![]() |
geçmişde hatırladığım yarına sakladığım,
geceye yatıp düşlerde aradığım, hiç bir şey yok senden başka, ey, aşkına yandığım. |
Sensiz yaşayamam ben buralarda,
Engüzel duygu senin yanında olmak bu hayatta boyunca, Namerdim senden başkasını seversem bu hayatta, İlginç bir duygu yaşattın sen bana, Sen sen diye yaşarım artık bu dünyada, Eğer bırakırsan beni; gözümü kırpmam kıyarım bu cana, Varlığınla yaşıyorsun beni anlasana. İstemem artık kimseyi sen yetersin bana. Yanlışta olsa sunnuyorum artık bu aşkımızı dünyaya, Olsun artık ne olacaksa bu cana, Razıyım artık çekeceğim ne varsa. Uumrumda değil artık bu hay |
gülüm! biratanemsimsin. canımsın... teksin vede hep tek kalacaksın...
bu can sensiz yasamak istemiyor.. bak gör.. beni ve ne olur dön geri çünkü ve çünkü sensiz!.. olmuyor be gülüm!... |
ben birdaha asla elde edemiyeceğim bir ömrü sensiz *******e gömerken,
aldığım her nefesi kendime haram bilirken, uyandığım her yeni günde sensizliğe isyan ederken, sen ne yapıyorsun? şarap tadındamı yaşıyorsun hayatı............? sen bana keder ben sana dünyanın en büyük sevgisini verdim..... |
aşkınların engüzeli sensin
mutluluğun anahtarı sensin geleceğime ışık tutan sensin peki ben senin için NEYİM A Ş K I M... HERŞEYİMSİN SEN BENİM GÜLSEREN |
Yukarıda bir bulut salınıyor,
Bu denız kıyısında bır sehır... Orada o yalnızlık ıcınde fazla ayıksın. Gözlerımın ardında yüzünü canlandırıyorum. Tavanarasında bir yangın,mükafatın kanıtı. Yukarıda bır bulut salınıyor, Ve mutlulugumu susturuyor... Keske burada olsaydın. Yalnızlıgımı sustursaydın. Ve benı bır kez daha köseye atsaydın... Yeterkı burada,benımle olsaydın. Bekle bır ısık var...... Atesle aydınlatılmıs bır tavanarası var... Kader ya da baska,daha ıyı bır seyı önemsemezdim. |
durdurdun tüm düşlerimi
bitirdin hayallermi meğer ne kadar kolaymış sanki şaka gibi çıktın hayatımdan bakmıyorum yüzüne görünce seni alıyorum haberini etraftan inanamıyorum her şey şaka gibi konuşmuyoruz sanki oyun gibi her şey silindi artık arkadaşız yakın olsakda birbirimize uzağız gözüme geliyoz her şey şaka gibi her şeye alıştık dönmek istiyosun cevap karşılıksız gülesim geliyor sanki şaka gibi |
İçimi acıtıyor yokluğun,
Sensiz geçen hergüne lanet olsun Sessizce ağlıyorum, Korkuyorum aşkım sensizlikten çok korkuyorum. Ürpertiyor içimi yokluğun Sensizlik bana en büyük ceza Yokluğun içimde kanayan bir yara gibi, Her daim acıtıyor canımı Ölesiye haykırmak istiyorum. Sensiz olamadığımı, senden kopamadığımı Korkuyorum aşkım sensizlikten çok KORKUYORUM!!!!!!!!! |
Yüregim Küçücükken Aska
Seni Gördügüm O Karanlık Gecede Birden Kalbimi Actım Aska. Yüregim Yanlız Ve Hüzünlü Iken, Gözlerinin Bakısı Cocuklugumu Hatırlatdı Bana. Kandırılıslara Gelsemde Yar, Pişmanlıklarda Kaybolsamda Sen Bana Bakma Yüregim Agladı Yoklugunda. Yine Dön Desem, Dönmezsin Bilirim. Galiba Bende Okadar Yürekli Degilim, Sana Yüregimin Sesini Anlatmaya. Yar Bugünden,bu Geceden Bir Haber,gururuna Yenilde Gel. Ben Beklerim Seni Hala Seni Burda,bu Garip Kentde... |
Küçüğüm
Aynı Sokakta Oturuyorduk Adı Esrarengiz Herkez Onun Hakkında Farklı şeyler Söylerdi Hepsi Nedensiz Hepsi Sebebsiz Kızıl Saçları Vardı Kahverengi Gözleri Kumraldı Ben Nefret Ederdim Herkez Ona Hayrandı Birgün Onunla Yolda Karşılaştık çok Güzel Bir Yüzü Vardı O An Kalbimi Söküp Alasım Geldi çünkü Deli Gönlüm Onun Aşkıyla Alevlendi Artık Uyumak Yerine Sürekli Onun Yolunu Gözlüyorudum Onunla Karşılaşabilmek Için Saatlarce Kapıda Oturuyordum Bir Akşam Onu Yolda Gördüm Bir Dak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:34 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.