![]() |
Bazen en büyük aşk bizimki diorum..
Bazen de bütün güzel şarkılar bizim oluor hepsi bizi anlatıyor sanki... hep seni düşünüyorum herşeyde seni görüyorum.. hiç aklımdan çıkmıyosun ki!! atamıorum seni kafamdan belki de atmaya kıyamıyorum.. ben de anlamıyorum ama olsun..gitme kal.. çıkma aklımdan.. ve en önemlisi de kalbimdeki o kocaman yerden.. |
yağmurdan sonra buğulu camlara titreyen ellerimle yanlızlığıma yazdım
*******de yanlızlığıma gündüzlerde karanlığıma şiirlerde mısralara seni istediğimi yazdım sensiz geçen hergüne yanlız yürüdüğüm yerlere elimdeki sigarayla vefasızlığını yazdım yanlızlığa terk edildiğim kişiliğimi unuttuğum yüzümü görmediğim aynalara seni sevdiğimi yaş toprağa ıslak caddelere gökyüzünden düşen yağmur damlalarıyla _*BİR GÜN DÖNECEĞİNİ YAZDIM*_ |
Duyuyor musun birtanem? ?
Dün gece yine sendin aklımda Bir hüznün çıkmaz sokalarında Gözyaşı oldu hasretin Ilık bir buse gibi süzüldü yanaklarımda Yanaklarım kırmızıydı, küskündü aynalara Ne zaman karşılaşsak sen bakardın onlardan Başıboş hoyrat aynalardan Önce ilk sarıldığımız yere gitti duygularım Bu gün gibiydi yaşadığımız küllenmemişti O bir ömürdü sanki, ölmeye değerdi Sonra gözlerin geldi aklıma, güzelliğin Başımı döndüren mey gibiydin sen |
ılık Bir Yaz Akşamında,
Rutubutli Havada. Aklıma Sen Geldin, Zamanın Akışında. |
sokak lambasının aydınlattığı bir mahallede, yolda sensiz usul usul
seni düşünüp yürüyorken, köşe başında bir gölge gördüm. o gölgenin sen olduğunu düşündüm ve koşarak gidip sarıldım. birde baktım sokak yanıyor. ne oluyor derken, başımı bir yere çarptım. gözlerimi açtığımda bir mezardaydım. sorguya çekildiğimde öğrendim meğer o gölge değilde benim azrailimmiş.görüyosun değil mi? senin için ölüme bile koşar adımlarla gidip azraile dahi kucak açtığımı. çünkü seni çok seviyorum. bedelini bedenimle |
bilirmisin sevgili kaç gece yalvardım karadenizin
çılgın dalgalarına, bana kokunu getirsin diye..... kaç gece gözyaşlarımda aradım seni, kayan kaç yıldızda seni diledim, çalan kaç telefonda aramanı bekledim, baktığım kaç kişide seni gördüm. kaçkere adını karaladım boş kağıtlara, kaç geceyi sabah ettim seni düşünerek, |
bi anda güneş gibi doğdun,
ışık saçarak her yeri boğdun, senil görünce gözlerim kamaştı, bir melek gibiydin sen beyza, seni tanıyınca kanım ısındı, damarlarındaki aşk kalbime vurdu, şu deli gönlüm sana tutuldu, bir melek gibiydin sen beyza. |
Göreceksin birtanem
Bu yazdığım dizeler Birgün çıkacak karşına Şaşıracaksın Önce yavaşca Sonra bir solukta okuyacaksın Bıraktığında ellerimi anlayacaksın Ne çok sevdiğimi İstesende istemesen ... ... ... |
yüregimi düşen bir köz gibisin...
bilemezsin ne cok sevmişim seni... seninle sonsuzu gormek dilegim... bilemezsin ne cok sevmişim seni... sevgi,umut,özlemdoludur özüm... hiç bitmiyorsevgim,korlandı közüm.. ne kadar soylesem az gelır sözüm.. bilemezsin ne cok sevmişim seni...gönlüme sevda gülü aşladın... sıgmadı gönlümeengine taştı... yalan dunya ancak senınle hoştu... bilemezsin ne cok sevmişim seni... korazoglu |
Beyazlıyan her saçımın telinde hasretin var Seni düşündükçe saçıma
düştü aklar Hayat oynadı oyununu kurdu tuzaklar Sen aklıma düşünce kalbime saplanır oklar. İnsan ömründe bir kere sever Kavuşamassa hep acı çeker Ağırdı saçlarım teker teker Bu aşk acısı ancak ölünce biter. Sevenler aptal olurmuş derler Sevipte hep acı çekerler Aslında ne ektiyse onu biçerler Aşkın kuralı bu kavuşamadan göçüp giderler. Sana olan sevgim mezarda biter Beni öldüren hasretinmiş meğ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.