![]() |
Sevdim seni bir kere,
Sen istesende istemesende, Senin beni sevmeyeceğini bilsemde, Seveceğim hep seni delice, Seninle olacağımı bilsem, Ömrümü gözümü kırpmadan veririm. Çünkü sen benim hayatımdan , Çok ama Çok değerlisin. Sevmek mi? suç Sevilmek mi? Bence sevmek suç, Çünkü sen sevildin ben sevdim, Acı çeken yine benim. aşkın efendisi CÜNEYT |
HAYATTA TEK UMUDUN GÜLMEK OLSUN,
BİR GÜN AĞLARSAN, ODA MUTLULUKTAN OLSUN, UNUTMA SEVEN BİRKEZ ÖLÜR. ÖLEN BİR KEZ GÖMÜLÜR... BENİM SANA OLAN AŞKIM, NE ÖLÜR NEDE GÖMÜLÜR... GÜLÜM. elif [email protected] |
adını umutsuz aşk koydum be gülüm niyemi?
yıllardır bekledim tek bi söz için ama gelmedin başkalarını seçtin oysa ben sana değer verendim olsun be gülüm ben seni yine seveceğim unutma birğün sende bana döneceksin ama belkide o zaman ben öleceğim biliyormusun yine bu gece içiceğim sen yoksun ama ben yinede seveceğim sen nekadarda beni sevmesende sen ne kadarda sevmiyormuş gibi yapsanda ben seni her zaman seveceğim ne olur sevdiğim dön geri. bak dönerden seni nasıl mutlu edeceğim eğer dönmezsen t |
ayrılık koyar insana zor gelir
için yanar.. ona bakıpta seni seviyorum deyişin varya en güzel şeylerdir ama ayrılırsı ya o koyar adama.. yanar içi!!! kalbi param parça üzgün ağlarsın .. ama bir şeyi anlarsın yanlız kalmayı ama üzülme yavaş yavaş alışırsın.. tam alış tın derken onu bi başkasıyla görüyorsun dünyan başına yıkılıyo ama yine anladım seni seveni sevme oda bir gün unutcak üzülen yine sen olcaksın be gülüm bu dün yada kimseyi sevmicen .. |
Içim Yansada
Canım Acsada Bir Gün Bile Bile Ayrılacagı Ne Sen Bensiz Ne De Ben Sen Sensiz Yapamam Yapamam Bitanem Ama Mecburuz Bir Gün Bile Bile Bunu Yapmaya Mecburuz |
Seni Sevmek
Bitanem ölürsesine Taparcasına Bir Hayranlık Degil Ya Bitanem Seni Sevmek |
mevsimi değildi aslında ayrıldık işte
hani hazan olsa mevsim kış olsa yapraklar sararmış olsa tamamda ayrılığımız vakitsizdi bizim hem sen yandın hem de ben yandım sevdiğim kimse düşünmemişti hazırlanmayan senaryo işte ani bir dalgınlık zamansız öfke bizimkisi sevdiğim sende inat ben bu kıskançlık biz zaten bir araya gelemezdik de hayal kurduk umut ettik aslında sevdamız yakmıyor bizi bizi yakan hayal ve umutlarımız oldu mevsimsiz istedin ayrılığı sevdiğim |
tüm ışıkları söndürdüm bu gece
hayat hikayemin son satırındayım bekliyorum ne beklediğimi bilmeden ne gelecek neler yaşayacağım tahmin etmeden bu gece hayat sahnesinin tüm ışıklarını söndürdüm ağlıyorum sessizce neye ağladığımı bilmeden biri var biliyorum sıcak bakışlı dokunuşunda hayat veren ama o gelecek mi bilmiyorum son anını yasıyor umutlarım ve son perdesi bu hayatımın gelenler gelir gelmeyene sözümüz olmaz bu hayat yolunu yalnızda bitire bilirim.. ......... |
Hatırlıyor musun hani mavide buluşmuştuk
Sabahın ilk ışığına kadar mavilerde kalmıştık Sen başlatmıştın ilk fırça darbesini maviye bulayarak Yazmıştın sağına soluna Mavi Ölüm diye Ölmeyecek yaşayacaksın demiştin Sen olmasan da ben hep seninleyim derdin Korkardın bırakıp giderim diye ağlardın Yazardın tabandan aşağı Mavi Ölüm diye..Yok yok ! derdin bensiz sen yok der dururdun Sokulurdun üşüdükçe göğsüme sarılırdın Sımsıkı sarardın kaçacakmışım gibi kollarınla Her hece çığlık ç |
Kalsın mı hayaller bende ?
Bedenim ruhsuz mu gezsin ? Kanlar mı aksın göz yaşı yerine? Sana mı tapılsın tanrı diye ? Hayat sen mi kalsın ? Yosun mu tutsun ellerim ? Solsun mu güller ? Kırış kırış mı olsun ten ? Sussun mu dil ? Hazırlansın mı kefen ? Sevdalar sahipsiz mi kalsın ? Kuraklaşsın mı umutlar ? Yavrumuz yetim mi olsun ? Hasretimiz kimsesiz mi dursun ? Evimiz olmasın mı ? Nikahımız kıyılmasın mı ?Yüzüklerimiz pas mı tutsu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:44 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.