![]() |
sevdamın gunesı gozumun nuru,herseyım bırtanam,askerde
sımdı.......gozumun bebegı canım ıcı,herseyın canımın ıcı nobette sımdı...aglama ne olur doner dıyorlar...oda senın ıcın aglar dıtorlar,ecel vursa bıle sehıt dıyorlar...herseyım canımın ıcı askerde sımdı o benım sevdalım nobette sımdı....bu sevda yuzunden yandım kul gıbı,anam babam bıle oldu el gıbı.gozlerımden yaslar akar sel gıbı o benım sevdalım askerde sımdı....HER GUNUM CENAZE HER GUNUM SEHIT BUNLARIN SEBEBI ISE BIN SEREFSIZ...UYAN TURK |
Gökyüzünden yagan yagmur gibi
gökyüzüne baktıgımda seni görüyorum çünkü seni seviyorum aşıgız biz yalan yanşış |
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın.
Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya �Konuş konuş konuş� derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabil |
O(aYşEgÜL) gelmeden kaldırmayın cenazemi.Bırakın soğusun cesedim.Ben
onu canımdan çok sevdim..Belki oda sevdi.Kimbilir...Bırakın örtmeyin üstümü.Son bir defa görsün yüzümü.Soğuk ellerimi avuçlarına alsın.Yoo Hayır!!!...Vazgeçtim.Sevdiğim duymasın öldüğümü..Onun gözyaşları beni bir daha öldürür.Çünkü onu canımdan çok seviyorum.Kaldırın cenazemi...Sıcak bedenimi.Bırakın soğuk toprağın eline.İşte gidiyorum ve son sözümü söylüyorum!"HATIRALAR SİLİNMİYOR"..ELVEDA!!!! |
İşte gidiyorum;
Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden GİDİYORUM! Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır herbir adımda Ayak izim kalmadan GİDİYORUM! Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse sen gibi sarılmadı Işığımız sönmeden GİDİYORUM! ... diyorsunuz da... Nereye, neden gidiyorsunuz; kim izin verecek buna? Yüreklerden de gidemezsini |
Uzakalara dalıyor gözlerim,
Beklediğim bir şeyler var. Damlalar süzülüyor yanaklarımdan, Üzüldüğüm bir şeyler var. Yapayalnızım kalabalığın ortasında, Aradığım bir şeyler var. Bir DOST mu? Bir YAREN mi? Yoksa bir SEVEN mi? Adını koyamadığım bir şey bu. Yüreğim sıkışıyor son zamanlarda, HUZUR istiyorum sadece hayatımda. . . |
sensiz köşemde yanlızım sorma kim var
diye senin hayalinle yaşıyorum bir gün gelir seninle olurum ümidini taşıyorum gelirmi sevdigim sende elimi tutarmısın gözümün içine bakarak bir kere bana "seni seviyorum " dermisin demezsin biliyorum diyemezsin artık başkasıyla başkasının yanında onunlasın unutulur mu seninle geçen yılım seniii unutamam biliyomusun şimdi sor bana ne yapıyosun diye senin hayalinle yaşıyorumm sonsuz aşkımmmm |
Bu akşam yine sensizlik düştü içime
Bu akşam gözlerin doğdu yüreğime Çekilmez oldu hasretin bedenimde Ağladım anılara,o eski güzel günlerimize sessizce Bu akşam ölmek iztedim yine habersizce... |
kaç aşık gezmiştir senin sokaklarında, kaç aşık el ele , diz dize
oturmuştur parklarında, kaç aşık yetiştirmişsindir sen kucağında ve kaç aşığada mezar olmuşsundur , kaç aşığı bağrına basmışsındır toprağın altında?kavgamızın aşkımızın hayatımızın şehri KAYSERİ... |
sevgin yerleşmiş kalbime
gönlümde dağ gibisin güven verdin düşüncelerime arkamda dağ gibisin,babam en zor anımda yanımdasın sen her zaman aklımdasın bilirim sen benim farkındasın bilirim,sen yanımdasın,babam bilmezler senin yerini sensin gönlümün eri giden günler gelmiyor geri kimse alamaz senin yerini,babam anlatmak istesemde seni satırlarımda düğümlenir kelimeler boğazımda ne kadar yazsam da yetmez duygularıma sensizlik zor, çok zor be baba... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.