![]() |
Adamın biri kazada kulaklarını kaybetmiş. Araştırmaları sonucu iyi bir plastik cerrah bulmuş, ve girmiş ameliyata.
Ameliyat sonrası bandajlar açıldıktan bir süre sonra; - Aman Allahım Doktor! Bana kadın kulakları takmışsınız! diye bağırmaya başlamış. - Kulak kulaktır! Kadını erkeği olmaz! - Yanılıyorsunuz! diye cevaplamış hasta... - Herşeyi duyuyorum ama hiçbir sey anlamıyorum! |
Adam doktora giderek;
- Bende unutkanlık başladı doktor bey. demiş. - Ne zamandan beri? diye sormuş doktor, - Ne, ne zamandan beri, doktor bey? |
Çocuklar oturmuş birbirlerine babalarının ne kadar "hızlı" olduğunu anlatıyorlarmış.
Birinci çocuk; "- Benim babam ok attıktan sonra koşup hedefe oktan önce varıyor. demiş." İkinci çocuk. "-Benim babam tabancasını ateşliyor ve hedefe kursundan önce yetişiyor." diye böbürlenmiş. "-O da bir şey mi?" demiş üçüncü çocuk. "-Benim babam devlet hastanesinde doktor... Mesai 5'de bitiyor benim babam 3:30'da eve geliyor." |
Tıp Fakültesinde okumakta olan öğrenciye sınavda şöyle bir soru geldi ;
"- Hastayı hangi yöntemlerle terletirsiniz?" Öğrenci bildiklerini söyledi. "- Başka?" Belleğini yokladı, anımsadığı başka yöntemleri de anlattı. "- Başka?" Ter içinde kalan öğrenci ; "-Bütün bu yöntemlerden sonuç alınmazsa." dedi, "-Buraya getirir, huzurunuzda sınava sokarım...!" |
bir hasta doktora gelir ve:
_doktor bey benim her yerim ağrıyor parmağımı nereye dokundursam orası ağrıyor. bakın. der ve başına dokundurur ağrıyor koluna dokundurur ağrıyor. ardından doktor. _ beyfendi sizin parmağınız kırık! |
Adam, aile doktoruna telefonda çıkışıyordu;
"- Doktor bey, karıma plaj tavsiye etmiştiniz. Hem sağlığı hem de çocuğunun olması açısından yararlı olacak demiştiniz.Bütün bir yazı plajda geçirdik, ikimiz de hiç yararını görmedik." Doktor; "-Bu şekilde göremezsiniz elbet !" dedi. "-Ben plaja birlikte gidin demedim ki. Karınızın plaja yalnız gitmesini tavsiye ettim..." |
Adam psikiyatri doktoruna gitmiş derdini anlatıyordu ;
- Hep aynı rüyayı görüyorum Doktor Bey ! - Bir kapı var, üzerinde bir yazı... Kapıyı itiyorum, itiyorum bir türlü açılmıyor. Ter içinde uyanıyorum. Doktor sordu; - Kapının üzerinde ne yazılı ? - Çekiniz yazılı. - Anlaşıldı... Siz kapıyı çekmiyor itiyorsunuz... Çekin de açılsın..! |
Hastanın biri hastaneye muayeneye gitmiş. Ortalıkta doktor göremez, aradan bi sure geçtikten sonra sivil kılıklı bir adam içeri girer ve oturur dr masasına.Dr hastaya: "Neyiniz var, pek hastaya benzemiyosunuz da" der, hasta cevap verir: "Sizde pek dr a benzemiyosunuz zaten" der
|
doktor hasteniyi teftiş ediyormuş delilere tek tek sorar burnunu tutarak
-bune ? -ayak demiş hepsi sorulara yanlış cevap vermiş en sonda kalan deliye sormuş bune burun, kulagını tutarak bu ne kulak, bune kaş, bu ne göz, sorulara dogru cevap vermiş sonra doktor -aferin sana, sen baya akıllanmışsın. nerden bildin bu soruları demiş bizim deli karnını tutarak -buna kafa derler kafa............! |
Bir doktor muayenehanesinde beklemekte olan iki hasta muhabbet etmektedir.
Prostat şikayeti ile gelen hasta diğerine sorar; "-Neyiniz var?" Diğer hasta cevap verir; "-Beeen düzzzz-güüün kkkkonuşşşşamı-yyyoruum.Yannn-nniii bbbben kkkkke-kkkeme-yyyim.Kkkıss-ssım kkkıss-ssım kkkoo-nnnu-şşşuuyy-yyorum.Ssssiii-zin nnnne-yyyiniz vvvar?" Prostat hastası üzüntüyle karşılık verir; "-Benim problemim de seninki gibi!Ancak benim kekemelik başka yerde.Ben de senin konuşman gibi kısım kısım çiş yapıyorum!" |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:25 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.