![]() |
sensizlik bu kadar zor muydu?
yüreğime düşen ateş mi yoksa kor muydu? bilmiyorum için acıyor muydu? göremedim ki gözlerini elveda derken... yüreğimde bin acı bin keder, bilmem ki bu yüzüm nasıl güler? sanmaki bendeki bu umut biter, göremedim ki gözlerini elveda derken... hasret dene şey meğer ne acıymış, insan küçücük bir umutla da yaşarmış, demek ki aşkımız buraya kadarmış, göremedimki gözlerini elveda derken... hatırlar mısın ''GÜLÜM'' derdin severken, |
Belki susmam gerek söylememem
Kendime bile söyleyemediğim sözleri Unutmalıyım biliyorum ama nasıl Seni mi,unutmak daha kolay olur Yoksa aldatılışımı... Ne senden vazgeçebildim sevdiğim Ne kendimden her gece dua ederken Allah'ıma kurtarsın beni bu acılardan diye bir sana söyleyemedim yüreğime kattığın acıyı boğazımda takılıp kalan düğümü , Akamayan kan kırmızısı gözyaşımı SEVDİĞİM...! |
sesine dünyaları yıkar,
uğruna güneşi tekrar yakardım sen isteseydin... ama sen ne yaptın? seven kalbimi ateşe attın, yüreğimi hasretinle yaktın, koynuma yalnıslığı sardın... istersen şimdi kendini en yüksek tepeden at! üzgünüm sevgilim uzakta kaldı artık vuslat... |
bilmiyorum bu sevdanın adını hast-ret mi koysam yoksa vuslat mı?
sevdiğim bana bu yaptığın söyle hak mı? be vicdansız sende hiç insaf yok mu? seninde bir sevda borcun olsun... hep sevdim ben bir sevenim olmadı, bekledim ama bir mutlu günüm olmadı, sevdim olmadı, yandım olmadı, seninde bir sevda borcun olsun... kim bakıyor o kahrolası yeşil gözlerine? kimin elleri değiyor o pamuk ellerine? ben bırakmışım kendimi bu sevda yellerine, seninde bir sevda borcun olsun!!! |
seni aramıyorum artık gülen gözlerde,
ne kara *******de nede tatlı dillerde, toz duman ettin beni koydun peşinde, mecburum unutmaya çaresizlik içinde. seni düşünmüyorum artık sildim dünyamdan, görmek istemiyorum çık git rüyalarımdan! midemi bulandıran iğrenç yalanlarından, mecburum kurtulmaya çaresizlik içinde. düşündüğümde maziyi yüreğim acıyor, geçmişteki anılar bana kan ağlatıyor, aklıma geldikçe mazim cigerim yanıyor, mecburum unutmaya çaresizlik içinde. çok zor olsada alı |
Eskiden Gülerdi Benim Yüzüm,
şimdi Yüreğim Doldu Hüzün, Yollarda Kaldı Iki Gözüm Gelmeyeceksen Bileyim... Kimsenin Eline Değmez Elim, Kimseye Bakmaz şu Gözlerim, Aylar Var Yolunu Gölerim, Gelmeyeceksen Bileyim... Bir Sen Varsın Sevdiğim, Canımdan Can Bildiğim, ömrümü Yoluna Serdiğim, Sevmeyeceksen Bileyim... |
Kim Bilir Ne Acılar Bekliyor Bizi
Yüreğimin Içinde Binbir Sızı Hayat Birgün Gülldür Bizi Hakkın Kalmaz Borcum Olsun... Güldürmedin Hep Ağlattın Acı Verdin Zulüm Kattın En Kuytu Köşeye Attın Hakkın Kalmaz Borcum Olsun... Hep Yoluma Oldun Engel Elbet Gelir Birgün Ecel Vakit Kaybetme Hadi Dön Gel Hakkın Kalaz Borcum Olsun... ''elbet Birgün Güleceğim Ben De'' |
birgün göçüp gidersem bu dünyadan,
gözyaşı dökmeyin sakın arkamdan, ben dersimi aldım bu sevdadan, bir daha sevmem yemin olsun... ne yaptım ki ben sevmekten başka? anladım kapalıymış yüreğin aşka, nerden sevdim, sevmez olsaydım keşke! bir daha sevmem yemin olsun... şimdi bensiz çok mu mutlusun? için rahatmı gerçekten huzurlu musun? yoksa sen sevmekte kusurlu musun? bir daha sevmem yemin olsun... kapattım kalbimin tüm kapılarını aşka... |
birgün ağlarsam yakardın ankarayı
mutsuz olsam durdururdun dünyayı ben kalbime gömdüm bu sevdayı gözyaşlarım sel oldu nerdesin??? bekle beni gelirim diyordun, sen yaşama sebebimsin diyordun, başkasına ümit verme diyordun, kara sevdalın oldum nerdesin??? sevdim seni başkasını sevemem, herşeyi bir kalemde silemem, emanetin bendeyken ölemem, veremiyorum son nefesi nerdesin??? ''biter mi bu acılar birgün??'' |
dün gördüm seni yüramda uzaktın gelemedim yanına gel diyordun uzaktın
yaralıyım yine bu akşam icimde bir yara gönlümde feryat uzaksın sensiz dolaşıp duruyorum tuzaksın yıne bana sevgilim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.