![]() |
eski bir rüya gibisin hep hatıralarda kalan ve hep seni görüyorum
rüyalarımda ama biliyorumki uyanınca yanımda olmayacaksın.işte o anı yani seni yani sensizliği asla ve asla kaybetmek istemiyorum hayal olsan bile.... |
ÖLÜYORUM
Unutulur mu gökyüzü Yitirir miyim bu gül yüzü Birer birer neyim mi kalır geriye baksam da Solar mıyım gündüz gece Güneşim yoksa bu son hece Birer birer neyim mi kalır geriye baksam da Zehirlendi dudaklarım Çocukken nasıl ağlardım Birer birer neyim mi kalır geriye baksam da Ne kaldı bak ellerimde Biliyorum gülüyorsun Her adımım daha derine Ölüyorum... Törpülenmiş tırnaklarım Güçsüzdüm ben de avlandım Birer birer neyim mi kalır geriye baksam da Her şeyim olmuş bilmece |
Hala umudu olanlara sesleniyorum!
Hakikaten var mıydı yoksa öyle mi sanıldı? Hala umudu olanlara şaşıyorum! Hayat ummak mıydı yoksa umduğumuz gibi yaşamak mı? Hala umudu olanlara bakıyorum! mutluluk umuda mı bakardı yoksa ansızın doğar mıydı? Hala umudu olanlara gülüyorum! Yoksa gülmek için de mi umuda ihtiyaç vardı? Hala umudu olanlara YAZIYORUM!!! Benim tüm umutlarım dikenli tellere takıldı... |
Ne Namertmiş Be Dünya
Ne Dertli Ne Kederli Ne Namertmiş Be Dünya Hep Hüzün Hep Kavga Dolu Ne Köyü Be Bu Dünya Dostluktan çok Düşmanlık Dolu Ne Bebat Be Bu Dünya Hep Hasret Hep Keder Dolu... Nasıl Be Bu Dünya Nasıl Hüzün Dolu Nasıl Hasret Bilmem Seni Unutamam... Nasıl Bu Dünya Acımasız Nasıl Kendine Düşman Nasıl Söyle Nasıl Bu Dünya Ki Böyle Dert Dolu Bu Dünya... Nefret Ettim Artık Iyilik Yerine Kötülük Dostum Oldu Benim Benliğim Oldu... ....çünkü Dünya Artık Nefret Do |
ilk gördüğün anda sana aşık olsum
gözlerine baktıgımda kendimi buldum tek bir engel vardı benden cok uzaktaydın ama seni bir tek seni içimde yasattım bilemezdik severek ayrılacagımızı bilemezdik birbirmizden kopacagımızı geridön desen hiç düsünmeden geri dönerim cünkü seni birtek seni canımdan cok severim istedigim bir tek sensin inan bana sevdigim bir tek sen sendin hayatıma anlam katan yasama nedenim olan öyle bir girdinki kalbime cıkmamak üzere yerleştin yüregime ne kadar |
Belki O Gün Beni Arayacaksın
Her An Her Yerde Beni Soracak Fakat Beni Asla Bulamayacaksın O An Kendinden Utanacaksın çünkü Benim öldüğümü Duyacaksın Bir Vefasız Kurbanı Oldu Dediklerinde O Vefasızın Sen Olduğunu Hatırlayacaksın Bir Anda Dünyan Yıkılıcak Haykırarak Ağlayacaksın Bana Yaptıkların Aklına Geldikçe Mezarıma Gelmeye Utanacaksın |
Ben ne sevgiler gördüm ne aşklar yaşadım. Ne senin kadar güzeldi, nede
senin kadar vefasız. Ne bir umudum kaldı aşkından nede yüreğimde sevdan. Birtek tesellim var artık oda birdaha sevmemek. Hep seninle geçmesini istedim ömrümün, sana aşkım dedim canım dedim sende bana umut verdin ama gönlünü veremedin! Vefasız aşkım. sen varsın gece gündüz aklımda, gözyaşımda, o kadar sevda yaşasamda, hiç birinde ağlamadım sende ağladığım kadar vefasız aşkım. İlk görüşte vuruldum sana, yüreğime yara ya |
sevgi
adının baş harfiyle başlamak bismillah kadar sana yakın olmak,allah,a yakın olmak seni sevmek,yaradanı sevmek yarat,tılışından seni seviyorum limonun damakta bıraktığı etki kadar etkilendiğimde ve seviyorum elma kokusunu teninin ürettiğinde sevgi farklı bir anlatımdır sevildiğinde seni seviyorum herdefa sevildiğimde başakları seviyorum saçlarının her telinde sarımsı kokun ekmek kokusu fırında sana kurulmak sofrada alın teri ırgatın seni sevmek emeği sevmek emek ve |
Sevmek ille de kan akıtmaktır diyorsan senin için dünyanın şah
damarını keserim! Yok ille de senin kanın diyorsan olsun be gülüm Seni kara toprakta da severim... <<<Sanma ki adını bir başkası silecek SENİNLE BAŞLADI SENİNLE BİTECEK!!!>>> |
Çok uzun yıllar önce iki kır çiçeği birbirlerine aşık olurlar.Her
bahar diğer çiçekler gibi onlar da açıp güneşe merhaba derler.Fakat bir bahar başlangıcı bu çiçeklerden biri diğerine: "biz diğer çiçekler gibi bu bahar açmayalım,kışın ortasında herkesin soğuktan kaçtığı karlı günlerde açalım ki,bütün doğa bize ait olsun"der ve ikisi de o bahar açmamaya karar verirler Biri açmak için kışın gelmesini ve karın yağmasını beklerken... Diğeri o yaz açar. O gün bu gündür karda açan çi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.