![]() |
seni ilk gördüğüm gün aklım gitti sana
cok ugraştım,savaştım gelmedi bana yenildim be güzelim sana olan aşkıma duy beni artık sana olan bu sevdayı anlasana sen vurdumduymazsın bu aşka olsada hoş olmasada ben tutsak oldum bu aşka kalbim yorulsada hoş yorulmasa da seni unutmak istiyorum ama olmuyor aklımda,kalbimde yerin başkasıyla dolmuyor yeter artık yarim bu aşka yürek dayanmıyor bağlandım sana atık ne yapsam olmuyor!!!!!!!! |
çektim Aşkın çilesini
Yıktım Gönül Kalesini Bana Bu Aşk Belasını Veriikene Acımadınmı Zalim ş&m |
Yagmurlu Bir Günde Sana Koşup Gelirsem
Hiçbir şey Sorma Ve Konuşma Sadece Saçlarımı Düzelt Başımı Omzuna Yasla Yeter Masum Ve üzgün Bir şekilde Konuşursam Anla Sana Muhtacım Ver Ellerini Ellerime Yalanda Olsa Seni Seviyorum De....esmer Yarim,,,,.... |
Çektim aşkın çilesini
Yıktım gönül kalesini Bana bu aşk belasını Verirkene acımadınmı zalim Ş&M |
herkeste bir kalp var benim ki sende
umudum kırılıyor yılar gecince seviyorum seni hiç bilmesende hayalerim benim tatlı bir umut ne sen geliyorsun sesimi duyup özlemin içinde yanıp kavrulup derinden bir yerde sesinin duyup sadece aylardır resmine bakıp bekliyorum seni hep aynı yerde sesimi duymazsın bilemem neden seviyorum seni hiç bilmesende bekli yorum seni hiç gelmesende |
Ne Seni Nede Sevgini Istiyorum Senden.
Sana Olan çocuksu Saf Sevdamı Sana Bağlı Canımı Istiyorum. Sana En Büyük Ceza;yanlızlığı Bırakıyorum..... Gözlerimden Akan Yaşalara Değil.. Sana Acıyorum.. Yüreğime Sapladığın Hançere Değil Sensiz *******de Kurduğum Hayallere Yanıyorum... Sana Olan Sevdamdan Değil... Kaderimden Kaçıyorum... Sana En Büyük Cezayı Yanlızlığı Bırakıyorum Sana Sensiz Yaşayamam Demiştim... Yaşıyorum... Sensiz Gözlerim Gülmez Demiştim... Gülüyorum... Sensizl |
Bir akşamüstüyalnızlığın koynunda sana
elveda dedim... hayata ,acılara,söylenmişve söylenmemiş tüm yalanlara... Umutlara,dostlara,herkese ve herşeye elveda... birde kendimden bile gizlediğim gizli sevdama elveda... herkese ve her şeye elveda... yalnız sana ölüm yalnız sana merhaba... bir akşamüstü tüm elvedalarımın arasından bana kollarını açan ölüm merhaba sana... kendimden bile sakladığım gizli sevdam!!! ne olur, ne olur bir vedayı çok görme bana... tüm sevdalılara elveda |
dost olarak bildiğim eller
meğer düşmanmış beğendiğim şiirler meğer başkalrınınmış ayrılıyorum artık buradan bayram et ey ******** |
aldım başımı gidiyorum buralardan
sevincim kederim karıştı bibirine ve ben, ve ben aşk yokuşunu tırmanıyorum umutsuz adımlarla.. adını aşk yokuşu koydum viran ellerde koymadım koydurttular bana . sevdiğimi bulamadım arattılar bana öylesine yorgun öylesine durgun yürüyorum yollarda.hasret yoldaşım,aşkın sırdaşım,güzelliğin rehberim oldu aşk yokuşunda.. karalar bağladım yad ellerde zülfüler perişan bir yerlerde hasret kokar artık tüm kederlerde ne yapalım yoldaş adını aşk yokuşu koy |
Sevgi asıl söylemeden de anlaşılabilendir. İnsanın derinlerinden gelen
bir sestir. Sevgi erdemdir, kutsal bir değerdir. Eğer gerçekten seviyorsa biri ve bu eylemde haklı buluyorsa kendini, sevmenin elbet bir bedeli, çilesi de olacaktır. Seven insan haklı olarak sevgisini bir madalya gibi göğsünde taşımanın gururunu da yaşayacaktır. Sevgi benim için önleyemiyeceğim ve her gün biraz daha büyüyen bir tutkudur. Bana göre doğanın gerçek, kökü hiç bir zaman sökülüp atılamıyacak tek yasasıdır. Bütü |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:01 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.