![]() |
yalandır sevgiler yalandır o sözler seviyorum diyen diler yalandır o
bakışlar beni göklere uçurduğu zaman seninim diyordun ama yalandın zengin değilim ama aşığım sen sadece parayla davranmayı bilirsin dimi sende yalansın evet para sevmekse beni ÖLDÜRÜN hemen çünkü sevmek para yapdını asıl bütün zenginler yalan asıl zenginler bizileriz onlar fakirler kalp denen birşey yok |
bir başka mevsimdeyim burda bahar yok.yağmur boran fırtına vefadan ise
hiç eser yok...burda mevsim kara kış hava ayaza çalmış.duygular buz kesmiş ellerim donuk.yüreğim ısınmıyor yıllarsa sızım sızım...ihanetin kokusu dört bir yana dağılmış.zorlama hiç kendini yollar çoktan kapanmış... |
sensiz bir ölü gibiyim gülüm hani vardı ya bir zamanları beni bırakıp
gittiğin zaman işte o zaman ben öldüm hadi uzat elini bana inan hiçbir zaman bırakmam seni inan sevdiğim herşeyim sensin bitanem dön bebegim inan hiçbir zaman bırakmam seni sen vurdun da ben ölmedim mi gülüm |
bir resim çiz benim için,mutluluğun resmini...içinde özlem hasret acı
olmayan.gülen kalpler...tomurcuk bir gül.bir lale,bir zambak,bir demet papatya,kucak dolusu sevgi olan...bir resim çiz benim için sevda kokan.içinde yalnızlık olmasın...umut biriktir benim için.haylleri süsle duyguları incitme.gözyaşına ise hiç yer verme...bir resim çiz benim için...içinde sen ben birde aşk olan. |
allahtan bir şey istedim
sevmeyi! sevdim ama yarı buçuk!! çünkü sen sevemedin bana acı çektirdin beni ölüme mahkum ettin bana seni seviyorum diyemedin şimdi sana sorarım neden? bunun cvbınıı alamam sen yanımda yokken ah bir yanıma gelsen bir yüzüme gülsen bir gözümün içine baksan işte o zaman anlarsın... severken acı çekmenin ne olduğunu söylerseler birgün sana döner geriyi hatırlarsın işte o zaman gelirim aklına.. şaimdi allahtan bir şey daha istiyorum ölmeyi! ama yarı |
aşk koca bir okyanus
ben içinde yokum senden her şey kaybolmuş sevgi, her yürekte saklı durur kıymetini bilene hüzünsüz aşk olmaz her yerde var ağlamadan yaşanmaz ki aşk ben derin bir bekleyiş içinde gelen yok giden çok bu karanlık saklı durur içimde sen gönlünce gezerken unutmuşsun gerçek sevgiyi ah.. pardon sen hep böyleydin ezelden GaMsIz |
eğer aşk acıysa,
acıların en büyüğü bende. eğer aşk mutluluksa, mutluluğun en büyüğü bende. |
MY Love for you makes me cry,
My Love for you will never die; My Love for you can never be. A Love that means so much to me! To feel your arms around me Just a hug would really do. To whisper in your ear How much that i love you. I know it can't happen, I know it can't come true But it doesn't stop me dreaming, Thinking and loveing you. It hurts to know you are unhappy, It hurts to know you are sad, I am crying as i write this For what we'll never have!! |
I'm reaching out for someone,
But there's no one there. I'm crying out for some affection, But no one will give it. I wish Icould fly away, But I'm confined to a human body.. I'm begging for peace, All I get is war. I'm so full of love I could burst, But no one will eccept it!!!! |
aşkın sihirli eli dokundu yüreğime,sıcacık sözleriyle sokuldu
yüreğime.ben artık sen olmuşum seninle varolmuştum.beni benden alıpta taht kurdu yüreğime...hoşgeldin dünyama davetsiz misafirim.ne çok severim seni kelepçem esaretim .istersen hep bende kalp başka liman arama,gözüm gibi bakarım başımın tacı benim.... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:45 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.