www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Karışık Fıkralar (https://www.cakal.net/showthread.php?t=82487)

GooD aNd EvıL 08-29-2007 11:34 AM

Tımarhanedeki deliler doktorlar tarafından muayene edilmektedir.Hastalara doktorlar tarafından değişik sorular sorulur.Delilerden bir tanesi mantıklı cevaplar verir ve doktorlar onun akıllanmış olabileceğini düşünürler.Doktorlardan biri sorar.
-Hastaneden çıkınca ne iş yapmayı düşünüyosun?Kunduracıyım efendim.-Bana bir ayakkabı dikermisin?
-tabi efendim der ve doktorun ayak ölçüsünü alır.Ayakkabının modelini rengini vb bilgileri alır vedalaşır tam çıkmak üzereyken doktora dönerek efendi bir şey sormak istiyorum.Dotor buyur evladım deyince.
-Ayakkabınızın topuğunu arkaya mı yoksa öne mi istersiniz
-Ihh ??!!

Agir bir hasta hastahanede.Tüm ailesi bekleme odasinda doktorlardan haber bekliyor.Yorgun ve umutsuz bakisli bir doktor çikiyor:
-Tek yasam sansi var oda beyin nakli.Böyle bir ameliyati ilk olarak deneyecegiz.Tabi masraflar hastanin ailesine ait diyor.Aile, saskin, yorgun, çaresiz.Aralarindan biri:
-Peki ama fiat nedir? diyor.Cerrah:
-Değişir diyor.5000 Euro erkek beyni kullanirsak,200 euro kadin beyni kullanirsak.Uzun bir sessizlik çöker.Beyler gülmemeye çalisirlar.Hanimlarla gözgöze gelmekten kaçarlar.Ama aralarindan biri merakini yenemez ve:
-Peki doktor bu fiat farkinin nedeni nedir? diye sorar.Cerrah gülümser:
-Eh tabi ayni arabalar gibi.Kadin beyinleri ucuz oluyorr akillarini çok kullandiklari için.Kullanilmis akil,kullanilmis beyin.Erkek beyni hiç kullanilmamis sifir km araba gibi pahali oluyor.

Birgün soğuk algınlığı şikayetiyle doktora giden bir arkadaş,sırası gelince doktorun odasına girer.
DOKTOR:
- evladım geç üzerindekileri cıkar,ben geliyorum'
der. Çekingen bir tavırla soyunmaya başlayan arkadaş doktoru beklemeye başlar. Doktor birkaç dakika içinde gelir. Elinde o sırt dinlemeye yarayan aletlerden bir tanesi vardır. Arkadaşa doğru eğilir sırtını dinlemeye başlar. Aynı zamanda hastasına:
- Evladım penisilin dokunuyomu?
diye sorar arkadaş apar topar eşyalarını toplar ve odayı terketmeye teşebbüs eder. Niye mi akıllı arkadaşımız doktorun dediğini
"penisim dokunuyor mu"
anlamış:)

GooD aNd EvıL 08-29-2007 11:35 AM

Hamile kadının biri 9 aylık olmuş bebek doğmamış.10 ay olmuş yok.11 ay yok.15 ay derken artık dayanamamışlar we doktara gitmişler karı-koca. Doktorda sandelye yut demıs kadına. Kadın yutmuş sandelyeyi ama nafile çoçuk gelmiyo. tekrar gitmişler doktora
Doktor bu sefer gitar yut demiş. Bu da olmassa film çekeriz demiş. Kadın gitarıda yutmuş. Ama bu da nafile. Yok çocuk gelmiyo. Doktora giderler yine. Doktor film çekmiş ki ne görsün
Çocuk annesinin karnında,almış gitarı,oturmu sandelyeye:''GELMİCEM İŞTE GELMİCEM İŞTE''

Doktor, ünlü bir ressam olan arkadaşını ziyarete gitti. Ünlü ressam, son olarak yaptığı hasta bir adam tablosunu doktor arkadaşına gösterip: - "Eee, söyle bakalım fikrin ne?", diye sordu: Doktor tabloya tekrar bakıp cevap verdi: - "Merak edilecek bir şey yok. Sadece üşütmüş, o kadar..."

Hemşire klinikte masasında uyukluyor, doktor masasında bir tıp kitabını okuyordu.
Doktorun karısı sessizce içeri girdi, kocasına arkadan yaklaştı, sıkı sıkı sarılıp öptü.
Doktor kadının elinden kurtulmaya çalışarak;
"- Görüyorsun ki çalışıyorum sevgilim!" dedi.
"-Daha yarım saat önce çılgınca seviştik.Şimdi biraz da çalışmama izin ver..!"

GooD aNd EvıL 08-29-2007 11:36 AM

Doktor kulaklarını yakmış hastasına soruyordu:
- "Hayret nasıl yaktınız kulaklarınızı?"
- "Ütü yaparken telefon çaldı.Sonra tam kapattım,bir daha çaldı."...

Ölmek üzere olan bir hastaya papazı çağırmışlar papaz gitmiş ve dua etmiş. Daha sonra adam bir yerlerden bir kağıt bulmuş ve bi şeyler yazmış. Ve çok dayanmamış ölmüş. Sonra adamın ölüm töreni için kiliseye gidiyorlar adamın sevdikleri geliyor. Papaz onun için dua edip konuşmak için kürsüye gelir ve duasını yaptıktan sonra der ki :
-size bu adamın son sözlerini okuyacağımder:
"oksijen tüpümden ayağını çek!"

Bir gün bir kadın doktura gider.Doktora anlatır:
Birinci katta başım ağrıyor. İkinci katta dizlerim uyuşuyor.Üçüncü katta da kalbim sıkışıyor demiş.
Doktorda ikisini bırak demiş.

(doktor sevgili manasında anlamış)

Bir gün ünlü bir ressam, Doktor Temel'e muayeneye gelmiş. Temel para almamış, küçük bir resmi tercih edeceğini söylemiş. Ressam bir süre sonra koca bir tablo ile gelince,

-Uyy pu çok değerli, kapul edemem.

Ressam ısrar edince,

-Peçi öyleyse, size bi fituk ameliyatı porcum olsun..

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:58 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.