![]() |
ßen sana aşkım dedim....
Ben sana aşkım dedim sen bana elveda Güle baktığında mı hatırlarsın beni Yoksa dikeni elini kanattığında mı Göz yaşlarında mı saklı sevdan Yoksa yağmayan kara bulutlarda mı Kuma mı gömdün aşkını Yoksa buraya hiç uğramayan rüzgara mı verdin Dağlar sana ne söyledi de kaçtın ardına Ben sana aşkım dedim sen bana elveda Gülün rengine adamışlar aşkı Sevda, dikeninde gizlenmiş Ölüm gibi çaresizce yazılmış anlıma Ben sana aşkım dedim sen bana elveda Send |
Beni bir dağ başında böyle yapayalnız kodular,
rüzgarlara, kuşlara, bulutlara yakın, senin etinden, tırnağından ayrı, senin kokundan uzak. Şu anda hiç bir şey mümkün değil. Şu anda her şeyden ayrı, her şeyden uzak ve her şeyden mahrumum ben. Şu anda sadece yalnızlık ve kahır. Sen benim gökyüzümdün, denizim, toprağımdın, Şimdi bir hatıra olamazsın belirsiz, uzak Biliyorsun bazı şeyler vardır elimizde olmayan İşte öyle imkansız birşey seni unutmak. Z |
yazamıyorum ve anlatamıyorum,
birileri fikirlerimi çaldı sanki. çölde ağaç kadar yanlızım, ve hergün fırtına benden birşeyler götürüyor. anlatılması imkansız bir durum, bir başıma kala,kaldım nefret denmeyecek kadar öfke doluyum, sahibi yok. bilmiyorum yazmayı bana gerektiren şey, ney. anlayan yok,yada ben anlatamıyorum. acıların tarihini tutuyorum, ve tarih tekerrür etmiyor. zayıf yanım duygusallık,biliyorum, ama dayanacak kadar,da güçlü değilim. kim kendinden nefret etmezki, |
Ask her zaman yakınlardadır
Gözlerin uzaklarda aramasın Bulmak için zorlama kendini Fısılda yeter,o seni bulsun Kaç kere agladın hatırla Ne çabuk unutuyorsun Hesaba kitaba gelmezki Aşkta mantık mı arıyorsun? Nerdeler “dogru”dedinlerin Hala yas mı tutuyorsun? “Biz”olamadık seninle Bunu neden yapıyorsun? Bir degil,iki degil,yıllar oldu, Vazgeçmedim senden görüyorsun… Gün geceye kavuşmadan,artık çağır Kanatlanırucar kaldim sana, |
ßen senin gözlerini sevdim
ßazen dalgalı deniz qibi qüzel ßir ßeßek kadar masum ve qerektiqinde rüzqar kadar sert... ßen senin qözlerini sevdim sevqini bana o ßakışlarınla anlatan ve derimden ßeni sevdiqini qösteren o ışık saçan qözlerini… ßakışlarıma karşılık veren qözlerini sevgime karşılık veren qözlerini… |
Sevmek Ne Güzeldi
Insanın Içini Rahatlatan En Güzel Duygu. Bende Sevmek Istedim Uzun,uzun Tüm Benligim,içtenligimle. Ama Olmadı!!! Sevgiler Bana Uzak,yanlızlık Kalbimdeki Tek Kalan Sevgili.... Bu Kentin Askı Yanlız, Benimde Kalbim Yanlız. Nereye Kadar Bilmem. çekip Gitmek Lazım Bu Buruk Kentden,acılardan. Ama Yinede Düslüyorum Bu Kenti,son Bir Ask Gibi..... |
Seni Seviyorum Aşkım Seni çok özledim
Seni Birkez Olsun Görüyüm Diye Duvalar Ettim Tanrıya Aşkımsın Sen Bu Yalan Dünyada Ha Buı Arda Sezaiyi Kafana Takma Onunla Saten Adam Akıllı Konuşacagım Birdaha Aynı Hatyı Yaparsada Onunla Başka Bir Dilden Konuşurum Seni çok Seviyorum.... |
sevgilimdin artık elinsin sen ellerde iken
ben kadeh başında içiyordum evlendiğin gün kendimden geçiyordum keşke bir şey olsada bana geri dönsen diyordum ama o da senin gibi hayal oldu bıraksa evlenmese geri gelse diye yalvarıyodum olmadı olamadı evlendin belki mutlusundur ama ben kadehlere bıraktım sen yoksun ben hep içiyorummm, kahretsin ben sensiz ölüyorum |
akşam bir başka akşam,
gözlerinde. ve gün batmıyor, albildiğine karanlıksın, bir damla yaş düşürürsün, bin parça. bölünürüm oracıkta. çaresiz kalmak çok zor, çaresizliği anlatmakta. sana sevgiyi vermek isterim, ama kapalısın, bana. seyrekmek güçsüzleştiriyor beni, agreşifleşiyorum. deşifre edilmiş bir,aşk var ortada, vede boylu, boyuna bir isyan. seni,sana anlatmak, suskun bir gösteri sanatının, bir parçası olmak. bir suyu dikine koşturmak. sen olmak hayatı tersten okumak. |
Aşk Başıma Vurdu
Bense Onu Anlamaktan Kaçındım Neydi Beni Ona Götüren Yada Neydi Onu Bana Getiren Canım Yanıyor Kimi An Ağlıyordum Kimseyi Sevmek Istemiyor Kimseyi Hayata En çok Sevdiğim Insanın Yerine Koymak Istemiyordum Onu özlediğimde Onun Artık Burada Olmaması Benden çok Uzakta Olması Benim Sevmeme Ebgel Oluyordu Ama Artık Kaçamıyordum Birini Seviyor Onunla Bir Birliktelik Yaşıyordum özledim Yenildim Peki Giden Günele Kaybetiklerim Bende Aldıkları Acılarım Yanlış Birini Sevmek |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.