![]() |
Her aşığın kolay söyleyeceği birşey değildir
Hala seviyorum ve bekliyorum diyebilmek Ölümsüz bir aşk olsa gerek "Hala seviyorum ve bekliyorum ..." diyebilmek "SENİ HALA SEVİYOR VE BEKLİYORUM BİRTANEM" |
Ayrılığın hakkını ver
Anlamsız kıl tüm yaşanmışlığı Kalmayı beceremedin Bari gitmesini öğren Ne bileyim vur sırtımdan mesela Adı ayrılık olsun Gidişlerden gidiş beğen Yeter ki gitmeler senin olsun Çok oluyorsun böyle gitmek mi olur Her gidişinde kendini bende unutuyorsun... |
Aşkın bitmiş olsa da
Hiç sevmesen de Beni çook aldattın,hoş görmesem de Birşeyler bulmuştum ben o sevgide Bekliyorum birgün dönersin diye <<<SON NEFESİME KADAR YALNIZ SENİ SEVECEĞİM VE YALNIZ SENİ BEKLEYECEĞİM...>>> |
Çok yorgun,suskun bu günlerde ruhum
Galiba yaklaşıyor benim sonum Cebimde kurduğum boş hayallerim Kendimi avuttuğum bir düşteyim Hep ben miyim kaybeden? Hep ben miyim yitirilen? Hep ben miyim dibe düşen? Bir anıdan başka ne kaldı ki senden bana... Bir şarap tadında hala damağımda SONUM OLDU YAR GİDİŞİN! GİDİP DE DÖNMEYİŞİN... |
Gözlerin yalan söylüyor bu akşam.
Gözümü kapatsam açsamda ayrılmamış olsam.. Ayrılık vakti olsam..gece olsam karanlık olup Sabahın kirlerini kapasam. Ama yapamam geldi ayrılık çattı gözlerini.. Dudakların haykırı verdi beni sevmediğini. Ne yapsanda yinede aklımdasın. Ama sadece uzaktasın. Olmuyor sensiz olmuyor!!.. Sensiz bu yüz gülmüyor.. Dokunmak ellerine bu kadar zor değildi. O!güzel gözlerin var ya bi zamnalar benimdi! Bu günherşeyi yapmayı göze aldım Senin için yanmaya bile |
Yaralı kalbimde kör bir kurşunsun.
Unutmam diyordun, Çoktan unuttun. Ben senin gözünde şimdi el olmuşum Canın sağolsun! |
Belki de tekrar yitirilmekten
Ölesiye sevdiği halde Onun yanında olamamaktan korkuyor Ya da şu utangaçlığını yenemeyip Aşkını ona anlatamamaktan korkuyor Belki de önündeki engelleri aşamayıp Elini asla tutamamaktan korkuyor Ya da gözlerine bakamayıp Şu dünyadan çekip gitmekten korkuyor bu kız. |
Bu benim ilk aldanışım değil
Bu benim son yıkılışım değil! Bırak bu sahte gözyaşlarını Bırak bu masum bakışlarını Üzülme benim için üzülme Üzülme bu son için Üzülme Ben,ben yeterim kendime... |
belki birgün ayrılacagız
o gözlerindeki ışığı gözlerimde ğöremeyeceğim yollarımız ayrılacak birgün ayrılık gelmeden önce son kez seni sevdiğimi söyleyeyim dedim |
Ben qiderken dönüp arkana bile bakmadın,qözlerim her yerde seni aradı
belki qelirsin,belki qitme dersin diye sen qelmedin hayal oldun sadece qözlerim yaşlı qittim dönemem diyordum yine dayanamadım sensizliqe hep acı çektim qözlerim hep seni aradı qöz yaşlarım yaqmur qibi akmaya alıştı her damlasında acı wardı ,her damlasında sen wardın ,sen wardın...Hiç mi için sızlamadı? hiç mi yüreqin yanmadı? hiç mi qitmedi elin telefona? hiç mi aramadı qözlerin beni ?hiç mi bakmadın camımın önüne hiç mi qeçm |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.