![]() |
bir gün hakim sanığa sormuş yurtdışına kaçakçılık yaptığın söyleniyor ne diyorsun.
Bunun üzerine sanık: hakim bey biz fenerbahçeliyiz edirneden dışarıda ne işimiz olabilirki. |
Bir gün adamın biri bir geneleve gitmiş. İşini bitirdikten sonra kadınla muhabbet etmeye başlamış.
- "Siz bu kadar ilişkiye giriyorsunuz.Hiç çocuğunuz olmuyor mu ?" - "Olmaz olurmu bizde bazen hamile kalıyoruz." der. - "Peki çocukları ne yapıyorsunuz?" diye sorar. - "Belli bir cami var hepsini onun avlusuna bırakıyoruz." der. Adam kadına çocukların ne yaptıklarınla ilgilenmedikleri için kızarken , kadın cevap verir. - " İlgilenmez olurmuyuz. Çocukların zenginleri klüplere başkan , yeteneklileri futbolcu , bi bok olamayanlar da taraftar oluyor " diye cevap vermiş. |
Einstein ölünce insanlığa hizmetlerinden dolayı onu cennette bir villaya yerleştirmişler. Bir gün kapısı çalmış. Gelen adam benim IQ 200 demiş. einstein ooh demiş gel içeri seninle quantum fiziği konuşuruz.
Bir vakit sonra başka biri gelmiş. Adam benim IQ 90 demiş. Einstein gel gel demiş seninle siyaset konuşuruz. Derken üçüncü adam kapıyı çalmış. Benim IQ 5 demiş. einstein biraz düşünmüş ve cevabı vermiş.. Gel içeri seninle de Futbol konuşuruz. |
Bakanliklar Caddesinde mutevazi bir berber dukkani...
Mutevazi ama unlu bir berber dukkani... Fikret usta yillardir musterilerini ayni mekanda tras etmekte.. Gunun birinde kapi acilir... Iceri giren musteri Aziz YILDIRIM dir... -Acelem var...! der... Saclarimi soyle bir duzeltir, sakal trasimi yeniler misin ? Onemli bir randevum var , gec kaldim... Fikret usta meslegine ozgu maharetini sergiler, bir cirpida sac-sakal trasini bitiriverir... - Eline saglik usta...Borcum ne kadar? ?? diye sorar gayet memnun bir bicimde Aziz YILDIRIM... - Aaaa, olur mu? Siz koskoca Fenerbahce baskanisiniz... Sizden para almam soz konusu olamaz... Dukkanimi sereflendirmeniz yeter bana... Kesinlikle almam... |
Futbolcuyu bir kadınla aynı evde basarlar. Futbolcu daha pantolonunu giymeye fırsat bulmadan karşısında gazetecileri görür. Gazetecilerden biri sorar: - Bir şey söylemek istiyor musun?
- İstiyorum. Biliyorsunuz herkes eskiden beri Türk futbolundaki altyapı eksikliğinden bahseder durur. Görüyorsunuz altyapıda hiçbir sorun yok. |
Denizli ve Bandırma spor kulüpleri maç yapmaktadırlar.
Denizli taraftarları tezahurata başlarlar: DENİZLİ! DENİZLİ! DENİZLİ! Bandırma spor taraftarları altta kalırlarmı onlarda başlarlar: BANDIRMA! BANDIRMA! Denizlili taraftarlardan hemen cevap gelir: BANDIRCEZ! BANDIRCEZ! |
Futbol maçı başlamadan önce iki takımdan birinin kaptanı, hakemi bir köşeye çekip :
-Hocam, der.Sen bizim takımın durumunu bilmezsin... -Bu maçı bize kaybettirecek olursan, bizimkiler seni ne yapar bilirmisin? -Ne yaparlar? -Seni parça parça ederler... Hakem cevap verdi : -Anlaşıldı, siz bu oyunda berabere kalacaksınız... -Neden? -Öteki, takımın kaptanı da bana aynı sözleri söyledi de ondan!.. |
Bir gün Temel Mike Tayson ile ünvan maçina çikmis.
Daha ilk yumrukta Temel nakavt olmus. Hakem bir, iki, üç dört.. sayarken menejeri Temel'in kulagina; -"Sakin dokuzdan önce kalma" demis Temel hafifden gözlerini aralayarak menejerine; -"Saat kaç?" |
Temel ile Dursun maç sahasının önünde köfte satarken Temel bilet bulur. Dursun'a şöyle der. -Ula Dursun bu bileti al maçı öğren de gel der.
Dursun gider ve maçı öğrenip gelir durumu Temel'e anlatır: -Direk dikiyler ortaya bir kabak koyiyler. 21 avanak peşine koşiyler. 2 direğin arasına girince gool diye bağıriyler bir de utanmadan kısa don giyiyler. |
Çapkın futbolcu, dans ederken sevgilisinin poposunu tutunca genç kıza sorar: - Hey, ne yapıyorsun öyle?
Futbolcu özür diler: - Ne olur sevgilim, affet beni. Biliyorsun ben kaleciyim. Topa sahip olmam lazım. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:18 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.