![]() |
eh hanı benı bırakmayacaktın.
ölüm alıp gıttı senı benden! SANA SON KEZ SARILAMADAN, SENI SEVIYORUM DIYEMEDEN... BU BIZIM İLK TARTISMAMIZDI SANA KARSI COK ILERI GITMISTIM... SEVGIMIZDE COK HATA VARDI... O YUZDEN SENI KAYBETMISTIM, COK ÜZDÜN BENI SEN GIDELI KIRDIN KALBIMI!! AFFET ASKIM BENİ ASKIM BIRAKMA BENI CÜNKÜ SEVIYORUM SENI... EH HANI BENI BIRAKMAYACAKTIN. ÖLÜM ALIP GITTI SENI BENDEN! SANA SON KEZ SARILAMADAN; SENI SEVIYORUM DİYEMEDEN, ASK ACI VARIYOR BANA SEN YANIMDA OLMAYI |
Bır Yudum ıc Buyuler Senı,
Hancerı Vurur Kalbıne... Bı Sey Var Cok Sessız Ve Sakin, Yasatır Bunları Gizli... Yeter Kı Göz Yası Dök!!! Hıckıra Hıckıra Agla... Ona Kendını Bagla.... Yalnızlıklarını Onunla Dagla... Yeterkı Bır Yudum Bak Tadına....... ıcten Baslar Sonuna Kadar Fet Eder Kaleyı.... ıcten Dısa Kemırır Seni... Onu Sende Tanımak ıstemezsın Bılsen. Yanına Gelır ısteksız,sömurur Bedenını, Gurur Bile Kalmaz öldürür Benlıgını... Hıc Bır Zaman Anlamdım Ne Zannedıyor, Kendını? |
Sabah uyanırsın,
Yasama tutunucak bir sebep yok!!! Karalıyorum kagıtları,ciziyorum insanları... Natürmort cızıyorum en cok cansız... ölmus meyvelerı.... Gece oluyor yıne, yatagıma ılerleyemıyorum.... UYUMAKTAN KORKUYORUM BAZEN, GÖZÜMÜN ÖNUNE GELEN RUYAMDAKI.... KIMM? SABAH OTURUYORUM ELIMDE KALEM, ÖNÜMDE KAGIT... GÖZÜMÜN ÖNÜN GETIRIYORUM O YÜZÜ, AMA ELLRIMIN ICINE ALAMIYORUM... ELLERIM ELLERIMLE YANSITAMIYORUM... SADECE *******I TASIYORUM O YUZU.... yalnızlıgımın HAYKIRDIGI ANN!! |
Bendekı Sen Sesızlıktekı Ben Gıbı Yasadık Hayatı....
öle Doyasıya... O Bana Verılen Kalbi Hic Soldurmadım... Ilkez Bırını üzmedım... Kalbım Senın Kalbıne Deger Verdı... Ve Hayret ılk Kez Bırını ölesıne Sevdı... Ama Bılemesdık Böle Olucagını... Sevenler Bır Yerde Bulusurmuss.... Cok Uzak Bır Yer.... Isterse Cehennem Olsun... Senınle Yanmaya Hazırım!... Unutma Kalbımı Acabilen Tek Kısı Sen... Kalbımın Anahtarı Sen... Tek Bekleyıs Sebebım Sen... Gözyaslarımı Rüyalarımda Silen O Yüzün. |
demledim aşkımı hasretinle,
tavşan kanı gönlüm sen kokuyor. aklıma geldikce yeşil gözlerin, kış ortasında güller açıyor. |
Söylemek Zor Biliyorum..
Ellerim Uzanıyor Ellerine, Koşuyorum Sana Yetişemiyorum Gözlerimi Açtığımda Herşeyin Biteceğini Zannediyorum, Söylemek Zor Ama Korkuyorum... Söylemek Zor Biliyorum... Bir Uçurumun Kenarındayım, Bırakma!bırakma Beni Düşüyorum! Kar Yağıyor Sanki Içim Titriyor, Söylemek Zor Ama üşüyorum... Söylemek Zor Biliyorum... Karanlık Bir Odadayım. Gördüğüm Her Düşte Seni Arıyorum Haykırmak Istiyorum Sesim çıkmıyor! Söylemek Zoe Biliyorum Konuşamıyorum.. Söylemek Zo |
Benim Gündüze Kafa Tutan *******im
Duyuldukça Yürekten Kan Akıtan Hecelerim Var... Biraz Yağmurum üç Beş Damla Güneşim Bir Aşka Kurban Olmuş Ruh Eşim Var... Benim Doğacak Bir Geleceğim Karanlıklarla Dolu Geçmişim Umarsız Yaralarım Dermansız Dertlerim, Dört Kurşunla Vurulmuş Geleceğim Var! Peki Ya Senin Neyin Var? Bir ömrü Doldurmuş Yalanların, Günahlarla Yıkanmış Zamanların, Ezbere Alınmış Gözyaşların, Işe Yaramaz Arkadaşların, Ciğersiz Akrabaların Ve De, Bir Pazarda üç Kuruşa Sat |
Yoruldum Artık Sevmelerden,
Ne Dost Isterim Yanım Nede Yaren. öyle Insanlarla Dolu Ki Evren, Aynadaki Yüzümden Korkar Oldum. Başımda Var Binlerce Keder, Sevmek Mi O ölümden Beter! Al Artık Canımı Tanrım Artık Yeter! Aynadaki Yüzümden Korkar Oldum. Dost Derim Arkamdan Vurur, Sevdiğimde Var Tükenmez Gurur, Gayri Bu Can Ben De Ne Durur? Aynadaki Yüzümden Korkar Oldum. Anadan Doğdum Bir Gün Yüzü Görmedim, şu Dünyada Haram Lokma Yemedim, Yarattığın Bir Kuluna Yenildim, Aynadaki Y |
dağların yokuşu uçurumlarla dolu
benim sana olan sevdam sonsuzluğa doğru içimdeki sen acıtır sevdam ah sevdam derin sevdam beni böyle bırakıpta gitme ne olrsun gitme yaşayamam sensiz olamam biriciğim derbeder olmuşum deli divane aşkından benim sevam ah sevdam derin sevdam gözlerim gördüğü anda inan sevdiğim olamıyorum sensiz her an aklımdasın düşümdesin seviyorum seni seviyorum seviyorum ne olursun anla beni ah ne olrsun bana bir şans versen sevdiğim yüzüme gülsen inan y |
sensiz geçen her gün bana zehir
sensiz aldığım her nefes bana yangın seni görmediğim an yalnızlığım başlar içimdeki sevgi gün ve gün artar bu hayat böyle nereye kadar bir çizgi çektim ben bu hayata adını yazdım dağlara taşlara... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:58 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.