![]() |
ağlamak mı istiyorsun
ağla hadi durma bağır hıçkırıklarla sabaha kadar ağla ağlasan da beni getiremezsin döndüremezsin geriye çünkü sen beni çok ağlattın biliyorsun hadi durma ağla hıçkırıklarla ağla şimdi sıra sende... |
Sen giderken gözlerim dopdoluydu
Ve yağan yağmurla caddeler ıslak. Yokluğunda bir rüzgar esti;hazin Teselliler döküldü Yaprak yaprak... Gökyüzünde, bir bir söndü yıldızlar. Bir karanlık geldi gittiğin yerden, Ümitlerim vardı; Tesbih misali Sen giderken dağılıverdiler Birden... |
Gözlerim Yokluğuna Alışamadı.
Kalbim Her Dakika Hasretinle Yandı. Zamansız Gidişlerin Sebebi Değilmi? Içimdeki Ateşin Sebebi. Yokluğun Içime Bir Nasır Gibi Işlemişti. Insan Sevdiğine Nankörlük Eder Mi? Sen En Güzel Nankörlüğü Gözlerinle Gözlerinle Yaptın. Herşeyimi Alıp Gözlerine Kapattın. Sevdiceğim............ |
dün gece seni unutmayi düsündüm
ve bunun içinde son sigaramin üstüne adini yazdim sigaram bitince herseyi seni unutacaktim duman duman atacaktim seni içimden her seye ragmen seni unutacaktim seni unutmayi düsünürken nerden bilirdim seni her nefeste içime çektigimi askimmmmmm |
Seni özlemek;
Sana Duyulan Sevgiyi, Korkusuzca Haykırmak Mutluluğun Sende Olduğuna Inanıp Seni Sonsuzca Beklemek Senin Için Herşeyi Göze Almak Zalimleri Hiçe Saymak Dünyaya Aykırı Yaşamak Her Saniyeyi, Her Dakikayı Her Saati Seninle Geçirmek Hayalinle Yaşamak Susuz Kalmak Ekmeksiz Kalmak Seni özlemek; Nefessiz Kalmakmış |
Ölüm zindanlarındaki zincirim olsan,
Boynuma takarım seni, Cehennemdeki ateşim olsan, İçime atarım seni, Hayattaki çilem olsan, Seve seve çekerim seni; Güzel Gözlerimi yoksa, Canın mı? Deseler. Cellatıma: "Ayır bu başı bu gövdedende Sevdiğimin Güzel gözlerine kimseler dokunmasın " derim... BİTANEM!.. İNANKİ!.. İNANKİ!... yalansızZHRMZ!... |
yok artık kimseden ne ümit ne şikayetim
hata olsa bile çoğu benim seçimlerim duygularım darmadağın ben kendimin sürgünüyüm... Qbr@ |
her seferinde dedim sende sıkıldın
ne kadar dersen insan belki o kadar sıkılır ama ben ne kadar dersem deyim asla sıkılmayacagım ben sadece senin demeyişinden hep kacısından sıkıldım ama ister sıkıl istersen sıkılma sunu ister unut istersen kulak arkası yap istersen kafana tak istersen .............. ama asla ve asla su gercegi hiç bir zaman unutma dunya yılsada yıkılmasada ben varya SENİ DELİ GİBİ SEVİYORUM |
Birilerinin Seni Sevesini Beklemden önce Kendine şunu Sor... ??? Sen
Başkası Olsaydın Kendini Severmiydin..!!! >> Yanlızlığın Prensesi>> |
Omzumda ağır bir yük hayat...
Taşıması ne kadar zor... İçimden bir ses diyor ki bırak at... Kolay mı öyle, bir de bana sor... Buralardan gitsem diyorum kendimi terk edip. Yüreğimden ve içindekilerden sıyrılıp kurtulsam... Şimdi verin elime, bir tabure ve bir kalınca ip... Ve ben karanlıklarda boğulsam... Bırak dursun zaman, benden yana akmasın.. Yok olsun bedenim bir zerrem dahi kalmasın... Ben sessiz sedasız çakip giderim... Kimsenin bu firardan haberi olmasın... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:12 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.