elekte Ellerimde Bir kaç zerre var O eski anılardan Hayat şimdi Sadece Onlardan ibaret |
Elveda Deme
Bal rengi gözlerin unutulmaz ki Güldendir o tenin kurutulmaz ki Sevdandır kor ateş soğutulmaz ki Bir gün kavuşacağız elveda deme Mazide başlayan aşk mazide bitmez O edan o işven aklımdan gitmez Sevdanın yerini hiç bir şey tutmaz Bir gün kavuşacağız elveda deme Gönlüm yaralıydı dermanı oldun Suskundu yüreğim fermanı oldun Damlaydı dilimin ummanı oldun Bir gün kavuşacağız elveda deme Ne sana ne hatırana etmem ihanet Çok zalim olsanda okumam lanet Tanrı verecektir mutlak metanet Bir gün kavuşacağız elveda deme |
Eminenin Kızı
Gitme demiştim gitti İnadına gitti Niçin gittiğini bilmeden Ve nereye Ağlayacaksın demiştim Ağlatırdı hep Görmüştüm Eminenin kızını Bir beşik bıraktı değil mi Bir kaç kırık dökük umut Gelirim der gelmezse bir daha Eskirsin beklemekten Ölürsün ağlamaktan Mezarına bile uğramaz üzülme Onun gidişi bir hikayedir/hazin Senin bekleyişinde bir masal/hüzünlü Hikayeler yaşanır yeniden belki Ama masallar anlatılır her zaman |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:56 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.