![]() |
karanlık sokaktayım yürüyorum sensiz sessizliğe seviyorum senden
habersiz seni özlüyorum seni yanımda olsanda gidiyorum: hayata dargın mutsuzca kapanır gözlerim damla damla göz yaşlarım akarr giderken sensizliğe seviyorum sen sevmesende |
Madem gidiyorsun bura son durak
Ne adres, ne mektup, ne resim bırak Kendinden bir parça bir cisim bırak Saçından birkaç tel ver de öyle git Ardımdan bir damla yaş dökeceksen Adımı andıkça ah çekeceksen Kabrime bir gonca gül dikeceksen Ne olur yaşatma vur da öyle git Hem yıllarca oyna gönül sahnemde Hem perdeyi kapat en mutlu demde Sitem oklarına hedef sinemde Açtığın yarayı sar da öyle git Pişmanlık duyar da dönersen geri Gel de gör aşkından kalan eseri Seyret ateşinin düşt |
Yokluğunu yazıyorum olmadığın her yere
Sensizlik körelmiş bir bıçak Saplanıyor kalbime her gece, Karanlık bir umuttu benimkisi Yapayalnız bir avuntu... Senin gülüşün Senin ağlayışın, Senin olmayışına tutsağım ben şimdi. Gerisi ayrıntı Gerisi olmayacak... Ben seni yazdım şair oldum Sen şiir oldun Ben unutuldum... Sessizliğin çığlık oluyor yalnızlığıma Kalabalıklaşıyorum her gece Her gece bahane arıyorum başka bir avuntuya Son demlerinde sevdam yine, Ben dağıl |
Bu gece en hüzünlü şiirleri yazabilirim
Şöyle diyebilirim: ''Gece yıldızlardaydı Ve yıldızlar,maviydi,uzaklarda üşürler'' Gökte gece yelinin söylediği türküler Bu gece en hüzünlü şiirleri yazabilirim Hem sevdim,hem sevildim, ya da o böyle söyler Bu gece gibi miydi kucağıma aldığım Öptüm onu öptüm de üstümde sonsuz gökler Hem sevdim, hem sevildim, ya da ben böyle derim Sevmeden durulmayan iri, durgun bakışlı gözler Bu gece en hüzünlü şiirleri yazabilirim Duymak yitirdiğimi, |
Her satırı
Mendireğe dizili karabataklara benzeyen Bir mektup bırakarak balıkçı koyundan sisler icinde uzaklaşan kayık gibi bir sabah usulca ayrıldın koynumdan Bütün yolcularını Boğaz köprüsünün çaldıgı Araba vapurunun boş seferleri gibi yanlızca rüzgâr gezinir sensiz yüreğimde Durgun bir sudur aslında deniz ki çocukların acemi oltalarını denedikleri kuytu bir iskelenin tahtaları altına yazdıgım ayrılık siirini okudukca dalgalanır... |
Çok uzaklarda bir kentte
Çıkmazlardayım işte Her şey silinmiş aklımdan Bir sen kalmışsın aklımda Senin o gülen gözlerin Sevgi dolu sesin kalmış Senden geçmişi unutup Eylül de çıkıp gelsen Habersiz ,telaşsız, aniden Çıksan karşıma Hiç konuşmasan Sadece gülüşünü ve o güzel gözlerini Getirsen bana |
ağlayan ğöazlerime yazdim seni
umutsuz geleceğime cizdim seni tek sen sevesin diye sakladım kendimi dönup bakmadın bile umutsuz aşkım deli hayallerimi kapıldın penbe dünyana kara mi ekledim yoksa ben suçmu ettim sevdiğim için aşkta gurur olmaz demiştin sevdiğim haykıramadım sevdigim serseri olupta dağitamadim o tatlı yüreğini suc bendekı sevmişim seni deli ğibi ama yinede mutlu yinede umutluyum umut suzz aşkim |
Ben inanmadım sen inandıramadın..
Ben koşturdum sen durmadın Yoruldum,duruldum,benim olmadın. Ayrılık mıydı derdin için rahat mı? .. Soğuk suya bir anda atlamak mıydı aşk.. Yeni bir yemişi dalında ilk kez tatmak mı.. Ayışığında yıkanmak, yakamoz toplamak... Söndük yıldızlar gibi gökte için rahat mı? Dertler derya olmuş yare ne.. Gönüller kan ağlamış yara ne.. Aşkın baharı geçmiş kış bahane.. Üşüdük ayrı ayrı için rahat mı? Ben vazgeçtim beni anlamandan Ben yok ett |
İnsanı acıtıyor işte
Aşk denen o şey Yaralıyor kalpleri Sevmek yok,aşk yok Dedirtircesine Hırpalıyor kalpleri Yalnızlık bu şehre çökse de Duyguları alt üst etse de Parçalıyor kalpleri İşte hayat bu olsa gerek Yalnızlık ve ölüm Paramparça kalplerde Sadece ölüm… |
şair bensem şiirim sensin
deli bensem zincirim sensin sarhoş bensem şarabım sensin aşk bensem aşkım sensin ben hala yaşıyorsam SEBEBİM SENSİN AŞKIMMMM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.