![]() |
Söylenmeyen sözlerin ağırlığı, demir balyalar gibi çöktü
yüreğime...Bir yanardağ misali gönül dağım! Hani bazen diyorum ki patlasa bu yanardağ!... Dökse içindeki her şeyi dışarı!... Boşalsa!... Rahatlasa artık!... Sonra duruyorum... Sonra susuyorum... İçimden çıkan lavların etrafı yangın yerine çevireceğini düşününce kilit vuruyorum dilime.... "Yan!" diyorum içime!... "Sadece sen yan!" Ve "Dayan!" diyorum gönlüme!..." Herkes mutlu olsun! Sen dayan!.." |
biraz sevinç,biraz hüzün.
hayat işte,sevmeler,yalvarmalr o aşk işte. şirin,şeker,tatlı O SENSİN İŞTE... seni özleyen biri: O BENİM İŞTE... |
Sensizligi susturdum,seni dinliyorum...
Yıldızları sondurdum,gözlerini izliyorum... Dünya'yı durdum seni yaşıyorum... Seni düşündükce daha cok ÖZLUYORUM.... AYSEEEM |
Eger bir uçurumun kenArında düşmek üzere olsam...
Aşşagıda bir dal olsa ve o dalin senin oldugunu bilsem... Ölmektan degil birtanem,seni kırmaktan korkarım..... AYŞEEM |
Önüne gelenı degil,ugruna öglenii SEV...
Sana bakana degil,sana tapanı SEV.... Yüzüne güleni degil,arkandan aglayanı SEV... Seversen sev ama temiz kalbinle SEV... AYŞEEM |
seni unutmadım ben
unutamam asla sen benim ölümsüzümsün sen ilk we son aşkımsın nolur sana olan bu sewdamı bana çok görme seni sewdiğimi binlerce kez söyledim ama.. sen reddettin her defa görmek istemedin senin için yanan kalbimi oysa ben hep seninleydim iyi anında kötü anında istemedin beni bi kere sewdiğim demedin bitanem nolur artık nolur seni ölesiye sewiyorumm |
Yine Buradayım
Yine buradayım Seni düşündüğüm bu gece de Bilirim senin beni sevmediğini Yine de yaşarım sensizliği Geçmez *******, günler Seninle birlikte hem de sensiz Bir hayal, bir de benle beraber Yaşarım belki de delirmişçesine Seni hep severim mutsuz olsamda Ne olur sende gelsene Bu büyük aşka karşılık versene Geçen yıllarla beraber Bu aşkın küllenmesine izin verme Belkide mutlu oluruz senle Denemek belkide mutluluk demek Ne olur gücenme Bu hayallere |
Düşler kasabasında yaşardım eskiden,Rüzgar hışımla estiğinde,Kuytu bir
yere sığınırdım, Koşardım ümitlerime,Mavi,kırmızı ve yeşildiler,Kuşku ahenkle dans eden kelebekti,Titrek bir cesaret gelmiyor değildi, Yosun tutmuş kıyıya baktıkça,Çaresizliğe gömülürdüm,Bir gemi daha düdük öttürerek geçerdi,Oysa ben seni düşünürdüm |
Seni unutmadan önce:
Yatardım yatagıma, Aklımda sen... Önce bir soluk alırdım, Derince..... Nefesimde sen... Ellerimi keserdim HAHAHAA Sebebi sen... Bunlar yalnızca; BEFORE I FORGET!!! Şimdi unuttum... Kendime aglıyorum Senın gıbı; İnsafsız erkek milletine güvenılır mı? Bilmiyorum... Ben sadece sana yazıklar olsun diyorum. Bu kadar sahte nasıl olabildin? KINAMIYORUM... Sadece senı ALLAHA havale edıyorum. Ben unuttum Senin beni unutmamanı diliyorum............. |
O gece agladım geldın...
Bana son kez ellerını verdın. Sesimi ilk kez diledın! Peki ya neler hissettin? Sevgının kudretını mı? Askımızın cehaletini mi? Karsında biri aglarken... Ona cevap vermek bu kadar zormuydu? Sen kolaya kactın. Sus sus konusma dedın bana... Çünkü sucluydun! SONRA....... Sustum!... neden mi sustum? BECAUSE,son ıstegın vardı ya, Onu sonsuza kazımak icin sustum... Gıdısını yasamamak ıcın sustum........... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.