![]() |
Yalakalar
El öpmeyi biliyorlar Diz çökmeyi biliyorlar Kıvırmayı biliyorlar Dansöz gibi,yalakalar Sesi yoktur,alkışlarlar Türkçe bilmez,alkışlar Küfür yerler alkışlarlar Onursuzdur,yalakalar Yanlış,doğru ayırmazlar Yanlışlara doğru derler Doğrulara yanlış derler Yalancıdır,yalakalar Senden iyi sanatcı yok Senden iyi sporcu yok Senden iyi sövücü yok Şakşakcıdır,yalakalar Şiirlerin bir harika Resimlerin bir harika Bestelerin bir harika Riyakardır,yalakalar Meydanlarda onlar vardır Ekranlarda onlar vardır Siyasette onlar vardır Her yerdedir,yalakalar Yarışmaya çıkıyorlar Ağlamaya başlıyorlar Hediyeyi kapıyorlar Dilencidir,yalakalar Kalbi başka,sözü başka Balta vurmazlar hiç taşa Mehmet Ali sen çok yaşa Yalakadır,YALAKALAR (17.05.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Yalakalık Moda Oldu
Şimdi rağbet bakanlara Halka kazık çakanlara Memleketi yıkanlara Yalakalık moda oldu Asıl niyet gizleniyor Siyasetçi gözleniyor Adım adım izleniyor Yalakalık moda oldu Vekil yanı daim dolu İş görmenin budur yolu Oysa o da ALLAH kulu Yalakalık moda oldu Hayır çıkmaz dudaklardan Evet deyip sallayandan Allayandan,ballayandan Yalakalık moda oldu Yönetilmek istenenden Siyasetten beslenenden El öpmeyi bilenlerden Yalakalık moda oldu (23.07.2008) Şahin Ertürk |
Yalan
Yalan,yalan herşey yalan Yatın yalan,katın yalan Karın yalan,kocan yalan Bu dünyada,herşey yalan Sen de büyük bir yalansın Ben de,oda herkes yalan Bu dünyada kiracıyız Yalan,yalan herşey yalan Hani nerede dünkü yaşın Hani nerede siyah saçın Hani nerede dayın,bacın Yalan,yalan herşey yalan FATİH bile unutuldu Necip Fazıl unutuldu Barış Manço unutuldu Yalan,yalan herşey yalan Senin olsa bütün dünya Gireceksin şu toğrağa Dalma gaflet uykusuna Yalan dostum,herşey yalan Cebi yok ki kefeninin ERO,DOLAR doldurasın AZRAİLİ kandırasın Yalan dostum,herşey yalan Bakma öyle şaşkın,şaşkın Otur şöyle düşün,taşın Secde etsin mağrur başın Bu dünyada herşey yalan Yalan dostum,herşey yalan (23.07.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Yalanını Seveyim
Seviyorum diyorsun Yeminler ediyorsun Sevmek kim,sen kimsin Yalanını seveyim İnanmam artık sana (14.07.2006) Şahin Ertürk |
Yanlış Hesap
Üzerimde sanki kocaman taşlar Yüreğim kanıyor,gözümde yaşlar Yıllar oldu ben,pek çok zarardayım Bir yanlış hesabı kapatamadım (06.07.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Yanmaz Barut Gibi
Sorma nasıl durumum Sanma seni unuttum Hasretinle dağıttım Yanmaz barut gibiyim Çiğerlerim yanıyor Ayaklarım tutmuyor Kalbim hergün tekliyor Yanmaz barut gibiyim Benziyorsam deliye Zararım yok kimseye Ben kendimi tükettim Yanmaz barut gibiyim Yalnızlığı sırtlandım İnan seni kıskandım Gözyaşımla ıslandım Yanmaz barut gibiyim (15.02.2006-Yeni) Şahin Ertürk |
Yaşam Yarım Kaldı
Sen gittin ya deniz gözlüm Tadsız,tuzsuz oldu yaşam Şiirlerim yarım kaldı Öykülerim yarım kaldı Sen gittin ya deniz gözlüm Yalnızlığa tutsak oldum Acıların koynundayım Mutluluğa hasret kaldım Sen gittin ya deniz gözlüm Yüreğime hasret çöktü Gündüzlerim gece oldu Karanlıkta kalan oldum Sen gittin ya deniz gözlüm Karakışta kaldı gönlüm Hiç kimseyle ısınamadım Aşka,soğuk yabancıyım Sen gittin ya deniz gözlüm Yaşam dahil herşey yarım Yarım kaldı deniz gözlüm Yarım kaldı...Yarım kaldı Şahin Ertürk |
Yaşarken Mezarda Gibiyim
Gidişinle, Tetiğe basmadan, Kan görmeden, Öldürdün beni? Hani, Az sayılmaz Otuz yıldır Yaşarken, Mezarda gibiyim. (08.10.2007) Şahin Ertürk |
Yaşarken Öldürdün Beni
Gerek kalmadı canım Gerek kalmadı Beni öldürmeye Dünyanın en güçlü Zehirlerini Silahlarını Kullanmana Gerek kalmadı? Sebebsiz Nedensiz Habersiz gitmen Yetti canıma Şimdi ben, Yaşayan bir ölüyüm Tetiğe basmadan Kan görmeden Benim katilim oldun ? Kefensiz Mezara soktun beni? Söyle canım söyle Şimdi mutlumusun? Masrafsız Mafyasız Silahsız Kurşunsuz Polisle uğraşmadan Başın belaya girmeden Temiz,Şüphesiz Kusursuz hallettin işimi YAŞAYAN BİR ÖLÜYÜM Söyle canım söyle Şimdi mutlumusun? (15.12.2006) Şahin Ertürk |
Yaşıyorum İşte
Sensiz Yaşayamam mı sandın? Akıntıya kapılmış Sandal gibiyim Nereye gideceğim Nerede duracağım Nerede takılacağım Belli değil...Belli değil Şayet buna Yaşam deniliyorsa YAŞIYORUM İŞTE? (14.04.2007) Şahin Ertürk |
Yaşlılık Başa Bela
Saçlar beyaz boyandı Hastalıklar dadandı Ah lar,vah lar çoğaldı Yaşlılık başa bela * * Kalbin ritmi bozuldu Beynin doldu,yoruldu Genç lik senden soğudu Yaşlılık başa bela * * Ayak vücut taşımaz Eller halden anlamaz Mide görev yapamaz Yaşlılık başa bela * * Kulak iyi duymuyor Sözler seni yoruyor Acı öte durmuyor Yaşlılık başa bela * * Bugün,dünü arıyor Her tarafın ağrıyor Gönül yasta,ağlıyor Yaşlılık başa bela (13.11.2007) Şahin Ertürk |
Yaz Boyalı Basın YAZ
Vazgeçin artık,yalandan dolandan Vazgeçin sahtekâr falan filandan Vazgeçin hırsız,arsız yılanlardan Yaz boyalı basın,doğruları yaz Demokrasi şayet yalan değilse Vatandaşın adı ULAN değilse Vicdanınız kökten solan değilse Yaz boyalı basın,doğruları yaz Darbelere karşı duracaksanız Çetelere darbe vuracaksanız Hırsızlardan hesap soracaksanız Yaz boyalı basın,doğruları yaz Kalpleri kararmış,kör değilseniz Tepemizden bakan, Sör değilseniz Millet hayatında kir değilseniz Yaz boyalı basın,doğruları yaz Yahudi dost olmaz,dost değilim de Gavurun altına post değilim de Millet hayatına kast değilim de Yaz boyalı basın,doğruları yaz İşsizlik çoğaldı,enflasyon azdı Asgari ücretse mezarlar kazdı Sizin elemanlar palavra yazdı Yaz boyalı basın,doğruları yaz (14.07.2008) Şahin Ertürk |
Yazdıkların neki Senin?
Öykü desen,öykü değil Şiir desen,şiir değil Masal desen,masal değil Yazdıkların neki senin? Farkın yok ki,soytarıdan Yaşadığın saçmalıktan Bana neki yazıyorsun? Yazdıkların neki senin? Kimse seni okumuyor Okuyan da anlamıyor ŞİİR sana yakışmıyor Yazdıkların neki senin? Eften,püften şeyler yazma Sen sözününü bilmez kazma Sen kaşındın bana kızma Yazdıkların neki senin? Olur,olmaz konuşmasan Bana fazla bulaşmasan Olmaz mıydı? Olmaz mıydı? Yazdıkların neki senin? Ben sustukca kuduransın On la,bun la saldıransın Uyuz gibi kaşınansın Yazdıkların neki senin? Yakışmıyor,yakışmıyor ÖYKÜ sana yakışmıyor ŞİİR sana yakışmıyor Yazdıkların neki senin? İnsen artık havalardan Görsen biraz gerçekleri Bıktı herkes yazdığından Yazdıkların neki senin? Herkes gitti DİKİLİ YE Sende artık İKİLE SEN Kumsallarda pirelensen Yazdıkların neki senin? Acıttım mı cicim seni Tanıdın mı şimdi beni Saçma şeyler yazma emi Yazdıkların neki senin? (14.04.2006) Şahin Ertürk |
Yazdımda Ne Oldu?
Şiirlere yazmıyor Mektupları gelmiyor Unuttu beni diyormuşsun Yazdım da ne oldu Ne oldu AY YÜZLÜM? Beş bin MEKTUP İkibin ŞİİR Beşyüz ÖYKÜ Yazdımda ne oldu Ne oldu AY YÜZLÜM? Hala yalnızım Hala sensizim Kolay geçmedi 259.201 Saat Kolay olunmadı NÖBETÇİ ŞAİR? Söyle bana Söyle AY YÜZLÜM Haksızmıyım Yazdım da ne oldu? (08.05.2006) Şahin Ertürk |
Yazıklar Olsun
Devletin malını çalanlara Haram,helal nedir bilmezlere Utanmazlara,sıkılmazlara Yazıklar olsun,yazıklar olsun Fakir yatıp,zengin kalkanlara Hırsıza uyanık diyenlere SAF lığı delilik bilenlere Yazıklar olsun,yazıklar olsun Komşusu açken tok yatanlara Barlarda,paralar saçanlara Soyluyum diyen görgüsüzlere Yazıklar olsun,yazıklar olsun Açılmak,çağdaşlık bilenlere Kapanmak İRTİCA diyenlere Din bilmeden FETVA verenlere Yazıklar olsun,yazıklar olsun Fakirlerle alay edenlere YUNAN lıya dostum diyenlere Müslüman a sırtın dönenlere Yazıklar olsun,yazıklar olsun Ahte vefa göstermeyenlere Osmanlıyı inkar edenlere Vatan bölmeye çalışanlara Yazıklar olsun,yazıklar olsun Çıkar uğruna satılanlara Aydınlığı SÖYLEV sananlara Demokrasi tahrip edenlere Yazıklar olsun,yazıklar olsun (Kontrolsüz Sevgi adlı Şiir kitabımdan) Şahin Ertürk |
Yazmak mı? Sevmek mi?
Bir daha sevmek mi,tövbeler olsun Bir daha yazmak mı,elim kırılsın Şiiri,sevmeyi sana bıraktım Gidiyorum güzel,haydi hoşçakal (30.05.2007) Şahin Ertürk |
Yazmak Sana Yakışıyor(Tevezu Sahibi Şairlere)
Sıcak,içten duyguların Fantaziye kaçmıyorsun Faso,fiso yazmıyorsun Yazmak sana yakışıyor Kalıplara sığmıyorsun Riyakarlık yapmıyorsun Aşka mezar kazmıyorsun Yazmak sana yakışıyor Herkes seni kıskanıyor Aşk kokuyor şiirlerin Yazdıkların okunuyor Yazmak sana yakışıyor Güven verir söylemlerin Dinleyensin,dinletensin Öğrenensin,öğretensin Yazmak sana yakışıyor Yakışıyor,yakışıyor Şair dostum inan bana Sevmek sana yakışıyor Yazmak sana yakışıyor (24.04.2007) Şahin Ertürk |
Yedin Beni
Bir yudumluk canım vardı Gözlerinle yedin beni Sözlerinle yedin beni Yedin güzel,yedin beni Bir tadımlık canım vardı Anlamadan yedein beni Dinlemeden yedin beni Yedin güzel,yedin beni Bir sıkımlık canım vardı Bir presle sıktın beni Parça,parça yedin beni Yedin güzel,yedin beni (11.07.2005) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Yemezler
Sözde beni seviyormuşsun Benim için yanıyormuşsun İsmimi sayıklıyormuşsun Yemezler güzelim yemezler Gördüğüne övüyormuşsun Dizlerini dövüyormuşsun Gözyaşları döküyormuşsun Yemezler güzelim yemezler (17.01.2005) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Yeminliyim
Sen Yüksek yapılın binaların, Sosyetik, Burnu kaf dağındaki kızı Mış lı geçmiş zamanlarda, Bıraktığın Başkasının koynunda, Kirlettiğin Destansı aşkmızı, Ben, Hazan mevsiminde Mektuplarla, Resimlerle, Şiirlerle, Anılarla sevişerek Taze tutmaya, Yaşatmaya çalışıyorum Tüm bunlara Değmezsin, Layık değilsin Amma,güzelim Amma, Ben, Anadolu çocuğuyum Anamdan,babamdan Atamdan öyle gördüm Bu aşkı Maziye gömmemeye, Yeminliyim ssosyetik güzel YEMİNLİYİM (31.10.2007) Şahin Ertürk |
Yeni Yetme
Seni sevdim yeni yetme Ne olursun bunu etme Bırakıpta çekip gitme Görmezmisin,kalbim sende Beni kalpsiz,deli etme (12.06.2006) Şahin Ertürk |
Yeni Yılı Kutladılar
Vur patlasın,çal oynasın Yeni yılı kutladılar Çam ağacı,içki kumar Yeni yılı kutladılar Masaları donattılar Hindileri kızarttılar Kalp gözünü kapattılar Yeni yılı kutladılar Haram nedir bilmiyorlar İçip,içip azıyorlar Çoğu bulup azıyorlar Yeni yılı kutladılar Bilsen nasıl zarardalar Bir yıl daha yaşlandılar Ölüm yakın yaklaştılar Yeni yılı kutladılar Bol keseden harcıyorlar Halk la dalga geçiyorlar Sinirleri bozuyorlar Yeni yılı kutlayanlar Bosna-Hersek,Cecenistan Afganisten,IRAK,İRAN Müslümanlar kırılıyor Yeni yılı kutladılar Savaşlardan,depremlerden Ders almayan körler onlar Vur patlasın,çal oynasın Yeni yılı kutladılar TSUNAMİ felaketi Yetim kaldı tüm çocuklar Seyre dalan bu gıcıklar Yeni yılı kutladılar (02.02.2005) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Yeni Yılı Kutlayanlar
Bu yıl yine tepindiler Deli gibi eğlendiler Haram nedir bilmeyenler Yeni yılı kutladılar Masaları donattılar Hindileri kızarttılar Kalp gözünü kapattılar Yeni yılı kutladılar Halk la dalga geçen onlar İçip,içip sızan onlar Çoğu bulup azan onlar Yeni yılı kutlayanlar Bilsen nasıl zarardalar Bir yıl daha yaşlandılar Ölüm yakın yaklaştılar Yeni yılı kutlayanlar IRAK,İRAN,AFGANİSTAN Müslümanlar kırılıyor Onlar dansöz oynatıyor Yeni yılı kutlayanlar Savaşlardan,depremlerden Ölümden ders almayanlar Utanmazlar,sıkılmazlar Yeni yılı kutladılar (02.01.2008) Şahin Ertürk |
Yenilmez Dev Gibisin
Gözümde sen büyüttüm Yenilmez dev gibisin Sen beni sevmesende Sınırsız sana sevgim Sığmıyorsun kalbime (16.05.2007) Şahin Ertürk |
Yeşil Gözlüm,Buradayım
Acılardan kaçıyorsan Yalnızlıktan bunaldıysan Mutluluğu arıyorsan Yeşil gözlüm,buradayım Değerini bulmadıysan Gerçek aşkı tatmadıysan Bulutlara çıkmadıysan Yeşil gözlüm,buradayım Başka kalbe girmediysen ŞAİR kalbi görmediysen Yazdığıma kızmadıysan Yeşil gözlüm buradayım Yanlış kapı çalıp durma Yalan söze kanan olma Ayrıntıya kafa yorma Yeşil gözlüm,buradayım (20.02.2007) Şahin Ertürk |
Yetim Kalan Duygular
Sen gittin ya Kahve gözlüm Susuz çöle döndü gönlüm Mahsul vermiyor aylardır Tek bir şiir yazamadım Sen gittin ya Kahve gözlüm Durgun sular gibi oldum Kabarmıyor duygularım Çoşmaz oldu duygularım Sen gittin ya Kahve gözlüm Neşesi kaybolmuş gibi Korkuya kapılmış gibi Pustu bütün duygularım Sen gittin ya Kahve gözlüm Karaları giydi yaşam Düşlerime kabus çöktü Yetim kaldı duygularım Sen gittin ya Kahve gözlüm Küstü bana duygularım Somurtuyor duygularım Ayrı telden çalıyoruz Sen gittin ya Kahve gözlüm Yas tutuyor duygularım Yetim kaldı duygularım Yetim kaldı,yetim kaldı (08.07.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Yetim Kaldı Şiirim
Hükmetmiştin beynime Yerleşmiştin kalbime Hiç nedensiz gidince Yetim kaldı şiirim Bu ne yaman ayrılık Hasretinle evlendim Kalemimle dövüştüm Yetim kaldı şiirim Duygularım terketti Parça,parça kağıdım Yazmıyorki kalemim Yetim kaldı şiirim İsmin hala dilimde Benziyorum deliye Ağlanacak haldeyim Yetim kaldı şiirim (16.02.2007) Şahin Ertürk |
Yetiş Güzel
Yıllar oldu bekliyorum Yüreğime kramp girdi Belli sıra bana geldi Yetiş güzel,gidiyorum Hergün dünü arıyorum Gram,gram eriyorum Yavaş,yavaş bitiyorum Yetiş güzel,gidiyorum Ali,Ahmet çoktan gitti Altan,Aydın yeni gitti Belli sıra bana geldi Yetiş güzel,gidiyorum Ne zor şeymiş,hasret çekmek Hergün milyon kere ölmek Yaşarken ölmek bu demek Yetiş güzel,gidiyorum Yarın çok geç,çabuk davran Kalmadı hiç eski havam Doktor sensin,belli yaram Yetiş güzel,gidiyorum (07.08.2005) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Yetmez Bana
Doyumsuzsun deme bana Sesin duymak yetmez bana Telefonun yetmez bana Yetmez güzel yetmez bana Çıkar yoktur yüreğimde Riya yoktur gözlerimde Sevgi vardır gözlerimde Mektupların yetmez bana Güzel şiir yazarmışım Yufka yürek biriymişim Tüm sözlerin övgü dolu Övgülerin yetmez bana Gözlerine bakabilmek Ellerinden tutabilmek Dizlerinde yatabilmek İstenmez mi sanıyorsun? Bu şiirim daha yeni Ne olursun anla beni Senin bana söylemlerin Yetmez güzel,YETMEZ BANA (03.03.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Yetmez Bize
*******i paylaşmadık Ayrıntılı konuşmadık Doya,doya sevişmedik İki günlük birliktelik Yetmez güzel,yetmez bize (03.09.2006) Şahin Ertürk |
Yırtamam Kefeni
Hasret ilk defa çalmıyor kapımı Her seferinde bozuyor kimyamı Birgün gideceksen,sevme güzelim Bu sefer kolay,yırtamam kefeni (20.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Yine Çıktım Yollardayım
Yine çıktım yollardayım ANKARA dan,MUŞ a kadar Gözlerimde sanki radar Aşkı bilen arıyorum İSTANBUL un,DİLEĞİ var KÜTAHYA nın,SEDA sı var ZONGULDAK ın,GÜLDEN i var Yine çıktım yollardayım Palandöken yol vermedi Erzincanlı koyvermedi Kayserili söz tutmadı Yine çıktım yollardayım Akdeniz de hergün bahar Güneydoğu sıcak diyar Erzurumda diz boyu kar Yine çıktım yollardayım HATİCE nin nazı vardı FERİDE nin hırsı vardı SEVENCAN ı toprak aldı Yine çıktım yollardam Sabırlıyım,kararlıyım Elbet birgün bulacağım Oralarda,buralarda Aşkı bilen arıyorum YİNE ÇIKTIM YOLLARDAYIM (22.02.2006) (Şiirdeki simler SANAL dır) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Yine Hasret Sevgilim Oldu
Olmuyor Olmuyor Galiba olmayacak Kurtulamıyorum Beceremiyorum Yine Kucağımda buldum AYRILIĞI? Hasret Yine sevgilim oldu? Olmuyor Olmuyor Galiba olmayacak Bir değil Beş değil Onbeş değil Saymasını unuttum Beceremiyorum Acıları kovmayı Mutlulukla sevişmeyi Beceremiyorum Beceremiyorum (29.05.2006) Şahin Ertürk |
Yine KÜTAHYA Sokaklarındayım
Yine duygularımın esiri oldum Yine Kütahya sokaklarındayım Çorbacı Emin de Köfteci Ahmet’te ALİŞ’İN yanında Trencinin yerinde İlginç mekanlarda,yaşlı gözlerle Dağların ardındaki Zeytin gözlüyü Sen,kadir kıymet bilmez vefasızı Yirmi yıldır Bıkmadan,usanmadan Hala arıyorum Yine Kütahya sokaklarındayım (06.08.2008) Şahin Ertürk |
Yine mi Sen?
Yine mi sen? Bu sözü duymaktan Ben bıkmadım Onlar söylemekten Otobüs şoförlerinin Resmen maskarası oldum? Bir gün değil Bir hafta,bir yıl değil Koskoca otuz yıl Haklı adamlar Hergün aynı şey sorulur mu? ZELİHAM geldi mi? ZELİHA da kim? Tanımıyorlar adamlar Yüzünü bile görmemişler Beni DELİ sanıyorlar Ben le dalga geçiyorlar Pek çoğu gitti Ben le dalga geçenlerin Pek çoğu rahmetli oldu Belki sende gittin Ebediyete sende göçtün Göçtün amma,ben hala Bu peronlardayım Bıkmadan,usanmadan Her otobüste seni arıyorum Her şoföre seni soruyorum Yine mi SEN? İşte yine fırçayı yedim Allah kahretsin 10950 gün oldu Hala seni unutamadaım Unutamadım ZELİHA Unutamadım (17.08.2005) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Yiyecek Beni
Göğüsler dışarda,baldırı açık Elinde sigara,kafadan kaçık Aşk tan sabıkalı,eski bir sapık Bakan yok yüzüne,Modası geçti Gözüne kestirdi,YİYECEK BENİ? (03.04.2006) Şahin Ertürk |
Yok
Doğrularla seni sevdim Katkısız,çıkarsız sevdim Bu devirde böyle bir aşk Yok güzelim,arama yok Adın bile bilmiyorum Seni sensiz seviyorum Bu devirde böyle bir aşk Yok güzelim,arama yok Milattan çok önceleri Bizlerin nesli tükendi Bu devirde böyle bir aşk Yok güzelim,arama yok Anlık,günlük değil aşkım Hasretinden oldum şaşkın Bu devirde böyle bir aşk Yok güzelim,arama yok (25.01.2006-Yeni) Şahin Ertürk |
Yok ki Ötesi
Bir seni sevdim Bir de, Tabiki yine seni Yok ki, Senden ötesi (26.12.2007) Şahin Ertürk |
Yok ki Senin Gibisi
ZELİHA çok zengindi ZEYCAN aşkı bilendi SEVCAN benim dengimdi Pek çok güzeller gördüm Yok ki senin gibisi İzmir de sıcak kanlı İstanbul da çok canlı Ankara da hep haklı Pek çok güzeller gördüm Yok ki senin gibisi Trakya da açılan Kütahya da kapanan Erzurum da utanan Pek çok güzeller gördüm Yok ki senin gibisi Yurt dışında yaşayan Başka dilde konuşan Bana çokta yakışan Pek çok güzeller gördüm Yok ki senin gibisi Meral,Sibel ve Canan Hepsi aşkta ŞAHANE Bende çoktu BAHANE Pek çok güzeller gördüm Yok ki senin gibisi Şahin Ertürk |
Yok Say Beni
Artık Anlamsız herşey Kararım kesin Yorma ceneni G i d e c e ğ i m Dünya ya, Sensiz geldim Sensiz gidiyorum Sen beni, Hiç tanımadın Adımı duymadın Şiirimi okumadın Sende bu güç var Yok say beni Yok say (19.11.2007) Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.