![]() |
Küçük Şiir-12
Artık küskünüm sahipsiz bedenime Çatlamış ellerime yaşlı gözlerime Birde artık benim olmayan kalbime Soluk ve dağınık saçlarıma küskünüm En son sen okşamıştın gidişin soldurdu |
Küçük Şiir-13
Zaman uçuyor kuşların kanatlarında Son yaklaşıyor karınca sırtında Elimizde bir günah hazinesi var İyilik ve sevap bize uzak Kaf Dağı kadar |
Küçük Şiir-14
Kalıp ne olacak yaban ellerde Bir annem bekler beni camda Bir babam bekler beni koltukda Bir yarim bekler beni yollarda Birde ölüm bekler beni hemen yanımda |
Küçük Şiir-15
Bana yaşam veren olurmusun Gecenin karanlığı sarmaladığı gibi Sende beni sarmalayabilirmisin? Dalgaların sahili okşadığı gibi Sende beni okşayabilirmisin? Rüzgarın ağaçları öptüğü gibi Sende beni öpebilirmisin? |
Küçük Şiir-16
Su akar gider izi kalmaz Hayat bu elbet bitecek Dumanı üflersin havada kaybolur Sevgi bir başlar bir daha bitmez |
Küçük Şiir-17
Güllerin kokusu yok imiş ondan önce Bülbüller ötmezmiş onu sesi var iken O önümüzde büyük komutan olacak Biz arkasında hedefimiz Turan olacak |
Küçük Şiir-18
Zaman akıp gider Su misali durmaz yerinde Bir dönence bu hayat Sonu başı gibi olacak İlk nefes gibi Son nefeste olacak Sonumuz toprak olacak |
Küçük Şiir-19
İlk kez sevilmekten olacak Bir derin uykuya daldım Uyanmak istemedim uyandırdılar Hemde çuvaldız batırdılar Derin bir uyku idi aşktan sebep Çuvaldız batırıp uyandırdılar |
Küçük Şiir-20
Yıldızlar benimle beraber ağlar, Ruhumu karanlık kendine bağlar Senin hasretin yüreğim dağlar Sessizce oturup, YİTER akşamlar |
Küçük Şiir-21
Salla gitsin diyemiyorum Bu vatanı çok seviyorum Ölümü burda bekliyorum Ben Türkiye'de yaşıyorum |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:37 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.