![]() |
her gece seni bekliyorum sessiz *******de
her zaman seni düşünüyorum her gün seni yaşamk istiyorum bir gün sesiz gecenin birisinde çekip gidersen arkanda gözü yaşlı ve kalbi paramparça olmuş birisini bırakacaksın |
Sana karşılık
Dünya deseler, Seni deiişmem SEVGİLİM Sana karşılık Fenerbahçe deseler Seni değişmem SEVGİLİM Sana karşılık Forma deseler Seni değişmem SEVGİLİM Sana karşılık Top deseler Seni değişmem SEVGİLİM ONUR ŞENAY 27 5/B |
gözler sesiz ağlar hiç kimse duymaz
ancak ağlayan gözler bilir sen benim göz yaşalarımsın beni ağlatan kalbimi param parça eden yaşlar |
Akşam olur
Bir başıma kalınca Bu yerde... Özlemin Ateş olur..! Dokunduğun her yerde Kıvılcımlar saçar Özlem ateşin Yangınlara döner... İçimde Yıkılmaz sandığım Dağlar erir Ormanlar bir bir yanar. Eğil başım Sen.. Öne eğil.... Bunca yıldız varken Gece neden karanlık olur Sevdiğim..... Kaybetmeyince İnsan Bilmezmiş Elindeki nimetin kıymetini.Ağla yüreğim kendi haline Sen Şimdi ağla.. |
Hanİ Kardelen GÖkyÜzÜne AŞik Olupta Çikaririya
Narİn GÖvdesİnİ Karin Altindan Zemherİ YÜreĞİm Derkİ YÜreĞİnde Kardelen Kadar Cesaretİn Yoksa Asla AŞik Olma.. Aykut AteŞ |
'Kendine iyi bak' bir "veda" değil "elveda"
cümlesidir çoğu zaman. O üç kelimeden çok daha fazlasını gizler içinde... "Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra ben yanında olmayacağım. Olamayacağım. İstesem de istemesem de. Sevdim bir zamanlar seni, hala seviyorum ve benden sonra da mutlu olmanı istiyorum. Olur da bir gün dönersem seni iyi bulmak istiyorum.' 'Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra kendinden başkası olmayacak yanında sana bakacak. Ben olmayacağım. Kendine iyi bak |
Ben Delİyİm YÜreĞİmİ Bİr Yerde BirakmiŞim BiraktiĞim Yerden Çok
Uzaktayim, Kapilari KapamiŞim ÜstÜme SÜrgÜlerİ Beynİme ÇekmİŞİm, Benİm GÜneŞİm DoĞmaz DÜnyam DÖnmez RÜzgarlarim Hep DoĞudan Eser, Asvaltin Sİyahinda Kaybolup DÜŞÜncelere Dalarim Çikmaz Sokaklarda Kendİmİ Ararim Bİrde GÜzel Hayaller Kurarim Sonra Hayallerİmle Beraber Suya DÜŞerİm, Dedİmya Ben !!! Delİyİm !!! |
nasıl olsa bigün vakti gelecek,
gözlerinin içine baka baka seni bırakıp gidicem, hergün hasretime hasret eklenecek... topraklarda arıycam kokunu, sessiz dağlarda sesini dinliycem, her şafak vaktinde gökyüzünde gökyüzüne bakıcam.. kim bilir belkide iki çatışma arasındasıkışan yüreğim ismini haykıracak! nasıl olsa bigün vakti gelecek, seni ya hep diriyken sevicem yada toprağın içindeyken benim nadide gözbebeğim...... |
Hanİ Ayrilmamizi İstemİyordun
Ne Oldu Sana BÖle Benİ Burda Yalniz BaŞima Birakip Gİttİn Sen Benİmle İlgİlİ Neler DÜŞÜnÜyordun Ne Oldu Hepsİ Haylmiydi Hanİ GÖzlerİmİn İÇİne BaktiĞinda Bİrtanem DemİŞtİn Ya Neden Bİttİ Bu RÜya Neden Ben AĞliyorum Burda Sen İse Uzaklarda BaŞka Ellerdesİn Ama Umutluyum Sen, Gerİ DÖneceksİn Bana Senİ Hayatimin Sonuna Dek BekleyeceĞİm Bİrtanem Senİ Çok Sevİyorumm..... |
Yorgunum özlemekten hayalini ağlarım gözlerimde yaslar seli bir seni
unutmadım ıyllardır birde ben ağlarken gittiğini dayanamam inan dayanamam buna unutamam bir an dokunamam sana harcanırım uğruna aldırmadan zamana diyemem dilim varmaz diyemem elveda... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:30 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.