![]() |
Kader defterimin dram bölümü;
Sana tutsak ettim sefîl gönlümü, Esaret yerine bil ki ölümü, Seçerim sevgilim kal sağlıcakla. Benimle bir dünya dar geldi sana, Seviyorum demek ar geldi sana, Kara toprak daha yâr geldi bana, Göçerim sevgilim kal sağlıcakla. Göçüp gidenlerin son nefesini, O sessiz ülkenin efsânesini, Hayatla ecelin mesafesini, Ölçerim sevgilim kal sağlıcakla. Çektiğim çileler gelmiyor dile, Söylesem nafile, yazsam nafile, Senden vazgeçersem, Sırat't |
SEN BENİM GÖZYASIMSIN
sen olmadan ne gün gecer bitanem ne vakit gel bir ömrüm bir ömür yarim ol sevdigim ol bekliyorum bitanem sonsuzun olmak için sadece senin olmak için senden başka kimsenin elini tutmamak senden başka kimseye sarılmamak başka kimseyi sevmemek için bekliyorum bitanem eşim olman için her sabah beraber uyanmak için yalnız kalmamak için bir ömür benim olman için bekliyorum bitanem sen olmadan geçirdigim hergün sadece gözyaşım var |
Gözlerin yalan söylüyor bu akşam.
Gözümü kapatsam açsamda ayrılmamış olsam.. Ayrılık vakti olsam..gece olsam karanlık olup Sabahın kirlerini kapasam. Ama yapamam geldi ayrılık çattı gözlerini.. Dudakların haykırı verdi beni sevmediğini. Ne yapsanda yinede aklımdasın. Ama sadece uzaktasın. Olmuyor sensiz olmuyor!!.. Sensiz bu yüz gülmüyor.. Dokunmak ellerine bu kadar zor değildi. O!güzel gözlerin var ya bi zamnalar benimdi! Bu günherşeyi yapmayı göze aldım Senin için yanmaya bile |
sevsen bu kadar sessiz kalırmıydın yar
her zoru göğüsleyipyanımda kalmazmıydın yar yar aşk kolay bir gün anlarsın yar sana yar dedim soyle bundan daha ötesimi var.. |
seni sevmiştim hemde çok
ama sen benim sevgimle yetinemedin gitin ellere peki şimdi ne olcak ben söyleyeyim mi bundan sonra hayata bensiz devam edeceksin hiç arkamdan yalvarma seni ben asla affetmeyeceğim seni ben değil ALLAH affetsin!!!! |
bitmeyecek demiştin
bir ömür sürecek bak aşkım bitti!bitmez dediğimiz bu aşk bitti... sen sözünü tutmadın.. benim sevdiğim gibi sevemedin sen.. ben senin hasretinle yanarken şimdi sen nerede kimlerlesin bilmiyorum... neden gittin? neden bitti bu aşk? sorular var sadece aklımda cevaplarını bi türlü bulamadığım sorular senden uzaklaşmak istesemde yapamadım ben aşkım... senden ayrı kalamadım seni unuttuğumu düşünüyosun belki hayır bitanem sadece sen mutlu ol diye çekildim sen m |
nutkuna sığmazsın hiç bir lisanın
yazamaz şair-i azamlar seni papucu damdaydı mona lisa nın keşfedebilseydi ressamlar seni |
seni ilk gördüğüm an başladı her şey
dünden bu güne nehale geldim yar neydi yar suçum günahım neydi karşılık vermediğin bu sevgime eyvelleh deyip boyun eğmekmi bilmiyorum nerede yanlış yaptım ben ama bildiğim bi şey var canım çok acıyor herğün sensizlik çığ gibi düşüyor artık dayanamıyorum yeter be ğülüm YETERRRRRRRRRRR bugün yıkılışımın yıl dönümü yüreğim hala bıraktığın gibi bom boş içimde bir hasretin ve dudağımda bu şarkının sözleri untmak istesem unutulmuyor |
bir gün ölürsem hayat doymadan
bir mezar kazdırın ama aglamadan tabutum olsun kara örnek olsun sevipte ayrılanlara (..............) bir gün yolun güserse mezarlıga otları kurumuz bir mezar var orada gözyaslarını dökme mezar tasıma çünkü orada bir aşık yatıyor |
Hayallerle başlar hersey bir damla su gibi,
Umutlarla başlar hersey bir tutam sevgi gibi, Seninle başlarım her işe doğan bir güneş gibi, Tanımam ama yinede severim seni... Söyleyebilirsen söyle sendeki beni, Sevgi katlanmadan çürütme beni, Sev ama bırakma beni, Seviyorum seni aşıklar gibi... Aşkın artık kalbimde, Çarpma beni sevginle, Bırakma beni kendimle, Götür götürebildiğin yere... Saçma gelebilir bu kadar sevgi, Başlayan aşk hiç bitermi, Seversem adam gibi, Yükselen kal |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.