![]() |
Gönül gözüm kördür,
Sakın amayım belleme, Sanma herkesler sever, Gerçek sevgi yiğitlerde. Ağlatana sorulur, Diğerini günahı, Çekmelisin çok çile, Sevmek Öyle Kolaymı?..... |
Bakıışlarınla Düştün Yüreğime
Kor Kor Yaktın Sevginle Kendimi Gördüm Gözlerinde O Okyanus Kokan Gözlerinde Içimi ısıttı Gülüşün; Hayat Verdi Sıcacık Ellerin Bir Bakışınla Doğdum Yeniden Sadece O Bir Bakısınla Bir Ben Oldum Gözlerinde Bir Sen Oldun Gözlerimde Düğümlendi Gözlerimiz Birbirlerine Hayat Hediyesi Oldu Ikimize; Senin Gözlerin Bana Benim Gözlerim Sana Burçin Büyüktürk |
Aşkı Seninle Yaşamak Bambaşka Bişey
Hergünüm Seninle Dahada Güzelleşiyor O Güzel Yüzünün ışığı Içimi Aydınlatıyor Ah Bide Hasret Olmasa Canım Sensizlikten Acımasa Olsun Be Gülüm Sen Benimsinya Uzakta Olsan Ne Yazar çok özledim Seni Tahimn Edemeyeceğin Kadar Biranönce Kavuşup Sarılmak Istiyorum Sana Delice öpüp Koklamak Istiyorum Sonrada Dizime Yatırıp Saçlarını Oynamak. Ve Sana Yazdığım Bu şiiri Okumak Istiyorum Kırlarda Koşup Elini Tutucam Ya Hayat Seninle Güzel Bana Güzellik Kat |
Ellerini tutan ellerimden ,gözlerine bakan gözlerimden,seni öpen
dudaklarımdan,senin için aglayan gözlerimden,kulaklarımdaki hiç dinmeyen çınlayan sesinden,aklımdan gitmeyen o çocuksu bakışından,-ve bana git dediğin halde hala seni isteyen kalbimden nefret ediyorum ediyorumda bi senDEN NEFRET EDEMİYORUM İŞTE BUNUN İÇİN KENDİMDEN NEFRET EDİYORUM:( |
Neden Neden Beni Sevmiyo Allahım Neden Istemiyo Ben Onu Bukadar
Severken Neden Sevmiyo,ben Onu ölümüne Beklerken Neden Gelmiyo,ben Bütün şarkılar Da O Yok Diye Aglarken Neden Beni Hissetmiyo,neden Beni Düşünmüyo Belki Sever Dedim Olmuyo O Beni Sevmiyo,evet O Beni Sevmiyo,sabun Köpükleri Gibi Uçtu Gitti Kimseyi Istemiyorum Artık:(bende Sevmiycem Artık |
Zaten hep eksik yaşanmaz mı
Sevdalar... Hep yarım kalmaz mı Boşver sevdiğim bizimkide yarım kalsın Ne gözlerin baksın gözlerime Ne ellerin tutsun ellerimi En azından yalanlarla kirletmeyiz sevgimizi Mümkün olsaydı gitmek Giderdim çok uzaklara Unutmak mümkün olsaydı unuturdum da Kapanacağını bilseydim içimdeki yaranın susardım sevdiğim Ama mümkün mü şimdi mutlu olmak Gözlerimdeki yaşları silmek Yeniden gülümsemek İçimde her geçen gün dahada büyüyecek boşluğu doldurmak |
Bır Sevdayı Yasamak Ne Zaman Suc Oldu? Hangı Yasa Bır Aska Ceza
Bıcebıldı? Hangı Savcı Askın Askın Yanlıslıgını ıddaa Ettı?hangı Hakım Kalemını Krıp Askın Olmesını Hukmedebıldı?sımdı Askı Yargılamaya Yeltenen Tum Mahkemelerı Reddedıyorum Ve Askla ılgılı Kararı Ben Acıklıyorum...dunyada Yasanmıs Yasanan Ve Yasanacak Ne Varsa Hepsını Askın Onunde Boyun Egmeye Mahkum Edıyorum!!! |
Senınle.....senınle Sozcuklerı Olumsuz Kalsın....sen Askın Sen Umudun
Sen Ozlemın Hayatın Adısın...sımdı ıcımde Cogalttıgım Sesımle Sesımle Haykırıyorum Herkez Duysun Dıye...hıc Kımse Sevdama Senın Kadar Yakısmadı Ve Sevdam Kımseyı Senın Kadar Yasatmadı!!!!! |
Beklıyorum...senı Ozlemeyı En Cok Ben Bılırım..hıc Yakınmadım Senı
Ozlemekten...ustelık Sana Kavusamama ıhtımalı ıslenmıs Soguk Bır Tas Gıbı Onumde Dıkılıp Dururken...sana Dokunmamak Yuregımı Boylesıne Acıtırken...yınede Bıl Ey Yar....bılkı Ben Yuregımı Kanatan Bu Acıya ınat Dokunmadan Tenıne Saatlerce Sevısebılırım Senınle...... |
Hasretin çökünce garip gönlüme
Yaş dolar gözlerim susar ağlarım Aklıma gelince iki kelime Kapanır gözlerim susar AĞLARIM Umut yabancıdır sanki dünyama Izdırap yazılmış alın yazıma Hayatım gelince birden aklıma Kapanır gözlerim susar AĞLARM Bir garip duygudur düşer gönlüme Sanki götürecek gibi beni gönlüme AŞK için söylenen her kelimeye Kapanır gözlerim susar AĞLARIM |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.