![]() |
sırtındaki bebenle bilmem nere gidersin. ne vakit büyüdünde sen
annelik edersin... kendini mal gibi bildin alınır satılırsın. insan değilsin ki sen adın niye anılsın... bir eşyadan değersiz bir pula satılırsın. karşı gelirsen eğer ölüme atılırsın... kara gözlerini korku bürümüş çocuk. daha yaşın kaç senin belin bükülmüş çocuk... kadere isyan yok hiç sesini çıkarma. |
tatlı uykudan uyanıştır senden ayrılmak
belki bir vuslat deyil ama yinede hasret yaşıyorum seni ama özlüyorumda doyamıyorum susuyorum arıyorum sevgilim sensizligin her türlüsü kötü ****************************************** sana kagıttan küçük kalper çizsem kırlardan çi,çekler toplasam sen hep benimle kalsan bende olsan nefensimde nefes kanımda kan olsan gözlerimdeki ışıkbedenimde can olsan sevgilim sensizligin her türlüsü kötü ****************************************** bu dünyad |
giderken son bir defa bak gözlerime
bakki seni ne kadar sevdiğimi anla sen gidiyorsun ama geride koca bir yara bırakıyorsun anlamasın seni ne kadar sevdiğimi yalan değil sadece sende kalbim kaldı geri ver AŞK YOKDUR SADECE SEVİYORUM DİYORSUN AMA SEVİLMİYORSUN BİZ YANLIZLAR KÜLÜBÜ |
sigaranın üzerine senin ismini yazdım
dumanı çekdikce seni unuturum diye alma olmadı çünkü her çekişde ismini kalbime yazıyordum |
Meleğim Aşkım Bebeğim
Elleri çiçek Kokan Bebeğim Herkes Derki Sevmez Seni Ben Derim Yalan Tam Zamanı Geldin Beni Unutdun Zannettim Papatya Gibi Kokan Bebeğim |
uçan kuştan
sürünen böcekten sarı çiçekten ela gözden bal dudaktan seni kıskanırım GÜLÜM kendim kadar kanım kadar vatanım kadar bayrağım kadar canım kadar seni seviyorum GÜLÜM güzel vatan türkiye güzel şehir erzurum bu temiz kalp bu güzel can bu dadaş barış seni özlüyor GÜLÜM... |
yıl 2007
kasımın 19u bir güzel girdi hyatıma işte o güzel benim gülüm oldu ne bilirdim gülümün birgün solacağını ne bilirdim gülümün birgün terkedeceğini ne bilirdim gülümün hergün beni öldüreceğini ne bilirdim gülümün beni sevmeyeceğini ne bilirdim beni ölüme mahkum edeceğini ne bilirdim söyle: ne bilirdim!!! sen bana canlı canlı ölümü yaşattın sen bana özlemi yaşattın sen bana ayrılığı yaşattın sen bana sensizliği yaşattın. sen beni aşktan sen beni sevgiden sen beni |
peNcerenin dibİnde sensiz tek basıma oturuyorum
usuLca yagan karı seyrediyorum seninle Gecen anlarımızı düşÜNüyorum gözlerim doluyor uzaklara dalıyorUM senin oldugun uzaklara düşünceler bırakmıyo peşimi sensiz gecen her dakikama acıyorum yasanmamıs sayıyorum cunku hepsi bos,anlamsız gel askım yanıma yine gel gönlüme bu kalp seni bekliyor bu can senin için atıyor seni cok ozledim BİTANEM |
Bir ırmak Kenarında Meskenim Olsa,
Dünyada Yalnız Bu Canım Kalsa, Gözümün Yaşı Sular Olsa çağlasa, Inanki Birtanem Unutmam Seni,,, Günlerim Ay Aylarım Yıl Olsada, Kulağım Sağır Gözüm Kör Olsada, şu Garip Gönlüm Hiçranla Dolsada, Inanki Birtanem Unutmam Seni,,, Unutmamm!!!!!!! |
şarkım şiirim gazelim. kaderden kaçış yok
ağlama be güzelim. yürekli ol eğilme,sakın boynunu bükme. sil artık yaşları hainleri affetme... insanlar çok vefasız koyver gitsin herkesi, aşkı sevdayı ihaneti,unut gitsin herşeyi. incinme üzülme sen,köprüleri at gitsin. boşver de dünyaya,anıları yak gitsin. dön yüzünü hayata,bırak biterse bitsin... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:54 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.