![]() |
BİR AŞK MASALI
Bir kuş uçmuş bu daldan Çiçekte sesi kalmış Üç yıl geçmiş aradan Çiçek birden sararmış Bir kız almış çiçeği Koklayıp yaralanmış Kız koşup dala gelmiş Dal onu ağırlamış Beklerken kuşu dalı Yüreği rüzgârlanmış Uçup dönmüş o dala Çiçekler şarkılanmış O günden beri dallar Rüzgârla arkadaşmış. |
BİTMESİN BU MASAL...
Bir geceyarısı sessizliğinde, Martı kanatlarına adımızı yazdım, Mavilerin sensizliğinde. Sonra uçuşlarını seyrettim uzun uzun, İçimde derin bir hüzün... Kumsaldayım yine sevgilerin kimsesizliğinde, Şimdi kimbilir kiminlesin, nerede? Eğer düşmeseydim ayrılıklarla derde, Seninle çok mutlu olurdum; Olur, olmaz her yerde... Ne olur gitme, kal! Bitmesin bu masal... Erden ERKİN |
ESKİ ZAMAN AŞIĞI
Ben, eski zaman aşığıyım. Sevda çeker, düşünürüm, ağlarım Bazen; tilki kadar kurnaz , bazen akılsız Bazen; çocuk gibiyim, bacak kadarım Herkes aşık olur, sevdalanır... Bir yolu var gönül çekmenin de. Benim ki; sevda değil ateşten gömlek. Bir kar düşmüş, ışıl ışıl yanar içimde Ama ben eski zaman aşığıyım. Sevmek kadar katlanmak da gelir elimden. Gece hayalimde gündüz fikrimde Ela gözlü o yar çıkmaz gönülden. |
KEŞKE TANIMASAYDIM SENİ
Keşke tanımasaydım seni Omuzlarıma bu kadar yük binmezdi o zaman Gözlerim ağlamayı bilmezdi O kadar sık kalbim çarpmazdı böyle delicesine, Benim de ellerim sımsıcak olurdu mutlaka *******i asla uykusuzluk çekmezdim sabaha kadar Rüyalarım hatta tatlı hayallerim olurdu Duygusuzca düşünmezdim yokluğunda günlerimi, saatleri hep Hiç üşümezdim böylesine ölü soğukluğunda Hırsım takip etmezdi beni, kötü kader Kan çanağına dönmezdi gözlerimin ta içi. |
İYİ ******* GÜLÜM !
Haziran bulutları olsun yatağın, Aşka düşsün yolun düşünde. Bir dere kenarında, söğüt gölgesine sığınsın başın Ayakların suda -Aslında su senin ayaklarında gülüm- Elinde Bursa işi bir çakı sabaha kadar umutlarını yont! Bir de beni düşün düşünde. Yokluğunda nasıl da haziran bulutuyum, Söğüt dalıyım, Akan, akmayan suyum, Ama illâ ki; yonttuğun umudum... İyi ******* gülüm, İyi bir gün olsun yarın... |
Mutlulukların en doyulmazı seninle başladı.Sevgilerin en tükenmezi
seninle doldu içime.Seninle vardı özlemler,kavuşmalar.Seninle yaşadım aşkların eksilmezini,anıların en unutulmazını. Sonra; acılar,çaresizlikler,en kahırlı ayrılıklar,umutsuzluk geldi seninle.Senden uzak kopkoyu,zifir *******,bitmek bilmez upuzun günler geldi ve sensizlik geldi ki anlatılmaz... Düşünüyorum da,seni tanımasaydım,sensiz kalmayacaktım.Bilmeyecektim yokluğunun bu kadar dayanılmaz olduğunuBeni sen bütünlemiş |
Git, arkana bile dönüp bakmadan
Merak etme ağlarsam namerdim Silahımı dayayacağım şakağıma Kan görmeden git, aldığın kırmızı gül hâlâ vazoda (SUSKUNMELEK) |
Birkez Daha Yıkıldı Içim,
Birkez Daha Yandı Yüreğim, Bu Kez Herşey Daha Acı, Aşk Değil Yakan,kör Sancı. Vicdansız Yaktı Içimi Aldı Gitti Herşeyimi Bana Bir Kırıntı Bırakmadı Doğrultacak Yüreğimi. Dört Duvar Dar Gelir Oldu, Yüzüm Yere Düştü,içim Dar Gelir Oldu, Rabbim Yardım Et Bu Kuluna, çektiğim Yeter Oldu. Bana Bıraktı Gözyaşı, Akan Her Damla Haram Kalsın Ona, Benki Nasıl çektim Sancı, Yüzü Gülmesin Bu Hayatta. Her Yerde Ahım Peşinde Olsun, Düşürdüğün Yüzüm Gözünde Kal |
LÜTFEN SONUNA KADAR OKUYUN:
Ben azrailden , cehennemeden korkmuyorum. Cennette sizin olsun ben istemiyorum. Tek korkum var bu dünyada Korkuların en büyüğü,en şiddetlisi En dehşetlisi,en utanç verici olanı Ben Şerefsizliğimden Onursuzluğumdan Riyakarlığımdam korkuyorum. Korkum ateşten değil utancımdandır. Değil yüce Allahın karşısına, Değil Alemlere rahmet gönderilen nura, Sahabilerinin yüzüne bakacak yüzüm yok Ki, nasıl çıkarım senin huzuruna ! Taş olsam toprak olsam, T |
üşüyorum seni düşündükçe
kanım çekiliyor bedenimden başım dönüyor ve soguk bir mezara düşüyorum yıllarca içimde büyüttüğüm sen olamazsın olmamalısın olmasaydın yırtık bir sevdanın ardında kalmasaydın üşüyorum seni düşündükçe kalbim üşüyor ve sana olan sevdam en yuksek daglardan düşüyor ihanetin çığ oldu bedenime düşüyor üşüyorum.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.