![]() |
Sana sarılmak,
Basımı gögsüne yaslamak... Kalbının sesını dınlemek, Ve ten kokunla uyanmak... Hersey cok uzakta Sanki ikimizde baska dıyarda... Senın dudaklarında baslayıp... Biranda; Kalbine inmek... Gözlerindeki denizin tasmasını bekledım. BELKI...... Bunun ıcın kendımı cok zedeledım... Kanlı göz yaslarım hep odamda aktı. Sonsuzlugun perdesı hep; Senineyken aralandı... ewet.... SUSUYORUM... Susuyorum çünkü konusmaktan korkyorum. Susuyorum sana olan askımı düsünüyorum... Susu |
aşk işte alın,
gidende gitsin kalansa size. gülerde açar,solar ağaçlarda, hangi kuş göç etmediki yuvasından, hangi bahar kışa yenik düşmedi, ve hangi yolcu gitti gelmedi, deyilmi aşk alın. dicle hoyrat olur nisanda, mayısta asi, haziranda yenidoğmuş bir kuzu, uymuyor işte hiç bir şey, zaman uyumsuzlaştırıyor, ve yenik düşerken tabiat, kim kazanıyor bu savaşları. kim, herkes her şeylere sitemkar. anamızdan utanıcaz nerdeyse, geldik diye dünyaya. alın size aşk, şekli şeması olm |
Ask,ask üzerine Neler Yazılmıstı,
Ugruna Neler Yasanmıstı. Sen Hiç Manevi Ask Yasadınmı? Hiç Tadına Vardınmı? Ben Hiç Varamadım, Hiç Yasamadım. ısmarlama Sevgiler Istemiyordum Artık Maneviyatı Arıyordum Manevi Ask_ı Kimin Kalbinde Ben Yazılmıstım Acaba Kim Beni Ummuyorduda Ben Cıkacaktım Karsısına. Yada Ben Hangi Yürege Aşikar Olucaktım. Birinin Sesi Vardı Kulaklarımda, Derin Ve Içten. Omuydu Aşikar Yoksa Yinemi Yanılıyorum Bıktım Acılardan Gidiyorum.... |
benim sevdalarım çoraktır,
ve suya hasret yaşar. alışıktır yanlızlıklara, öyüzden ölüm kadar soğuktur satırlarım. ve gülümsemem ulu orta, soytarı bir tiyatro değildir,hayat gerçek ve bir okadar acı, tahammül edene. ellerimin acısından vakit yok ellerini tutmama, centilmen dışı deyilim, yada metro seksüel, yalanın bile zamanı yok , öyle aceleci,öyle gerçek ömrümüzden giden, yüzük ne kadar anlam taşırsa parmakta, yada parmak neden ihtiyaç duymuşşa yüzüğe, okadar aldatıcı,akadar ha |
ey tatlı düş
kırlgan bir kuşsun gönül kafesimde seni hapsetmek özgürlüğünü çalmak demek yarınlarını gök yüzünde daha alımlısın döndükçe tepemde çocuklaştırırsın heyecanımı sana uçmak isterim düşerim uzatsam ellerimi konarsın oynaşmak heyecanıyla coşku,nu koynuma koymak rüzgarlalarla yarıştırmak tenini hasret kalmaksızın kokuna her yağmurda canıma almak kurutmak ıslaklığını sesini tanımak seni konuşmak olur olmadık anlarda çıka gelsen hüzünlerime akşamlarımın kuru |
Unut Beni Unuttuğum Gibi Seni
Bitir Herşeyi Beni Bitirdiğin Gibi Yak Bu şehri Tüm Yaşadıklarımız Gibi Sil Ezberinden şarkımızı Unut Tüm Olanları Artık Yokum Senin Için Diri Diri Girdim Toprağa Attın üzerime Toprakları Acımadan Gömdün Beni Son Bikez Bile Dönüp Bakmadın Ardına Sende Haklısın Ardında Ne Varki… Hepsini Yakıp Gittin O Yangında Benide Yaktın Sen En Iyisi Unut Artık Beni Unuttuğum Gibi Seni Yeni Aşklar Bul Kendine Ben Yokum Artık Dünyanda Beni Gömdüğün |
geriye dönmek istersin
yeniden başlamak ama zor gelir her defasında gururun önüne geçer sana gel diyemem sana sew diyemem... her defasında seni sewmiyorum dersin ama hep yalandır ne senden bana hayır war nede benden sana haydi yoluna dersin inanırlar... oysaki hala dönmesini istersin sewersin deli gibi istersin... çok özlersin ama o yine yoktur anlamaz seni anlamak istemez gururunu yıkmanı ister ZOR GELİR SENSİZ YAŞAMAK.... |
Rüzgar çıktı Yine
Matemli Bir Sonbahar Günündeyim Ismini Kazıdığım Ağacın Altındayım Oturuyotum Hava Soğuk Ama Umrunda Değil üşümüyorum üzerimde Bana Aldığın Kazak Gözlerim Yolda Seni Bekliyorum şimdi Beni Görsen Kızardın Soğukta Oturuyorum Diye. Bigün Hatırlarmısın Bilmem Sana Süprüz Yapmak Istemiştim Kar Yağmıştı Ve Ben Evinizin önüne Bi Kardan Adam Yapmıştım Görünce çok Sevinmiştin Taki Hasta Olduğumu Duyana Kadar. Bana Kızmıştın Daha Bunun Gibi Yaşadığıız Biçok şeyi Dü |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
Günah olmayacak kadar mahsum
Köle olmayacak kadar özgür Ulaşılmayacak kadar derin Unutulmayacak kadar yakın Seninle yaşanacak kadar özeldir Sen gözlerimde ateş Damarlarımda kansın Bırak bu deli gönlüm Izdıraptan yansın Sahipsiz yüreğimde Tükenmeyen imansın Sevmek en kutsal duygu SEVMEYENLER UTANSIN |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:08 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.