![]() |
hatırlar mısın sevgilim seni ne çok sevdiği mi
düşündün mü hiç giderken benim sensiz öleceği mi aldığım her nefesin sebebi sana olan aşkım değilmiydi ne çabuk unuttun anılarla bıraktığın geçmişi başka yürekler verebiliyormu sana verdiğim değeri onlarda çekebiliyorlar mı benim gibi kaprislerini onuda alıştırdın mı yalanlarına beni alıştırdığın gibi hata yapsan bile bir bakışta titrettin içimi ne çabuk sildin geçmişimizi sevgili bir bakış mı öldürecekti bu büyük sevgimizi |
Sevmemeliydim belki de
Unutmalıydım geçmişi O ne kadar olmaz dedikçe İrdelemeliydim… Her şeyi zamana bırakmalıydım Vazgeçmeliydim ondan Ne de olsa başkası vardı Beklememeliydim… Adını duyunca gözlerimin içi gülen Sevgi dolu ,umut dolu Ama benim değil ellerin o artık Bağlanmamalıydım… Belki de seviyordu beni Ama engeller Gitmeliydi belki de Ümitlenmemeliydim… Hayat neden böyle Her yer intikam dolu Her şey yalancı Sevmemeliydim |
Gün geçipte insan yaşlansada
Aşk bitip insan karşılaşsada Seven yürekler ayrı kalsada Boşver gitsin! Hayatı ben seviyor,sevdiğim kıymet bilmiyorsa Ben ağlıyorsam,sevdiğim göz yaşlarımı silmiyorsa İhtiyacım varken yanımda yoksa Neyleyeyim ben bu hayatı! Seni türkülerle, beni ağıtlarla uğurlayacaklar İkimizinde giysisi beyaz olacak Ama nüfusa seni evli beni ise ölü yazacaklar... Bir gün sevgilim sordu aşk nedir diye, Biraz zaman istedim düşüneyim diye, Ertesi gün gördüm onu |
Pencereden dışarıya baktığımda
Gözyaşlarımı görüyorum. Umudunu kesen bir sonbaharda Ben durmadan ağlıyorum. Bu damla-damla akan Yaşların sebebi sensin. Oysa ne umutlarım vardı Sana ve aşka dair Toz pembe bir rüyaydı Bizim aşkımız. Hiç solmaz diyorduk gülümüz. Ama bize bu gülün Sadece dikeni kaldı. Solup giden gülde Benim sana olan aşkımdı. Sen; acılar bahçıvanı Ne ektin yüreğime böyle? Yak desen yakılmıyor. Unut desen unutulmuyor... Geriye dönüp baktığımda Ben aslında m |
Hayatın türevi yalnızlık
İntegrali aşk belki de Sen soruları hep türevlemi çözüyorsun Olmuyor böyle liselim benim… Arada parabolü de denemeli Aşkın grafiğini çizmeli Simetrisini almalı belki de Olmuyor böyle liselim benim… Belki de permütasyonu denemeli Kişiler arasında seçim yapmalı Seveni sevmeyeni elemeli bence Olmuyor böyle liselim benim… Çözüyorsun çözüyorsun da Sorunun cevabını bulamıyorsan Vazgeçme ,pes etme Sen yine de Sen beni li |
şu Dağların Dili Olsa
Söylese Sevdiğim şu Kalbimde Bir Yerin Var Alıp Atamaz Oldum Senin Için Karaları Giyer Hep Yollarını Gözler Oldum Yıldızları Sayar *******i Ağlar Oldum şu Dağların Dili Olsa Söylese Sevdiğim şu Kalbimde Bir Yerin Var Alıp Atamaz Oldum Tutamıyorum,göremiyorum,bilemiyorum Senin Için Her Gün Deli Divane Oldum *******im Sensiz Geçmez Sabahları Bekler Oldum şu Dağların Dili Olsa Söylese Sevdiğim şu Kalbimde Bir Yerin Var Söküp Atamaz Oldum Kalbim Ağlar Kıskan |
Sen sevgi nedir bilir misin?
Sevmedin ki nerden bileceksin Sevseydin gitmezdin Sevseydin paylaşırdın hayatı Sen duygu nedir bilir misin? Sevmedin ki nerden bileceksin Senin için ağladığım *******i Bekledim gelirsin diye Sen vaktinde yaşayamadığım Değer bilmez birisin Hayat budur işte Seversin ve sevilmezsin Sen aşk nedir bilmezsin! |
Nerde kış akşamlarındaki ıslıklı rüzgar
O günün sabahında doğan güneş Nerde hayallerime kavuştuğum gün Nerde… nerde söylesene Güneşin sarısı,turuncusu,kırmızısı Öyle bir bulutsun ki o güneşin önünde Acıyı çektiren, kanıma giren sensin Sen var ya sen ,her şeyin sebebisin Adına mutluluk, sevinç demek isterdim Ama buna izin vermedin İçimde bir hata olarak kalacaksın Bir gölge gibi hep benimle olacaksın |
Hasret bizi yedi bitirdi geriye boş bi çerçeve kaldı
Resmin bile beni terk etti Aldığın gömlekte rengini yitirdi Ben şimdi ne yaparım Gözlerim yorgun yaş dökmekten Dudaklarım bükük Hayata küsmüş bi beden Ve sevdanın külleri şimdi senden kalan Gitmeliyim buralardan Yakmalımıyım senle dolu bu şehri Yada senimi aramalımıyım bilmiyorum Yatıyorum şimdi soğuk yatağıma Ruhum sevda nerde diyor? Bedenim cvp veriyor Gecenin karanlığı kadar uzak sana sevdan Kahroluyorum bu azaptan birtürlü k |
kanasın olan bir yanım artık
sıcak bakmıyorum hayata bıçak sırtı,gülüşlerim yalanına gülmek al olan deş kalbimi demirci bilesin kinini bıçaklarına kazı kanatırcasına öyle derin öyle allahsız çak tüm şimşekleri tepemde dokunsun karatırcasına tenime, kime lazımsın yaşamak köpekleşerek nefretim diz boyu sen yapmasan ben yaparım korkular içinde kalsın pervasızca üzgün alabilmem için gaddarlığımı yenmem gerek ve besleniyor nefretle benden kat,kat güçlü enine boyuna yalansın şüp |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.