![]() |
Doktor:
- Tam zamanında geldiniz, sizinle konusmam lazımdı. Hasta: - Niye doktor, çok mu acil? Doktor: - Hayır, bir gün daha geç kalsaydın zaten kendiliğinden hallolurdu. |
Avukat adli tabibi sorguya çekiyordu:
- Ölüm evrakını imzalamadan önce adamın nabzına bakmış mıydınız ? - Hayır. - Kalbini dinlemiş miydiniz ? - Hayır. - Nefes alıp almadığını kontrol etmiş miydiniz ? - Hayır. - Öyleyse, ölüm evrakını imzalamadan önce adamın ölü olduğundan emin olmak için gereken hiç bir işlemi yapmadınız, değil mi ? Tabibin sabrı taştı: - Pekala, şöyle söyleyeyim: Adamın beyni masamdaydı, fakat bütün bildiğim, onun bir yerlerde hala hukuk tahsili yapıyor olabileceğidir |
Doktor, hastasını uyarmış :
-Bakın, sonra söylemediydi demeyin, bu uyku haplarına devam edecek olursanız, sizde alışkanlık yaratır. Hasta bilgiç bilgiç gülümsemiş : -Sen ne diyorsun Doktor Bey! Ben bu hapları evelallah yirmi yıldır alırım, henüz alışkanlık yaptığını görmedim daha! |
Dişhekimi, dişçi koltuğunda oturan hastasına ;
- Bu diş çekimi için sizden iki misli daha ücret almak zorundayım hanımefendi. - Neden, Doktor bey? - O kadar yaygara yaptınız ki, bekleme odasındaki hastalarımdan ikisi çığlıklarınızı duyunca hemen kalkıp gittiler. |
Bir gün temel doktora gitmiş...
Doktor demiş ki ateşin varmı? Temel:kusura bakma doktor sigara kullanmıyorum. |
Yeni uzman olmuştu. Kasabada muaynehane açtı. Birkaç gün sonra biri geldi, onu doğuma çağırdı. Ertesi gün eve dönen doktoru, karısı merakla karşıladı:
- Nasıl oldu? - Ah sorma, hiç iyi değil. Çocuk ters geliyordu. Forsepsle almak zorunda kaldım. Fakat bir türlü çıkmadı, parçalandı. Bir saat sonra da annesi öldü. - Vah vah, zavallı baba kimbilir ne kadar perişandır? - O da öldü. - Anlayamadım... Nasıl o da öldü? - Forsepse dayanmış, bütün gücümle çekiyordum. Çocuğun bacağı kopunca bütün ağırlığımla arkaya düştüm. Adamcağız arkada duruyormuş. Başı duvara çarptı, beyin kanamasından öldü. Bir hafta sonra doktoru yine doğuma çağırdılar. Geç saatte yorgun argın dönünce, karısı: - Doğum nasıl oldu? diye sordu. Doktor: - Gelişme var karıcığım. Bugün babayı kurtardım... |
Göz doktoru, hastasını iyice muayene ettikten sonra: - "Bayım" dedi."Sol gözünüz çok iyi ama sağ gözünüze ameliyat gerekiyor." Hasta: - "Sol gözüm takmadır doktor bey."
|
Kadın doktora gittikten sonra eve geldi ve kocasına müjdeyi verdi:
- Hamileyim! Adam şaşkınlık içerisinde: - İmkansız!.. Ben hep dikkat ederim... Emin olmak için doktoru ziyaret etti: - Anlayamıyorum doktor, dikkat etmiştim. - Bakın bayım.Bu araba kullanırken dikkat etmeye benzer.Siz dikkat edersiniz ama başkası gelip çarpar!.. |
temel hasteneye gitmiş bir adam ağlıyor niye aglıyorsun diye sormuş adam kan tahlili yaptırdım parmağım cok acıyo demış temel adamdan daha şiddetli bir şekilde ağlamaya başlamış adam şaşırıp sormuş sen niye ağlıyosun demiş
bende idrar tahlili yaptırmaya geldim demiş |
Özel bir hastane odasının birinde cuma günü yatan hastalar sürekli ölüyormuş. iyi hasta da ölüyormuş kötüsü de,
Doktorlar şaşkınlıktan ne yapacaklarını bilemiyorlarmış. Bu olayı herkese danışmışlar. Gitmedikleri ve araştırmadıkları yer kalmamış, ve en sonunda bi karara varmışlar,.. Ve cuma günü için bir kamera yerleştirmişler Cuma olduğunda hastanenin temizlik görevlisi kadın gelmiş içeri girmiş hastanın fişini çekip süpürgenin fişini takmış,….. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:17 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.