![]() |
O Yüreğine Dokunmaya Kıyamadığım Nerede şimdi
Kalbime Ansızın Girip Delice Sevdiren Gözlerine Baktığımda Ruhumu Eriten O Umut Dolu Hayallerin Sahibi Nerede şimdi? Her Gece Rüyalarıma Sessizce Giren Kulağıma Usulca Sevdiğini Söyleyen O Aşk Dolu Başlangıçların,tutku Dolu Anları Nerede şimdi? ömrüme Aşkı Günahsızca Armağan Eden Ayrılmaktansa ölümü Tercih Ettiren Sensiz Bir An Bile Yaşayamam Diyen O Masum Gözlerin Sahibi Nerede şimdi? Sebepsiz Bir Günah Gibi |
sende git bakma arkana bakarsan bırakamam seni gözlerini görmeyim
dayanamam aklımda kalırsın hadi git kimse görmesin bakma aglıyorum ama aldırma bana sen git biliyorum dönmeyeceksin bana gelmeyeceksin bildiğim için git diyorum keşke hep kalsaydın yanımda keşke gitmesen ama gitmen gerek sen git ben seni beklerim kara gözlüm sen gittt artık.... |
ilk görüşde aşık olmuştum
yüreğimde sevgiyle aşkla dolmuştum seni her gördüşümde her nefesinde yeniden doğmuştum gözlerinin maviliğine vurulmuşum bir kuş olup kalbine konmuşum kalbinin derinliklerinde sevdiğim ben orda var olmuşum senden önce yokmuşum bu kalabalıkta kaybolmuşum yüreğim yüreğine tutsak edilince en kalabalıktakilerin en yalnızı olmuşum.. |
benden sevmemi beklemeyin artık bu hayatı.
ben en başta yaptım sevmek denen o hatayı. sevemem seni artık yalancı dünyanın yalancı insanı. iyice ezberledim artık kitap kitap okuduğum acıları. düşmem artık o aşk denen tuzağa. bu sabah verdim seni seven yüreğimi rüzgarlara. alsın onu götürsün götürebildiği kadar uzağa. inanmam artık seviyorum diyene bundan sonra. yok benim hislerim duygularım. hepsini bu ayrılık yolunda harcadım. ah nasıl da sevdiğine inandım. yalancı dünyanın yalanc |
Ateş oLsam seni yakmazdım
Su oLsaydım sana karşı hep ıLık oLurdum Yağmur oLsaydım üzerine yağmazdım Zehir oLsaydım seni öLdüremezdim Eğer bir kar tanesi oLsaydım Hep üzerine yağardım Sen beyazı çok severdin Ben ise karayı sevmeye aLıştım Seni beyazLar içinde gördüğüm o gün Dünyam başıma yıkıLmıştı OLsun be güLüm Sen mutLu oL ben başka birşey istemiyorum Senin bir tek güLüşüne ben canımı veririm O beyaz geLinLik içinde çok mutLuydun Umarım haLa mutLusundur... |
hiç bir fırtınada savrulmadı ruhum ayrılığın kadar.
varlığım paramparça oldu da bir içimdeki sana gelmedi zarar. böylesine harap olmuşken benliğim, çabalar neye yarar. artık eskisi gibi olmayacak. tükendi yarına dair umutlar. ne hayaller vardı halbuki beklenen bir tutam mutluluktu senli benli nasıl sevecek bu gözlerim bir daha başka gözleri. hayır sevdiğim hayır. ne seni unutabilirim ne de içimi yaka yaka gidişini. sen değil miydin unutamam diyen? unuttun işte vefasız. mutlu olac |
gün batarken ağardan. canlanır içimde büyüttüğüm
canavar.çağlayan ırmaklar azar akşamın ilk yıldızlarında.sığa çeker ayaz akşamlarda sakladığım göz yaşlarım..vurgun yer umutlarım umutsuzluğa diz çöker sarhoş *******de.. bitmez aklımın yüreğime isyanı.. sevda vardır omuzlarımda hoşçakal diyemediğim canaana.. keser bıçak gibi yolmumu acılarını yüreğimde taşıdığım yoldaşlarımm. .... korkarım zifiri karanlıık bekleyişten.korkarım acıların kamilliğinden |
Bıktım Artık
Beni üzmenden çekip çekip Gitmelerinden *******i Uykularımın Bölünmesinden Her Dakika Seni Kaybetme Korkusuyla Yaşamaktan Susup Sana Hiçbirşey Söyleyememekten Her Gece Uykusuz Sabahlara Kadar Beklerken Seni Içimdeki Yara Kanayıp Yavaş Yavaş Sararken Her Zerremi Için Için Ağlarken Içim Sana Tek Bir Kelime Söyleyememekten Git Diyememekten Ben Söyleyemesem De Git Bana Tüm Anıları Hatıraları özlemleri Bırakıp Git Sadece Git Git Ki Dursun Bu Içimdeki Yara |
Severken senden ayrı yaşamak gücüme gidiyor
Senin varlığına tam alışmışken Yolların bizi ayırması beni kahrediyor O öpüşün, Bana hiç bırakmayacakmışcasına sarılışın, O gizemli gülüşün, Hele o bakışın vardı ya... Beni en çok etkileyen İlk görüşte ilgimi çeken. Ve hala etkisinden kurtulamadığım... Şimdi kiminlesin, ne haldesin? Peki mutlu musun??? Biliyorum birtanem Sevmiyorsun artık beni... Yoksa sadece bir gönüloyunu muydu bizimkisi? Oynandı ve bitti... Yoksa beni hala özlemle be |
bir yildiza bakarken seni hatirladim
parliyordu yildiz sanki gulumsuyordu icinden bana seni hatirlatti bir zaman bana gulumsedigin gibi bir zaman beni yildiz gibi parlattan seni hatirladim herseyi o anlarda unuturan tek seni hatirladim fakat o yildiz dusmustu ve sonmustu caresizce tipki ben gozyaslarimla bittigim an gibi... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:37 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.